Yoana Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 A mnie średnio, usiłuje wysyłać wiadomości w związku z bazarem, do większości się nie da bo albo nie włączyli komunikatora, albo mają zapchane skrzynki. Nie widzę opcji wpisów w profilu, Jak się tu skontaktować :( To mnie zaskoczyłaś- to komunikator należy jakoś specjalnie włączyć? Quote
Yoana Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 A mnie średnio, usiłuje wysyłać wiadomości w związku z bazarem, do większości się nie da bo albo nie włączyli komunikatora, albo mają zapchane skrzynki. Nie widzę opcji wpisów w profilu, Jak się tu skontaktować :( To mnie zaskoczyłaś- to komunikator należy jakoś specjalnie włączyć? I jeszcze dostałam wiadomość, że za szybko napisałam post grrr.. Quote
Yoana Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 A mnie średnio, usiłuje wysyłać wiadomości w związku z bazarem, do większości się nie da bo albo nie włączyli komunikatora, albo mają zapchane skrzynki. Nie widzę opcji Dubel. Quote
Mysza2 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 To mnie zaskoczyłaś- to komunikator należy jakoś specjalnie włączyć? Jak klikniesz na swój nick to na liście jest komunikator, przeba go kliknąć i potem na dole strony zmienić na włączony. Quote
andegawenka Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Jak klikniesz na swój nick to na liście jest komunikator, przeba go kliknąć i potem na dole strony zmienić na włączony. Dzięki Elu, też nie miałam włączonego, ale miejscowość to chyba tylko ja mam na dogo :megagrin: Quote
Mysza2 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Dzięki Elu, też nie miałam włączonego, ale miejscowość to chyba tylko ja mam na dogo :megagrin: no rzeczywiście :megagrin: :megagrin: Chyba jeszcze poczekamy, aż wszystko zacznie trybić jak należy:) Quote
Yoana Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mysza- dzięki :grins: U mnie komunikator był włączony. Quote
AgusiaP Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 no rzeczywiście :megagrin: :megagrin: Chyba jeszcze poczekamy, aż wszystko zacznie trybić jak należy:) Nie mamy innego wyjścia ;) Quote
Ada-Vebby Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Nie mamy innego wyjścia ;) Damy radę ;)Jeszcze tylko kilka dni,tygodni...;):) Quote
Gabi79 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ja też należę do grona tych, których nowe dogo doprowadza do rozpaczy, nie mogę wysłać pw do większości osób. Melduję, że Lida wpłaciła wrześniową deklarację dla Aiszun (30,-). Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Bardzo dziękujemy za odwiedziny i wpłaty :loveu: :loveu: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Zaglądam do Aiszy po odnalezieniu wątku... Quote
Maciek777 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ja też należę do grona tych, których nowe dogo doprowadza do rozpaczy, nie mogę wysłać pw do większości osób. Właśnie tego nie rozumiem. Zapchana skrzynka to jedno, ale co sądzić o komunikacie, że adresat nie może korzystać z komunikatora? :-? Quote
Yoana Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Właśnie tego nie rozumiem. Zapchana skrzynka to jedno, ale co sądzić o komunikacie, że adresat nie może korzystać z komunikatora? :-? To pewnie oznacza, że adresat nie ma włączonego komunikatora . (Tak pisała Mysza :mdrmed: ) Quote
Maciek777 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 To pewnie oznacza, że adresat nie ma włączonego komunikatora . (Tak pisała Mysza :mdrmed: ) Nie wiedziałem, że jego się jakoś włącza :question: Quote
Mysza2 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Dzisiaj Pani Małgosia przysłała zdjęcia Lakusia, podobno przerósł Klarę :):) No zobaczcie jakie to cudo kochane jest. Mamy nieustające zaproszenie do kolejnych odwiedzin i z pewnością skorzystamy:) Pani Małgosia mówi, że zrobić mu zdjęcie to prawdziwa sztuka, bo prawie stale jest w ruchu:) Quote
AgusiaP Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Małgosia zrobiła nam wczoraj cudną niespodziankę :):):) Tego mi było potrzeba :) Zdjęcie szczęśliwego Lakusia bezcenne :):):) Quote
Bogusik Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Zdjęcia Lakusia śliczne!Ale chłopak wydoroślał! Jeżeli ktoś chce dodać sobie miejscowość to trzeba wejść Profil > Moje ustawienia > w okienku przy tytule użytkownika wpisać miasto :smile: Quote
Radek Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Na razie trudno się połapać w nowym Dogo;) Zdjęcia Lakusia śliczne. Quote
Gabi79 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Cudny Lakunio :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Oh, gdyby taki domek trafił się Aiszuni, to byłby prawdziwy cud. Na konto Aiszy wpłynęła wrześniowa deklaracja od Marudy666, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
halszka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 urodziwe chłopaczysko wyrosło z Lakusia :loveu: Quote
Bogusik Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Dziewczynki kochane!Jest zapytanie o Aiszę. WITAM. OGŁOSZENIE JEST NADAL AKTUALNE ODNOŚNIE AISCHY? PROSZĘ O KONTAKT. Myszko,podam Tobie maila tej osoby na pw. Quote
Recommended Posts