Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Dziękujemy za odwiedziny i chęć pomocy. W tym momencie bazarek zakończony, a kolejne jeszcze omawiane - ale to również na inne psiaki. Czy możemy w razie potrzeby w niedalekiej przyszłości zwrócić się z zapytaniem?[/QUOTE]

jasne,mam kilka fajnych rzeczy i mogę trochę zrobić:)
przykro mi,że nie mogę wspomóc żywą gotówką.
i te dwa szczeniaki i mamusię-Milę mam w pamięci.

Posted

[quote name='Sabina02']Eeee tam, nie trzeba z groszem. :smile:[/QUOTE]
Już zrobione :)
Każdy grosz na wagę złota ;)

[quote name='Koszmaria']dalej potrzebujecie jakiś bibelocików na bazarek?[/QUOTE]
[quote name='Koszmaria']j...mam kilka fajnych rzeczy i mogę trochę zrobić:)
i te dwa szczeniaki i mamusię-Milę mam w pamięci.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy. Fanty to w ostatecznym rozrachunku też kasa :)

Posted

[quote name='Koszmaria']jasne,mam kilka fajnych rzeczy i mogę trochę zrobić:)
i te dwa szczeniaki i mamusię-Milę mam w pamięci.[/QUOTE]

Dziękujemy. Taka deklaracja jest dla nas równiez barzo cenna :)

Tymczasem ja kilka słów o brzdącach. Zacznę od tego, co jest źle: Domek korkowy wypadł z grafika. Dalej szukamy. (Urwał się kontakt po porstu).
Za to ja wczoraj byłam w odwiedziny. Niesamowite! Od poprzednego razu Beata dokonała niesamowitego postępu u Maluchów. (Piszę, ze od odtatniego razu, bo wczesniej widziałam tylko foty, nie umiem ocenic ich zachowania).
Korek przychodzi się przytulać. Jeszcze nie domaga się piieszczot sam z siebie, ale przychodzi na zawołanie i jest duzo bardziej przytulasty niż był. A Kora, która uciekała od obcych i nie dała się dotknąć teraz całkiem śmiało podchodzi i pozwoli się kilka razy ogłaskać. Zachowanie Maluchów jest zupełnie inne, socjalizują się na całego.

Nauczycielami dla nich sa psy Beaty. Obserwowanie ich bylo po prostu piękne.

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-E82L99exR1Q/U11S3LN9G8I/AAAAAAAACVE/9dJp7IeyFVc/w1286-h855-no/DSC_0044.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-tRbyD6dg9Rg/U11R07v0wgI/AAAAAAAACVE/n7dc7lO0XY4/w1287-h855-no/DSC_0020.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/oKplUd-Ug_095ANw-tookMS6kTsNXJEfLQ86MEIWwFI=w1286-h855-no[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-nWmNLiiKYC8/U11RLoBowqI/AAAAAAAACVE/entGqzPcJnE/w1190-h855-no/DSC_0002.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Ty$ka']Kora jest niebywale piękna, taka w moim typie :loveu:
Trzymam kciuki, by jednak "maluchy" się nie zasiedziały w hoteliku.[/QUOTE]

Czym dłużej siedzą tym gorzej Jak na złość, kolejny potencjalny domek który rozważał Korę też chyba wypadł...

Posted

To zdjęcie jest po prostu boskie...................

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-nWmNLiiKYC8/U11RLoBowqI/AAAAAAAACVE/entGqzPcJnE/w1190-h855-no/DSC_0002.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='betkak']Wystawiłam fakturę na hotelikowanie Kory i Korka za miesiąc kwiecień na kwote 200zł[/QUOTE]

Po zapłaceniu za pobyt psiaków w hotelu, na koncie pozostaje 721,83 zł.

Posted

[quote name='betkak']Potwierdzam wpłatę za hotelik naszych podrostków kwiecień 200 zł.Dziękuję.[/QUOTE]

Dziękuję za potwierdzenie :)

Wczoraj miałam dwa telefony od jednej pani zakochanej, jak to sama określiła, w Korku. Powiedziałam o psiaku to co wiedziałam, a o resztę prosiłam, żeby dopytała u źródeł, czyli u betkak. Podałam nr telefonu i pani ma dzwonić. Ma ochotę w ten weekend zapoznać się z Korkiem.
Może wyniknie z tego obopólna miłość ;)
Pożyjemy, zobaczymy.

Posted

[quote name='elik']Dziękuję za potwierdzenie :)

Wczoraj miałam dwa telefony od jednej pani zakochanej, jak to sama określiła, w Korku. Powiedziałam o psiaku to co wiedziałam, a o resztę prosiłam, żeby dopytała u źródeł, czyli u betkak. Podałam nr telefonu i pani ma dzwonić. Ma ochotę w ten weekend zapoznać się z Korkiem.
Może wyniknie z tego obopólna miłość ;)
Pożyjemy, zobaczymy.[/QUOTE]

Trzymamy kciuki!!

Posted

Rozmawiałam z Panią. Z rozmowy wydaje się rozsądna. Potwierdzam w Korku zakochana po uszy. Ale martwi się o to żeby Korek nie męczył się w małym mieszkaniu w bloku, żeby nie czuł się samotny. Z rozmowy wykazuje odpowiedzialność. Termin wizyty jeszcze nie ustalony.[quote name='Koszmaria']a pani z rozmowy jaka,rozsądna w miarę?[/QUOTE]

Posted

[quote name='ania75']jeśli Elik nam o tym pisze to pewnie było rozsądnie ..... zobaczymy :roll:[/QUOTE]

[quote name='Koszmaria']a pani z rozmowy jaka,rozsądna w miarę?[/QUOTE]

Tak, pierwsza rozsądna osoba, która może być brana pod uwagę :)
Zapytań typu: no bo to by był wiem pani taki straszak, bo mam dużą posesję i trzeba psa do pilnowania. Czy on by sie nadawał ?

Ha, ha, ha goń sie chłopie !!!
Były 2 telefony w tym stylu.