Koszmaria Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Dziękujemy za odwiedziny i chęć pomocy. W tym momencie bazarek zakończony, a kolejne jeszcze omawiane - ale to również na inne psiaki. Czy możemy w razie potrzeby w niedalekiej przyszłości zwrócić się z zapytaniem?[/QUOTE] jasne,mam kilka fajnych rzeczy i mogę trochę zrobić:) przykro mi,że nie mogę wspomóc żywą gotówką. i te dwa szczeniaki i mamusię-Milę mam w pamięci. Quote
elik Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='Sabina02']Eeee tam, nie trzeba z groszem. :smile:[/QUOTE] Już zrobione :) Każdy grosz na wagę złota ;) [quote name='Koszmaria']dalej potrzebujecie jakiś bibelocików na bazarek?[/QUOTE] [quote name='Koszmaria']j...mam kilka fajnych rzeczy i mogę trochę zrobić:) przykro mi,że nie mogę wspomóc żywą gotówką. i te dwa szczeniaki i mamusię-Milę mam w pamięci.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy. Fanty to w ostatecznym rozrachunku też kasa :) Quote
Ayame Nishijima Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='Koszmaria']jasne,mam kilka fajnych rzeczy i mogę trochę zrobić:) przykro mi,że nie mogę wspomóc żywą gotówką. i te dwa szczeniaki i mamusię-Milę mam w pamięci.[/QUOTE] Dziękujemy. Taka deklaracja jest dla nas równiez barzo cenna :) Tymczasem ja kilka słów o brzdącach. Zacznę od tego, co jest źle: Domek korkowy wypadł z grafika. Dalej szukamy. (Urwał się kontakt po porstu). Za to ja wczoraj byłam w odwiedziny. Niesamowite! Od poprzednego razu Beata dokonała niesamowitego postępu u Maluchów. (Piszę, ze od odtatniego razu, bo wczesniej widziałam tylko foty, nie umiem ocenic ich zachowania). Korek przychodzi się przytulać. Jeszcze nie domaga się piieszczot sam z siebie, ale przychodzi na zawołanie i jest duzo bardziej przytulasty niż był. A Kora, która uciekała od obcych i nie dała się dotknąć teraz całkiem śmiało podchodzi i pozwoli się kilka razy ogłaskać. Zachowanie Maluchów jest zupełnie inne, socjalizują się na całego. Nauczycielami dla nich sa psy Beaty. Obserwowanie ich bylo po prostu piękne. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-E82L99exR1Q/U11S3LN9G8I/AAAAAAAACVE/9dJp7IeyFVc/w1286-h855-no/DSC_0044.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-tRbyD6dg9Rg/U11R07v0wgI/AAAAAAAACVE/n7dc7lO0XY4/w1287-h855-no/DSC_0020.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/oKplUd-Ug_095ANw-tookMS6kTsNXJEfLQ86MEIWwFI=w1286-h855-no[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-nWmNLiiKYC8/U11RLoBowqI/AAAAAAAACVE/entGqzPcJnE/w1190-h855-no/DSC_0002.JPG[/IMG] Quote
Ty$ka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Kora jest niebywale piękna, taka w moim typie :loveu: Trzymam kciuki, by jednak "maluchy" się nie zasiedziały w hoteliku. Quote
Ayame Nishijima Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Kora jest niebywale piękna, taka w moim typie :loveu: Trzymam kciuki, by jednak "maluchy" się nie zasiedziały w hoteliku.[/QUOTE] Czym dłużej siedzą tym gorzej Jak na złość, kolejny potencjalny domek który rozważał Korę też chyba wypadł... Quote
Ty$ka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 A czytałam właśnie... To smutne. Cholerka, szkoda że teraz nie mogę mieć drugiego pupila, od razu bym brała, kochała i szkoliła :) Quote
ajw Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Śliczne są i bardzo się cieszę z ich postępów :) Quote
ania68 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Nawet na zdjęciach widać poprawę w ich zachowaniu :) Dalej im kibicuję i zaciskam kciuki aby, jak najszybciej znalazły domek. Quote
MALWA Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 To zdjęcie jest po prostu boskie................... [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-nWmNLiiKYC8/U11RLoBowqI/AAAAAAAACVE/entGqzPcJnE/w1190-h855-no/DSC_0002.JPG[/IMG] Quote
betkak Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Wystawiłam fakturę na hotelikowanie Kory i Korka za miesiąc kwiecień na kwote 200zł Quote
zozola77 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 patrzac na powyzsze zdjęcie to rosną jak na drożdżach..a te wywinięta uszka u Kory - super!! no ludziska , dzwońcie po te ślicznoty !!! Quote
elik Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='betkak']Wystawiłam fakturę na hotelikowanie Kory i Korka za miesiąc kwiecień na kwote 200zł[/QUOTE] Po zapłaceniu za pobyt psiaków w hotelu, na koncie pozostaje 721,83 zł. Quote
Koszmaria Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Kora jest piękna,uwielbiam wilczaste psy:loveu: jeśli będziecie potrzebować fantów na bazarek,to w pl będę dopiero 12.05 Quote
betkak Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Potwierdzam wpłatę za hotelik naszych podrostków kwiecień 200 zł.Dziękuję. Quote
elik Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='betkak']Potwierdzam wpłatę za hotelik naszych podrostków kwiecień 200 zł.Dziękuję.[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie :) Wczoraj miałam dwa telefony od jednej pani zakochanej, jak to sama określiła, w Korku. Powiedziałam o psiaku to co wiedziałam, a o resztę prosiłam, żeby dopytała u źródeł, czyli u betkak. Podałam nr telefonu i pani ma dzwonić. Ma ochotę w ten weekend zapoznać się z Korkiem. Może wyniknie z tego obopólna miłość ;) Pożyjemy, zobaczymy. Quote
ajw Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='elik']Dziękuję za potwierdzenie :) Wczoraj miałam dwa telefony od jednej pani zakochanej, jak to sama określiła, w Korku. Powiedziałam o psiaku to co wiedziałam, a o resztę prosiłam, żeby dopytała u źródeł, czyli u betkak. Podałam nr telefonu i pani ma dzwonić. Ma ochotę w ten weekend zapoznać się z Korkiem. Może wyniknie z tego obopólna miłość ;) Pożyjemy, zobaczymy.[/QUOTE] Trzymamy kciuki!! Quote
ania75 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 jeśli Elik nam o tym pisze to pewnie było rozsądnie ..... zobaczymy :roll: Quote
betkak Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Rozmawiałam z Panią. Z rozmowy wydaje się rozsądna. Potwierdzam w Korku zakochana po uszy. Ale martwi się o to żeby Korek nie męczył się w małym mieszkaniu w bloku, żeby nie czuł się samotny. Z rozmowy wykazuje odpowiedzialność. Termin wizyty jeszcze nie ustalony.[quote name='Koszmaria']a pani z rozmowy jaka,rozsądna w miarę?[/QUOTE] Quote
elik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='ania75']jeśli Elik nam o tym pisze to pewnie było rozsądnie ..... zobaczymy :roll:[/QUOTE] [quote name='Koszmaria']a pani z rozmowy jaka,rozsądna w miarę?[/QUOTE] Tak, pierwsza rozsądna osoba, która może być brana pod uwagę :) Zapytań typu: no bo to by był wiem pani taki straszak, bo mam dużą posesję i trzeba psa do pilnowania. Czy on by sie nadawał ? Ha, ha, ha goń sie chłopie !!! Były 2 telefony w tym stylu. Quote
gluchypies Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Trzymam kciuki, aby i Korek się w Pani zakochał :) Quote
Recommended Posts