Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...Pan Artur zamiast niej wzial innego psiaka na DS. To wspanialy czlowiek z wielkim sercem. I uwazam, ze zrobil slusznie oddajac Kore. Ona moze dojdzie do siebie w hotelu, a Korek ma szanse na szczesliwsze zycie ze stabilnym towarzyszem...

Też tak uważam :)

Dzisiaj wpłynęło dla Chani 5,00 zł od milagros19853201

Bardzo dziękujemy

:Rose:

Posted

Zaglądam do psiaków :( przepraszam że tak żadko tu bywam, ale wciąż nie działa mi dogo z mojego komputera :( nie wiem co się dzieje i ile to jeszcze ptrwa :(

Loguję się z innego komputera...

Posted

Zaglądam do psiaków :( przepraszam że tak żadko tu bywam, ale wciąż nie działa mi dogo z mojego komputera :( nie wiem co się dzieje i ile to jeszcze ptrwa :(

Nie znam się na komputerach, ale wyczytałam na którymś wątku, że to może być wina przeglądarki.

Jakieś wieści od Chani? Bardzo bym chciała aby były dobre :)

Posted

Nie znam się na komputerach, ale wyczytałam na którymś wątku, że to może być wina przeglądarki.

Jakieś wieści od Chani? Bardzo bym chciała aby były dobre :)

Potwierdzam co do przeglądarki. Ja używam mozillę i od początku nie mam problemów z logowaniem.

Mam nadzieję, że Chani ma się coraz lepiej :)

Posted

Spróbuj zacząć od wyczyszczenia cookies.

One potrafią wygenerować taki problem.

Alisabeta, dziś zaglądam, a na dniach będę częściej. Przepraszam wszystkich, po prostu inne ważne i terminowe obowiązki zajęły mi cały wolny (w sensie poza pracą) czas. Ale już po wszystkim. 

Posted

Szybko. chwilami az za...

Mam nadzieję, że u Chani poprawa postępuje. Betkak mówiła, że sunia daje radę w domowym kojcu z innym psem. Spędzają tam czas w ramach ćwiczenia, nie stale. ALe idzie im coraz lepiej :)

Posted

Dobre wieści :)

Za to u Korka złe :(

Przeskakuje ogrodzenie kojca wysokie na 1,7 m.

Pan Artur spróbuje pomysł z prętami zagiętymi do wewnątrz ogrodzenia. Jak to nie pomoże, to już nie wiadomo co :( :(

Zapraszali mnie kilkakrotnie. Chyba muszę się tam wybrać, choć teraz zupełnie nie mam czasu.

Posted

Oj, Korek co ty wyprawiasz?

Zupełnie nie wiem co poradzić :shake: On jest wykastrowany? Przepraszam za to pytanie, powinnam to wiedzieć, ale się już całkiem pogubiłam...

Posted

Oj, Korek co ty wyprawiasz?

Zupełnie nie wiem co poradzić :shake: On jest wykastrowany? Przepraszam za to pytanie, powinnam to wiedzieć, ale się już całkiem pogubiłam...

Nie masz za co przepraszać. W takiej wielkiej ilości ratowanych psiaków na dogo, czasem można coś zapomnieć :)

Tak Korek był wykastrowany.

Posted

Kurczę, przebudowan ogrodzenia powinna pomóc. To niedobrze, ze Korek tak rozrabia. A jak jego kumpel? 

Dziewczyny, chyba będę musiała oddać wątek Chani do prowadzenia. 

Nie zapomnę, będę zaglądac i pomagać ale nie będę w stanie koordynować wszystkiego. Nawet teraz nie wyrabiam, a będzie gorzej. Niedopuszczalne byłoby zawalić. Wybiorę sie za jakiś czas do Chani, przy okazji chciałam zadeklarowaćd 15 zł stałej, a może coś więcej dorzucę jak będe mogła...

Przemyślcie, proszę kto by mógł prowadzić wątek.

Posted

Kumpel najgrzeczniejszy pies pod słońcem, czego nie można powiedzieć o Korku :(

Wczoraj, przeskakując ogrodzenie  rozharatał tylna łapę i to tak, że wet szył przez godzinę. Była obawa czy nie stracił zbyt wiele krwi, ale obserwacja nie potwierdziła tego. Znowu narobił wiele kłopotu opiekunom :(  o ogrodzenie jest wysokie na 1,7 m a pomimo to Korek go przeskakuje.

Pan Artur zrobi przegięcie ogrodzenia do wewnątrz i to już chyba uniemożliwi Korkowi wędrówki do sąsiada. Jeśli nie to pozostanie elektryczny pastuch.

Wybiorę się do Korka w przyszły czwartek lub piątek. Wcześniej nie dam rady, bo jestem sama, mąż pojechał do córki i wróci dopiero we środę.