Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój ma bez podszycia szelki i dają radę ;) Choć wiadomo, są mniej wygodne.

Posted

Hej

Nieźle z tymi kluczykami ale nie jesteś jedyna ;) Mój mąż-mechanik i często jeździ do szefów swoich /pracuje nie w warsztacie/ a własciwie szefowie dzwonią w sprawie żon ,które notorycznie zamykaja kluczyki ;)

Mysle,że szelki spokojnie bez podszycia.Eryk przy swojej krótkiej sierści tez nie ma i nic się nie dzieje.

Ja tez jestem przed zakupem i pasa i smyczy z amor.Pas mam najtańszy,cienki i jak Eryk ciągnie to mi się w plecy wrzyna.A smycz w Myślenicach strzeliła a właściwie to karabinek nie wytrzymał.Ale dla niego to muszę jakies pancerne wybrać chyba ;)

Daj znać jak będziesz mieć swoje.

Posted

Też myślałam, że zmienisz imię zgodnie z zasadą nowe życie=nowe imię :p

Posted

A co, jak będzie niegrzeczny to karmę z Biedry mu będę dawać! :p

Nie no serio, mało kreatywna jestem :) I jednak na to imię względnie reaguje (ogólnie odwoływalny jest :)), więc nie kombinuje :) A propos imienia- pierwotnie w 1 domu miał Tofik, u menela wołany był Puffek, i jakoś się przyjęło :)

Posted

Mój poprzedni pies też miał Toffi na imię ;)

Niedawno widziałam bokserka brązowego w pomarańczowej obroży i fajnie wyglądał, Luckowi dobrze będzie w pomarańczach, szczególnie neonowych ;) ale turkus byłby lepszy :D Dla spanielka zdecydowanie coś niebieskiego/ turkusowego! Zresztą nasycona zieleń, albo ciemnożółty też będą ładnie na jego futerku wyglądać :)

Zamawiasz te hurtta stajle z DS?

Posted

Nie, zwykłe szelki z odblaskiem z DS, imitację rogza :) To wezmę pomarańcz dla Lucka i turkus dla Puffka, dzięki :) Czekam jeszcze jakie obroże mi Marta podeśle, bo Puff chodzi w starej, brzydkiej amiplayowej- ale chyba wezmę też turkus z odblaskiem to kompletu i jeszcze jakąś :) Tylko Kajka pokrzywdzona :)

Posted

Już się umówiłam- 28zł za podszycie dołu i przedniej obręczy, na obydwu sztukach :) Bardziej do przejścia, za całość podszycia jest więcej od ceny podstawowej o 44zł :)

Ale przelew i tak zrobię chyba w banku, bo tata by zabił :lol:

• Upvote 1
Posted

Ładnie. Zielony neonek też ślicznie by pasował :) Obu ;)

Przez Ciebie też mam ochotę na taką obróżkę :P A miałam kupić Furkidza i koniec z obrożami ;)