Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze,jakaś galeria obrozy na psach by się przydała.Ja zrezygnowałam u Ermana z łańcuszka tzn zacisku i chciałam jakieś pół zaciski mu kupić ale nie mam pojęcia co wybrać.Chciała bym szeroką ale ciagle nie wiem czy gładka czy we wzorki czy z motywem zimowym czy jakąś typowo "męską" ;) Czy w niebieskim bedzie mu dobrze itp W wyszukiwarce mało psów podpalanych w kolorowych obrożach :(

Posted

No właśnie, ja przekonuje wątek obrożowy ale część zdjęć wygasła, część wzorów nieaktualna... Ale już coś mam- szelki dla Puffka turkusowe z odblaskiem, Lucek... Nie mam pojęcia, chyba pomarańcz jako że ma już miętowe (chociaż nie wiem czy na Lucku będzie ładnie). Plus obroża dla Puffka w labirynt, i może turkus z odblaskiem do kompletu. Kajce miałam wziąć obroże, ale budżet przekroczę. Jedynie to nie wiem czy nie wziąć smyczy z amortyzatorem...

Posted

W labirynt obroża? Jak myślę o Puffciu i obroży, to pcha mi się na myśl z Furkidza "hear the music" :) ślicznie by na nim wyglądała. Ale nijak do reszty by nie pasowało :D

Erykowa, ty to dopiero dylemat masz- nie dość, że do czarnego chyba wszystko pasuje, to jeszcze gładkowłosy :) Na Ermanku też by ten furkidzowy wzorek pięknie się prezentował :D Ostatnio najbardziej lubię obroże z głównym kolorem pod kolor futra+ kontrastowe dodatki (np.haft i podszycie)

Marta, a ta taśma zielono neonkowa z odblaskiem dla Lucka Ci się nie podoba?

Posted

Powtórzę się: ale dobrze, że nie jestem gadżetomaniakiem.

Dobra. Jestem. Ale nie aż takim xd

Posted

Nadira- podoba, nawet dla obydwu. Tylko czy ona nie jest zbyt podobna do miętowej? Ale mam problemy wiem :D

O nie, nawet nie patrzę na furkidz. Same wzorki z DS już wystarczająco mieszają w głowie :lol:

Co do haftu- miałam w planie wziąć właśnie z kudłatego. Ale szelki bez podszycia droższe o 10zł od DS, brak pasu, i nie można wybrać łańcuszka a chciałam dla Kajki. Więc zostaje DS :)

Tyśka- jesteś gadżetomaniakiem, ale kocim :D

Posted

Tyśka- jesteś gadżetomaniakiem, ale kocim :D

Ciii, na dogo się to nie liczy :D

Posted

Nadira własnie najbardziej kusi mnie czarna z pomarańczowym podszyciem.Ale kusi też jakaś zimowa np niebieska w bałwanki czy płatki sniegu ;) ale nie wiem jak by w takim niebieskim wygladał :)

Posted

Nadira- podoba, nawet dla obydwu. Tylko czy ona nie jest zbyt podobna do miętowej? Ale mam problemy wiem :D

O, rzeczywiście ;) A fiolet odpada? Np.fioletowa taśma z neonowo zielonym podszyciem, albo niebieskim podszyciem :) My mamy jedną fioletową z niebieską ekoskórką i bardzo ładnie takie połączenie wygląda :) Natknęłam się dzisiaj na fotkę Choppera, on też taki złocisto- brązowy, miał fioletowo- chabrową obrożę i bardzo fajnie wyglądał w takich kolorkach.

Ale z drugiej strony jak zdecydowałaś się na tasiemkę z odblaskiem dla reszty stadka, to Luckowi też wez, żeby nie odstawał ;) jeszcze się gorszy poczuje ;)

Super będą wyglądać pieseły w takich samych ubrankach, tylko inne kolorki :)

Erykowa- wez tą czarną z pomarańczowym <3 nakombinujesz się z bałwankami, a zima nas nie zaszczyci :D

Posted

No to cokolwiek by się nie działo- wybrane :) Dziękuję wszystkim za porady, wszystko przemyślałam, poradziła się jeszcze Marty, i wyszła mi obroża marynarska, bez podszycia, a szelki: Puffek turkus z odblaskową nitką, a przód i dół podszytu żółtą neonową pianką, a Lucek pomarańcz, tak samo podszyty :)

Jeszcze kiedyś (na święta... :D) wezmę Puffowi obrożę z imieniem z KA, wtedy też Kajka coś dostanie (może będą już łańcuszki?)

Posted

Mam nadzieję :) Kurde, nie wiem jak to jest, ale nigdy nie mam problemu z kontaktem od Dogstyle :) Oby i z szybkością realizacji było tak samo :)

Jak dojdą szele to będzie można w góry jechać :lol:

Posted

Niestety tak :/ A dla Kajki tylko takie zapięcia biorę :/ Wzięłabym z DS od razu, na jeden raz, ale znacznie przekroczę budżet- więc następnym razem tu albo w KA, jeśli wrócą :)

Posted

Może więcej reklamacji na te łańcuszki mieli? Ja mojej obroży łańcuszkowej nie używam póki nie wymyślę, jak naprawić te ogniwka.

Narobiłaś mi, Marta ochoty na nową obrożę i teraz się głowię i rozmyślam co i jak połączyć :D

Masz ustaloną już datę kastracji? Chciałabym poznać osobiście tego słodziaka długouchego i myślałam, żeby Was na jakiś spacerek wyciągnąć, ale boję się, jak Drago by na niego zareagował (jak już wykastrowany będzie, mój wariat na pewno go pokocha :D  )