Bogusik Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Ja też zaglądam z życzeniami zdrówka dla Aiszuni :) Quote
halszka Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Przyszłam życzyć Wszystkim spokojnej nocy a przede wszystkim Aiszy i Kasi :) Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Aiszunia jest dzielna, poza tym wie, że wiele osób jej kibicuje, więc ma chęć do życia Kasiu, 105,- powinnaś już mieć na koncie, zaraz przeleję 415,66 (350 + 45 + 20,66) Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Przelew poleciał, Aiszunia dostała 50,- od jolantiny, dziękujemy bardzo serdecznie. Jak przeleję za hotelik na koncie Kangurka niewiele zostanie. Quote
AgusiaP Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Przelew poleciał, Aiszunia dostała 50,- od jolantiny, dziękujemy bardzo serdecznie. Jak przeleję za hotelik na koncie Kangurka niewiele zostanie. Pięknie Jolu dziękujemy !!! Aiszuniu tak trzymaj! Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Linki do paragonów wkleję w domu. Jak dobrze, że Aiszunia jest pod tak dobrą opieką!!! Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Przelałam grosik na operację Aiszuni. Yoanko, dziękujemy serdecznie!!! Quote
AgusiaP Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Przelałam grosik na operację Aiszuni. Pięknie dziękujemy !!! Quote
Yoana Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Chyba nie wpisałam nicku w przelewie, ale Ryszard P. to ja :D Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Chyba nie wpisałam nicku w przelewie, ale Ryszard P. to ja :D Ok. pewnie bym rozszyfrowała, bo wpłacasz też stałą deklarację, ale bym musiała "pogrzebać" w historii rachunku Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Zapłaciłam za hotelik Aiszuni w maju. Poleciało z innego konta, bo mam nowe Doleciały wpłaty od halszki 15,- i Yoany 50,- dziękujemy z całego serca!!! Quote
Jasza Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Agusia, masz pełną skrzynkę, dlatego tutaj: Z całego serca dziękuję za pomoc. I bardzo miło było mi Ciebie poznać :):) Wysłałam Myszy dwa zdjęcia malutkiej, dzisiaj jest u Marzeny i chyba odsypia wszystkie potworne stresy ostatnich dni. Jesteście niesamowite. Pozdrawiam serdecznie! Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Agusia, masz pełną skrzynkę, dlatego tutaj: Z całego serca dziękuję za pomoc. I bardzo miło było mi Ciebie poznać :):) Wysłałam Myszy dwa zdjęcia malutkiej, dzisiaj jest u Marzeny i chyba odsypia wszystkie potworne stresy ostatnich dni. Jesteście niesamowite. Pozdrawiam serdecznie! Co to za tajemnicza malutka, jeśli wolno spytać? Quote
Jasza Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Biegała od poniedziałku na ulicy między firmami w miejscu, w którym pracuję ( a Mysza nieco dalej na tej samej ulicy;) Dzisiaj Mysza i Agusia przywiozły klatkę a potem to już cała historia, aż mi się wierzyć nie chce. Malutka jest bezpieczna w domu dziewczyny, która pracuje też na tej samej ulicy ;) i od poniedziałku ją dokarmiała :):) Mysza i Agusia - DZIEKUJĘ!!! Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Jaka cudna sunieczka, jak dobrze, że już w domu, a to DS czy DT? Quote
Mysza2 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 oooooo Jaszko kogo ja widzę na wątku Aiszuni, naszą maliznę :):) :) Nie ma za co dziękować, dobrze że się udało. Gabuniu, malizna od dwudziestej w DS. Malizna okazała się przytulakiem, a nie dzikuskiem. Dzikuskiem była do czasu złapania, a potem to sama słodycz. Ładnie chodzi na smyczy, rozdaje buziaki, cieszy się do wszystkich:) :) A co biedna przeżyła przez te dni to jej, ale już jest dobrze:) :) Quote
Yoana Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ależ błyskawiczna adopcja :D Gratulacje! Śliczna malizna :D Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 oooooo Jaszko kogo ja widzę na wątku Aiszuni, naszą maliznę :):) :) Nie ma za co dziękować, dobrze że się udało. Gabuniu, malizna od dwudziestej w DS. Malizna okazała się przytulakiem, a nie dzikuskiem. Dzikuskiem była do czasu złapania, a potem to sama słodycz. Ładnie chodzi na smyczy, rozdaje buziaki, cieszy się do wszystkich:) :) A co biedna przeżyła przez te dni to jej, ale już jest dobrze:) :) To wspaniale, że już w DS. Quote
Bogusik Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Śliczna malizna :) I jak zawsze kochane dziewczyny ukłony za udaną akcję :) Super! Quote
Gabi79 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Śliczna malizna :) I jak zawsze kochane dziewczyny ukłony za udaną akcję :) Super! To prawda, dziewczyny, jak zawsze niezawodne. A tymczasem zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Aiszy i Kuleczki http://www.dogomania.com/forum/topic/146754-cegie%C5%82kowy-dla-aiszy-i-kuleczki-by-po-wielu-latach-udr%C4%99ki-i-smutku-mog%C5%82y-wreszcie-by%C4%87-szcz%C4%99%C5%9Bliwe-do-1005godz2100/ Quote
AgusiaP Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Agusia, masz pełną skrzynkę, dlatego tutaj: Z całego serca dziękuję za pomoc. I bardzo miło było mi Ciebie poznać :):) Wysłałam Myszy dwa zdjęcia malutkiej, dzisiaj jest u Marzeny i chyba odsypia wszystkie potworne stresy ostatnich dni. Jesteście niesamowite. Pozdrawiam serdecznie! Aguś nie ma za co! Ważne, że maluszek,okruszek już bezpieczny. Mnie również było bardzo miło Cię poznać Aguś ! Elunia wszystkie wiadomości o maleńkiej przesyła mi na bieżąco. Nie wiem jak ktoś się mógł pozbyć takiego cuda... Ona chyba mniejsza jest od naszej Figuni. Quote
Jasza Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Mnie już nic nie dziwi. Dzisiaj kolega kuzyna znalazł w Parku Kultury króliczka miniaturkę. Chyba ktoś się go pozbył przed majówkowym wyjazdem i pomyślał, że w parku świetnie sam sobie da radę. Kuzyn alergik tymczasowo go przygarnął. Mam nadzieję, że mały już u Niego zostanie. Quote
Recommended Posts