marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Ni ma fotek :( A to przez to że telefon mi wysiadł :( Dzięki dziewczyny za rady ;) Tej nocy nie pchał się na łóżko i nie wysikał :) A Kajka wróciła do mnie :) Za to jeszcze trzeba pracować nad skakaniem- ciągle chodzimy brudni bo skacze, drzwi podrapał, i odkąd nauczył się jeździć autem to skacze po nim. Ale to idzie odkręcić ;) Nie potrafi sam chodzić po podwórku, zaraz się boi i ucieka do domu. A jak wyszliśmy przed bramę żeby napompować koła w aucie to mimo że nas widział to był pisk, skakanie po bramie. Typowo boi się samotności, ciągle pcha się do głaskania. A dzisiaj jedziemy na szczepienie. A propos karmy- faktycznie kupiłam 2 puszki z biedry :) Nie umie jeść ani barfa, ani suszu, gotowane też średnio. Chciałby tylko chleba :/ Więc na szybko wczoraj w biedronce kupiłam puszki activ pet, i one mu smakują. A i skład taki niczego sobie ;) Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Te activ pet premimum produkuje dolina noteci ;) Wpadaj do mnie w niedziele, pofocimy :D Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Cena też nienajgorsza- 3,50zł za 400g :) Skład ok, smakuje. I Puff stracił połowę uszu :D Wycięliśmy wszystko tak na "obtartego", jeszcze tylko dopracować troché i będzie super :) I wycięte ma kłaki koło łap, bo tyle syfu wnosił że nie nadążałam zamiatać. Wygląda gorzej, ale za to praktyczniej :) Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Mnie akurat skład Activ Peta nie powala (Doliny Noteci też nie), ale to nie mój pies, a ja słynę z tego, że moje zwierzaki jedzą lepiej ode mnie :p Oj, oszpeciłaś pieska :D Pokaż go! Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Takiego brzydala nie ma co pokazywać :p Tyśka- u mnie psy też jedzą lepiej ode mnie :D I serio, dla mnie ideałem byłoby, żeby był na barfie- Ot wyciągami 1 woreczek więcej. Niestety, póki co nie ma szans na to- nawet mięsa bez kości pokrojonego w kosteczkę nie chce. Suche też nie, gotowane tylko odrobinę... Jedyne co chce to chleb, wtedy ewentualnie zaakceptuje dodatek- np. pasztet. Ale takie karmienie odpada. Próbuję z puszkami, jeśli nie znudzą się szybko to zamówię Animondę, a inne żywienie spróbuję przemycać po trochu ;) Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Marta, to dorzucaj mu do tych puszek trochę surowizny ;) Może się rudzielec przekona, że surowe jest pyyyyyyyyyyycha :) Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 może mieszaj mu na razie chleb z czymś np. puszką czy mięsem mielonym i tak powoli przechodź. na wsi wiele osób karmi swoje psy chlebem z czymś i powiem Ci, że dożywają nastu lat...A my od dzisiaj na gotowanym.... Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Madzia, właśnie taki mam zamysł :) Mam nadzieję że mimo wszystko się przekona :) A i dzisiaj nauczyłam śmierdziela siad :lol: (tsaa,raz był kąpany, ale uszy mu capią- bo były wielkimi, twardymi, zbitymi, śmierdzącymi klocami- i jutro planuję go wykąpać jeszcze raz). Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Wez go kurde pokaz Ona go nie pokaże, bo pewnie już go zapięła na łańcuch i siedzi w budzie :D Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Majoka- puszka sama w sobie jest jedzona :) Gorzej właśnie z innymi rzeczami, zdrowszymi. Jedyne co w minimalnym stopniu je to gotowany wywar (zupa? Chociaż bez przypraw to bardziej wywar) z mięsem, ale tego też chlipnie tylko troszeczkę. Za to walczę od nowa z Kają- od przybycia Puffka znowu zgrubła :/ Je jak wlezie, wszystko, nie wiedziałam o co chodzi że tak przytyła a tu mama się przyznała że ona dokańcza jedzenie pozostałej dwójki :/ Ja zawsze michę zabieram jeśli nie jedzą, ale mama i babcia zostawiają i są efekty :( Pogadanka już była, teraz tylko powrót do wagi ;) Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 A to to- za ciemno na zdjęcia, w budzie jest :p No i za lekki łańcuch ma, co by to wyszło na focie :D A tak serio- mam zepsuty telefon. Póki co się przeniosłam na taką cegłę, która zdjęć ładnych nie robi :/ Jutro idę na miasto oddać do naprawy, i oby się dało, bo kasy aż tyle brak, a to mój telefon, przeglądacz internetu i aparat foto w jednym... Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 pewnie się boi, że jej rudzielec wyje :P A Shadow też lubi te puszki z biedy (szczególnie serca z brązowym ryżem), jak nie chciał ostatnio suchego, to dodawałam i chętnie jadł (ale jak mówiłam koniec ze sztucznością- od dzisiaj gotowane :)) Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Morus z zazdrości też wpierniczał za 3... Trzeba pilnować :p Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Angi- nie namawiaj! Bo przyjadę z 3 psami (w tym straszny onek!) i glonojadem :lol: Tyśka- oj ona ogólnie ma spust... A tak fajnie już było, a tu klops :/ Majoka- kupiłam właśnie tą i jeszcze dziczyzna z dynią :) Mam nadzieję że czasowo jestem skazana na puchy :) Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Zdjęcie zrobione teraz, cegiełką :) Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 musiał zadowolić się dywanikiem, jak z łózka zrzucają :P Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Normalnie śpi na legowisku koło łóżka, ale tu sępił bo jadłam kanapkę :) Tyśka- on ma duże oczy :) Quote
nadira Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ale słodziak :) Aż tak zle te uchole nie wyglądają, na pewno lepiej, niż takie posklejane brudem jak na pierwszych fotkach ;) Będą z niego ludzie :D Marta- jak nie masz możliwości, to może ja powrzucam tu trochę fotek z Myślenic? Czy nie bardzo? Quote
marta1624 Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Nadira- jestem bardzo za! Nawet nie mam kiedy komputera włączyć żeby cokolwiek tu dodać. Wielkie dzięki :) Quote
Erykowa Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Hej Duzy się na tym zdjęciu wydaje. A na stronie Sheri on Tour na face jest ponad 600 zdjęć i dzis podali całkowite wyniki :) Quote
Recommended Posts