Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia kiedy jest za niedługo? :D
Wszystkiego najlepszego dla siostry :)

Wodnik, wodnik :)

Moi rodzice są z listopada, 16 :)

Niedługo jest za 17 dni ;)

Dziękuję :) Młoda imprezuje w Warszawie na koncercie :D

16 listopada brałam ślub :D

Posted

To 16 listopad szczęśliwa data :D

Dobrze "młodej" :D

No to niedługo masz, mam nadzieję że zapamiętam (eee nie oszukuje się... Zapisze w kalendarzu :P)

Chciałam brać ślub 26 listopada, ale wtedy to nie wypadało w sobotę :/

Za dobrze. Do tego się dziś dowiedziałam, że ona POLECIAŁA do Warszawy.

Jeżdżenie jest nudne :D

Phi, to się nie liczy :P

Posted

i mimo ze teraz mam o nich przypomniane to też mogę zapomnieć ;( ja w ogóle nie mam pamieci do dat , ale najwieksza wpadką i tak było to jak o urodzinach Sebka dowiedziałam sie z przypomnien z facebooka które mi na e-maila przychodzą :D

Posted

Hejka:)

Aga mam taką sklerozę :p Pamiętam tylko urodziny przyjaciółki, rodziców,babci i psów :p Ale też ustawiłam przypomnienie :D
Ale jak piszesz o tych Sebka to aż tak to nie miałam :D

Posted

Ja mam problem, żeby zapamiętać daty urodzin, ale nie to, że całkiem nie pamiętam, tylko wiecznie mi się mylą :P Np. moja mama ma 30.07 a ja co roku myślę, ze 31 ;) Ewentualnie cały miesiąc przed pamiętam, a w danym dniu mi wyleci z głowy i życzenia składam popołudniu :lol:

Jak tam Hurtty, idą już? :D

Posted

No to długo już czekasz faktycznie... Ale w tym tygodniu już pewnie będą, trzymam kciuki :D

A wybacz, że tak wypytuję o durnoty, ale jak u Ciebie szły statusy zamówienia po opłaceniu? :)

Posted

Mam taką nadzieję :)

I spoko, możesz pytać :) Najpierw było przyjęte, teraz dostawa do PL. Pomiędzy pytałam czy doszedł przelew bo nic nie pisało czy zaksięgowany czy coś, ale doszedł. Więc chyba po prostu oni nie zmieniają statusu na "zapłacone" ;)

Posted

Ciekawe, u mnie póki co jest "czeka na wpłatę", jutro zrobię przelew to ciekawe jak pójdzie dalej ;) Powinni mieć więcej sztuk szelek na stanie, zwłaszcza jak organizują promocję... A tak to czekać i czekać.

Posted

No, z tym beznadziejnie :( Jeszcze myślałam że wyślą jakoś po tygodniu, a tu dwa tygodnie , jeszcze jak rozmiar przewaliłam to wymiana znowu 2 tygodnie... Ehh no nic, trzeba czekać :)

Posted

Ja też jakoś tak miałam z tym statusem...

Już zapowiedziałam, że obecnie Soniula obrasta i szelki są ok, ale latem jak wyłysieje to chyba bd za duże. Trudno, skrócimy je :lol:

Ogólnie po użytkowaniu stwierdzam, że te moje szelki ratuje tylko i wyłącznie kolor. O wiele bardziej jestem zadowolona z julków :P

Posted

Hej :)

Ala nie pocieszasz :p Zobaczymy jak na mojej 100 będzie leżeć, jak nie to na lato ma nie gubić sierści :D :p

Julki pasowe też mam na liście... Jakby miały więcej kolorów to byłoby super :) Ale jeszcze się ich dorobię :p I drugich hurtt, żółtych <3

Posted

Hejka :)

Szelki dalej nie wysłane :( Za to Kajka zżera porcję rosołową, ze skrzydełkami, sercem, szyją :)

Ja tydzień czekałam, w tym 2 dni świąt i weekend. Miałam szczęście ;)

W środę zamawiałam i tydzień później w środę były u mnie.

to jest jej dzienny przydział, czy dostanie coś jeszcze do tego? Dalej na diecie jest?