ajw Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Zaglądam do Aiszuni :) i trzymam kciuki, oby rany szybko się goiły. Quote
paula_t Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Patrzę na te zdjęcia Aiszy i potwornie mała jest pocięta :( Tyle guzków było, a teraz tyle ranek i szwów :( Mam nadzieję, że wszystko będzie się ładnie i szybko goić i będzie można ściągnąć jej ten "abażur". Quote
Doda_ Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ja też zaglądam :) Jutro jadę nakarmić te psiaki. Quote
Doda_ Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Prawdopodobnie jutro Caha zrobi bazarek taki nasz 'wspólny' i będzie 25% dla Aiszy. Podam link jak będzie gotowy bazarek. Quote
AgusiaP Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='Gu-Gu']Nasionka poleciały, jak wylądują dajcie znać. W razie potrzeby służę radą i informacją.[/QUOTE] Nasionka doszły w piątek ;) jeszcze raz ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Aiszunia chętnie chodzi na spacerki ;) Przez furtkę za bardzo nie chce przechodzić, ale jak już przez nią przejdzie leci biegusiem do domku. Rany ładnie się goją, ta pod szyjką też już lepiej wygląda ;) Kasia kupiła to lekarstwo co Ania pisała, więc myślę, że będzie coraz lepiej ;) A tak po za tym to straszny pieścioch, cały czas domaga się głaskania :loveu: Miałam telefon o Lakusia. Państwo ,mieszkają w bloku, więc nie ma mowy o wychodzeniu jeszcze na spacerki. Mają się zastanowić, ale pan dzwonił w piątek i do tej pory się nie odezwał... Quote
Maciek777 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='AgusiaP']A tak po za tym to straszny pieścioch, cały czas domaga się głaskania :loveu:[/QUOTE] Nadrabia zaległości;) Quote
Gabi79 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='Doda_']Prawdopodobnie jutro Caha zrobi bazarek taki nasz 'wspólny' i będzie 25% dla Aiszy. Podam link jak będzie gotowy bazarek.[/QUOTE] Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose: [quote name='Maciek777']Nadrabia zaległości;)[/QUOTE] Też stwierdziłam, że nadrabia zaległości z całego dotychczasowego życia [quote name='AgusiaP']Nasionka doszły w piątek ;) jeszcze raz ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Aiszunia chętnie chodzi na spacerki ;) Przez furtkę za bardzo nie chce przechodzić, ale jak już przez nią przejdzie leci biegusiem do domku. Rany ładnie się goją, ta pod szyjką też już lepiej wygląda ;) Kasia kupiła to lekarstwo co Ania pisała, więc myślę, że będzie coraz lepiej ;) A tak po za tym to straszny pieścioch, cały czas domaga się głaskania :loveu: Miałam telefon o Lakusia. Państwo ,mieszkają w bloku, więc nie ma mowy o wychodzeniu jeszcze na spacerki. Mają się zastanowić, ale pan dzwonił w piątek i do tej pory się nie odezwał...[/QUOTE] Wspaniale, że wszystko się dobrze goi:multi: Ile mam Kasi przelać za tą maść? Wpłaty na konto Aiszy 21.03. Maruda666 20,-:Rose::Rose::Rose: AniaGucio 15,-:Rose::Rose::Rose: Quote
Maruda666 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Zaglądam do pociętej panny :) - dobrze że pozbyła się tych wszystkich świństw, od razu lepiej wygląda :). Kciuki za szybkie gojenie :) Quote
Doda_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 bardzo proszę o zajrzenie na bazarek imienny dla matki z rowu która urodziła martwe dzieciaczki...:( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251920-Matka-z-rowu-nie-ma-nawet-imienia!-Bazarek-imienny-z-NAGRODAMI-!!-do-06-04?p=21995379#post21995379[/url] dzisiaj tak leje... gdzie te pieski się chowają? Podjadę tam później, przed pracą. Quote
caha Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 zapraszam na morski bitewny bazarek :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251934-Zagraj-morska-bitwa-czyli-gra-w-statki-Do-dnia-06-04-godz-21-00-Zapraszam"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1-00-Zapraszam[/URL] Quote
Ada-Vebby Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Zaglądam do Aiszuni z ciekawości jak mijają dziewczynie kolejne dni i nocki.Przesyłam ogromne mizianko! :) Quote
Neelith Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Cieszę się z kolejnych dobrych wieści. Niech się goi wszystko szybciutko! A Lakuś widocznie musi jeszcze chwilkę zaczekać na ten idealny dom. Quote
AgusiaP Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='Doda_']Prawdopodobnie jutro Caha zrobi bazarek taki nasz 'wspólny' i będzie 25% dla Aiszy. Podam link jak będzie gotowy bazarek.[/QUOTE] Przepraszam nie zauważyłam :oops::oops::oops: [quote name='caha']zapraszam na morski bitewny bazarek :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251934-Zagraj-morska-bitwa-czyli-gra-w-statki-Do-dnia-06-04-godz-21-00-Zapraszam"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1-00-Zapraszam[/URL][/QUOTE] Bardzo ale to bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 A ja miałam 2 telefony o Lakusia, obydwa maskara. Quote
Mysza2 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Aisza pięknie zaprasza na bazarek:):) Kryminały, wysyłka gratis. Wszystkie fanty podarowała Panna Marple i zasponsorowała koszt wysyłki :multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251875-Kryminały-wysyłka-gratis!!!!!!-dla-Aiszy-do-30-03-2014-godz-22-00[/URL][/B] Quote
madziakato Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Kochane, zapomniałam napisać- 10,00 ode mnie stałej:-) Quote
Mysza2 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='madziakato']Kochane, zapomniałam napisać- 10,00 ode mnie stałej:-)[/QUOTE] Madziu, bardzo bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: To mamy 250 zł stałych :multi::multi::multi: Quote
Neelith Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Kryminały powiadacie? :cool3: Historia Lakusia mnie trapi, przecież tyle szczeniaków jest adoptowanych/przygarnianych/rozdawanych bez żadnego sprawdzania czy monitorowania, a tu okazuje się, że może 1 na 10 domów jest normalny :( Te domy które dzwonią niestety dostaną wreszcie jakiegoś nieszczęsnego psiaka :angryy: Nie dzieje się dobrze, niewiele się zmienia w świadomości ludzi, masakra jakaś :placz: Quote
madziakato Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 [quote name='Neelith']Kryminały powiadacie? :cool3: Historia Lakusia mnie trapi, przecież tyle szczeniaków jest adoptowanych/przygarnianych/rozdawanych bez żadnego sprawdzania czy monitorowania, a tu okazuje się, że może 1 na 10 domów jest normalny :( Te domy które dzwonią niestety dostaną wreszcie jakiegoś nieszczęsnego psiaka :angryy: Nie dzieje się dobrze, niewiele się zmienia w świadomości ludzi, masakra jakaś :placz:[/QUOTE]Niestety, moje ostatnie doświadczenia też pokazują, że jest źle....;-( Quote
Recommended Posts