*Magda* Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Madzia kiedy jest za niedługo? :D Wszystkiego najlepszego dla siostry :) Wodnik, wodnik :) Moi rodzice są z listopada, 16 :) Niedługo jest za 17 dni ;) Dziękuję :) Młoda imprezuje w Warszawie na koncercie :D 16 listopada brałam ślub :D Quote
marta1624 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 To 16 listopad szczęśliwa data :D Dobrze "młodej" :D No to niedługo masz, mam nadzieję że zapamiętam (eee nie oszukuje się... Zapisze w kalendarzu :p) Quote
*Magda* Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 To 16 listopad szczęśliwa data :D Dobrze "młodej" :D No to niedługo masz, mam nadzieję że zapamiętam (eee nie oszukuje się... Zapisze w kalendarzu :P) Chciałam brać ślub 26 listopada, ale wtedy to nie wypadało w sobotę :/ Za dobrze. Do tego się dziś dowiedziałam, że ona POLECIAŁA do Warszawy. Jeżdżenie jest nudne :D Phi, to się nie liczy :P Quote
łamAga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Marta takiej sklerozy jak ja mam na pewno nie masz :P Quote
*Magda* Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Marta takiej sklerozy jak ja mam na pewno nie masz :P Właśnie ;) Rok temu zapomniała o moich urodzinach :P Quote
łamAga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 i mimo ze teraz mam o nich przypomniane to też mogę zapomnieć ;( ja w ogóle nie mam pamieci do dat , ale najwieksza wpadką i tak było to jak o urodzinach Sebka dowiedziałam sie z przypomnien z facebooka które mi na e-maila przychodzą :D Quote
łamAga Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Pamiętam ten numer No ja oryginalna jestem co do takich wpadek :P na szczescie inne wpadki sie mnie nie imają :P Quote
marta1624 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Hejka:) Aga mam taką sklerozę :p Pamiętam tylko urodziny przyjaciółki, rodziców,babci i psów :p Ale też ustawiłam przypomnienie :D Ale jak piszesz o tych Sebka to aż tak to nie miałam :D Quote
rashelek Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ja mam problem, żeby zapamiętać daty urodzin, ale nie to, że całkiem nie pamiętam, tylko wiecznie mi się mylą :P Np. moja mama ma 30.07 a ja co roku myślę, ze 31 ;) Ewentualnie cały miesiąc przed pamiętam, a w danym dniu mi wyleci z głowy i życzenia składam popołudniu :lol: Jak tam Hurtty, idą już? :D Quote
marta1624 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 No to też masz ciekawie z datami :D A hurtty nie idą, znaczy wg statusu idą, ale do Polski, jeszcze nie do mnie :( I nici z prezentu urodzinowego :( Quote
rashelek Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Strasznie długo idą te szelki do Ciebie, kiedy je zamawiałaś? Quote
marta1624 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 27 stycznia. Niby dostawa w drodze do PL, ale jak zamawiałam to pisało "na zamówienie- dostępne w 7-14 dni". 14 dni mija jutro... Quote
rashelek Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 No to długo już czekasz faktycznie... Ale w tym tygodniu już pewnie będą, trzymam kciuki :D A wybacz, że tak wypytuję o durnoty, ale jak u Ciebie szły statusy zamówienia po opłaceniu? :) Quote
marta1624 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Mam taką nadzieję :) I spoko, możesz pytać :) Najpierw było przyjęte, teraz dostawa do PL. Pomiędzy pytałam czy doszedł przelew bo nic nie pisało czy zaksięgowany czy coś, ale doszedł. Więc chyba po prostu oni nie zmieniają statusu na "zapłacone" ;) Quote
rashelek Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ciekawe, u mnie póki co jest "czeka na wpłatę", jutro zrobię przelew to ciekawe jak pójdzie dalej ;) Powinni mieć więcej sztuk szelek na stanie, zwłaszcza jak organizują promocję... A tak to czekać i czekać. Quote
marta1624 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 No, z tym beznadziejnie :( Jeszcze myślałam że wyślą jakoś po tygodniu, a tu dwa tygodnie , jeszcze jak rozmiar przewaliłam to wymiana znowu 2 tygodnie... Ehh no nic, trzeba czekać :) Quote
kalyna Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ja też jakoś tak miałam z tym statusem... Już zapowiedziałam, że obecnie Soniula obrasta i szelki są ok, ale latem jak wyłysieje to chyba bd za duże. Trudno, skrócimy je :lol: Ogólnie po użytkowaniu stwierdzam, że te moje szelki ratuje tylko i wyłącznie kolor. O wiele bardziej jestem zadowolona z julków :P Quote
marta1624 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Hej :) Ala nie pocieszasz :p Zobaczymy jak na mojej 100 będzie leżeć, jak nie to na lato ma nie gubić sierści :D :p Julki pasowe też mam na liście... Jakby miały więcej kolorów to byłoby super :) Ale jeszcze się ich dorobię :p I drugich hurtt, żółtych <3 Quote
marta1624 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Hejka :) Szelki dalej nie wysłane :( Za to Kajka zżera porcję rosołową, ze skrzydełkami, sercem, szyją :) Quote
kalyna Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Hejka :) Szelki dalej nie wysłane :( Za to Kajka zżera porcję rosołową, ze skrzydełkami, sercem, szyją :) Ja tydzień czekałam, w tym 2 dni świąt i weekend. Miałam szczęście ;) W środę zamawiałam i tydzień później w środę były u mnie. to jest jej dzienny przydział, czy dostanie coś jeszcze do tego? Dalej na diecie jest? Quote
Recommended Posts