Mysza2 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Kasiu bardzo dziękujemy za zdjęcia:):) Niech się goi i obrasta sierścią i będzie z niej piękna kobitka:lol: No takich luksusów jak psie łóżka to dziewczyna w życiu nie miała. Tak się cieszę, że ona jest u Ciebie:multi::multi: Quote
AgusiaP Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Jaka ona szczęśliwa i wyluzowana na tych zdjęciach :):):) Nawet na dworze mają luksusy :):):) śliczne posłanka ;) Tak się cieszę, że dziewczyna mieszka sobie teraz w takich superowych warunkach :):):) Aiszuniu wypoczywaj słoneczko ;) to Ci się należy :) Quote
kolejna kobietka Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 No niunia aż ci zazdroszczę [URL]http://fotoo.pl//out.php?i=766947_dsc01491.jpg[/URL] :loveu: Quote
Ada-Vebby Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ależ się serducho raduje gdy się patrzy na te psiaki :)Aiszuniu-dziewczyno ile ty miałaś szczęścia,że spotkałaś takie kochane cioteczki,które cię uratowały z tej bezdomności,beznadziei.......,cud! Teraz u cioteczki Kasi-lux wakacje,tylko niech się szybciutko goją rany:lol: Quote
Agnieszka103 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Jestem na zaproszenie. Chciałabym wpłacić jednorazowo 10 zł Poproszę dane do przelewu Quote
Radek Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Przy patrzeniu na zdjęcia aż się ciepło na serduchu robi. Quote
Gabi79 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Aiszunia cudowna, taka szczęśliwa:loveu: Zrobiłam przelew wyszło mi 146,90 ( 350 zł : 31 dni = 11,30 doba) 11,30 x 13 dni = 146,90 Dzisiejsze wpłaty: Alla Chrzanowska 20,- (kwiecień):Rose::Rose::Rose: madziakato 10,-(kwiecień):Rose::Rose::Rose: Karolina C. 15,- (kwiecień):Rose::Rose::Rose: Quote
Gabi79 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='Agnieszka103']Jestem na zaproszenie. Chciałabym wpłacić jednorazowo 10 zł Poproszę dane do przelewu[/QUOTE] Dane wysłane, bardzo dziękujemy!!! Quote
jotpeg Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 cudownie szczęśliwa sunia!!! :multi: u Kasi psiaki pięknieją w oczach :loveu: Quote
Gabi79 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='jotpeg']cudownie szczęśliwa sunia!!! :multi: u Kasi psiaki pięknieją w oczach :loveu:[/QUOTE] To prawda!!! Kasia mi napisała na pw, że w moich obliczeniach za hotelik wszystko ok:loveu: Quote
Mysza2 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) A my jeszcze raz bardzo bardzo [B]dziękujemy wszystkim na tym wątku za pomoc [/B]:loveu::loveu::loveu: [B]Bez Was, bez Waszej pomocy i wsparcia nic by się nie udało [/B]:loveu::loveu: Jak na nią patrzymy to tak się cieszymy że trudno opisać:) Ta umęczona porodami sunia wreszcie ma spokój, opiekę, nie wiszą jej gule pod gardłem, pod brzuchem, nie będzie rodzić kolejnych bezdomniaków:multi: Edited April 2, 2014 by Mysza2 Quote
AgusiaP Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='Agnieszka103']Jestem na zaproszenie. Chciałabym wpłacić jednorazowo 10 zł Poproszę dane do przelewu[/QUOTE] Agnieszko pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Jeśli chodzi o Lakusia, wczoraj Elunia miała telefon, pani miała się zastanowić i zadzwonić, ale cisza.... Quote
Mysza2 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Dziewczynki kochane, my naprawdę nie szukamy na siłę nowych tematów. Już nawet Agusi się nie mogę tym razem przyczepić, że to jej robota. Ale jak my nie widzimy, to zadzwoni ktoś kto kiedyś pomógł. A jak już się pojedzie i spojrzy bidzie w oczy to nie da się zapomnieć i nic nie robić. Zaglądajcie do naszego Murzynka [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252168-Murzynek-dziecko-d%C4%85browskiej-ulicy[/url] Quote
Agnieszka103 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Pieniądze wpłacone. Uściski dla Aiszy :) Quote
Ada-Vebby Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Mysza2']Dziewczynki kochane, my naprawdę nie szukamy na siłę nowych tematów. Już nawet Agusi się nie mogę tym razem przyczepić, że to jej robota. Ale jak my nie widzimy, to zadzwoni ktoś kto kiedyś pomógł. A jak już się pojedzie i spojrzy bidzie w oczy to nie da się zapomnieć i nic nie robić. Zaglądajcie do naszego Murzynka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252168-Murzynek-dziecko-dąbrowskiej-ulicy[/URL][/QUOTE] ..zajrzałam :-( Quote
Marycha35 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Aiszy fotki miodzio jak dobrze widzieć ją w takiej formie psychicznej i fizycznej:):):) A ten Murzynek biedeńki, ale jednak miał szczęście.... Mało nas tam, zapraszamy dobre duszki:):):):) Black power!!!;) Quote
jotpeg Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Mysza2']Ta umęczona porodami sunia wreszcie ma spokój, opiekę, nie wiszą jej gule pod gardłem, pod brzuchem, nie będzie rodzić kolejnych bezdomniaków[/QUOTE] i o to chodzi!!! [I](poleciałam też do Murzynka, ale bidok!)[/I] Quote
AgusiaP Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Bidok straszny :( mam nadzieję, że szybko odzyska zaufanie w stosunku do człowieka. Quote
Gabi79 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Mysza2']Dziewczynki kochane, my naprawdę nie szukamy na siłę nowych tematów. Już nawet Agusi się nie mogę tym razem przyczepić, że to jej robota. Ale jak my nie widzimy, to zadzwoni ktoś kto kiedyś pomógł. A jak już się pojedzie i spojrzy bidzie w oczy to nie da się zapomnieć i nic nie robić. Zaglądajcie do naszego Murzynka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252168-Murzynek-dziecko-dąbrowskiej-ulicy[/URL][/QUOTE] Dziewczyny, uratowałyście kolejnego bezdomniaka:multi::multi::multi: KOCHAM WAS!!! Dzisiejsze wpłaty na konto Aiszy: [B][COLOR=#000000]Agnieszka 103 10,-[/COLOR][/B]:Rose::Rose::Rose:[B][COLOR=#000000] Yoana 15,- (kwiecień)[/COLOR][/B]:Rose::Rose::Rose:[B][COLOR=#000000] Mysza2 20,- [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000](kwiecień)[/COLOR][/B]:Rose::Rose::Rose:[B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000]Pani Zofia od Biszkopcika 20,-[/COLOR][/B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][B][COLOR=#000000](kwiecień)[/COLOR][/B]:Rose::Rose::Rose: Quote
Awit Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 I wzruszyłam się widząc zdjęcia Aiszy, kochana sunia, taka jest teraz szczęśliwa. Byłam u Murzynka, biedny był, dobrze że jest bezpieczny już. Quote
Mysza2 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Dziękujemy kochane za odwiedziny u Aiszuni i Murzynka :loveu::loveu::loveu: Znowu był telefon o Lakusia, bo córeczka bardzo chce pieska. Co jeden jeden telefon to lepszy. A Lakuś musi iść do naprawdę odpowiedzialnych ludzi, którzy zrozumieją co to znaczy dziki psiak. Na dworze byle co wystarcza i włącza mu się shiza, gdyby nie był na smyczy to poszedłby w długą przy pierwszym nieznanym hałasie. Jak mu się włączy ten strach to nas nie słyszy i chyba nawet do nas nie wróciłby tylko gnałby przed siebie. A co sobie popatrzę na Aiszunię to mi się pysk śmieje (mimo kołnierza i tego pociachania) Teraz już musi być tylko lepiej:):) Quote
Recommended Posts