marta1624 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Aga było więcej, ale sprzedałam :) Tyś tak, ja jestem bardzo niedobra pani :p Wszystkiego im skąpię :p Zupełnie jak Alina i Marta :D I jeszcze zamówiłam im karmę, niestety tańszą, bo w tym miesiącu słabo... Ale u mnie to tylko dodatek, nie baza, więc tragedii nie będzie ;) Quote
kalyna Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Wow, jak malutko tych zabawek :lol: Biedny pieseł, nie ma czym się bawić... :lol: Quote
marta1624 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 A no biedny, biedny :D I jak mało akcesoriów do "ubierania" :D Quote
Erykowa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Oj,a ja uważałam,ze 4 Ermanowi wystarczą ;) Chyba musimy się w coś nowego zaopatrzyć :) ale w tym mies.był kong także z budżetem podobnie :( Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 My nie kupujemy zabawek psom bo sie i tak nie bawią ;) Quote
marta1624 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 U mnie psy się bawią- na (nie)szczęście :p No w tym miesiącu wyszedł mi niespodziewany wydatek (dobrze że hurtty zamówione w tamtym bo bym pewnie z nich musiała zrezygnować ;)), więc psy będą miały Boscha z rybą ;) Następnym razem pewnie wrócimy do Lukullusa :) Podobno dzisiaj z Finlandii wyjechały moje szele :3 Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Podobno dzisiaj z Finlandii wyjechały moje szele :3 Polskie się nie nadają? :P Quote
marta1624 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Ja też na nie czekam Aga :) Angi, nawet nie kracz! :p Ja chcę już! :D Madzia moja musi mieć zagraniczne, ot co :p (a na serio to hurtty z prodoga nawet nie wiedziałam że stamtąd są :)) I super, unieważnili naszej grupie egzamin z angielskiego i 14 lutego powtórka... Znowu 200 pytań trzeba ogarnąć, a nawet nikt nie chce powiedzieć czemu unieważnili, zwłaszcza że pisało ok 200 osób a uniewaznili 8... Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Hejj :) Uff, dzisiaj dzień robotny- robimy remont łazienki u kuzyna i prawie cały dzień zleciał ;) Za to jutro tata idzie do pracy, więc będę korzystać (trzeba się umówić na psi spacer, a co :D) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 mamy zamiar w tym roku zrobic łazienke , juz wiem kogo zatrudnić :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 W naszej łazience miała byś pole do popisu , nie była remontowana nigdy za naszej kadencji ;) a mieszkamy tutaj jakies 4 lata ;) Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Wiesz, my na osiedlu łazienkę remontowaliśmy 10 lat temu a na liście remontowej na razie bardzo daleko... :) Bo priorytet to skończyć dom (lub siebie :p) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Siebie lepiej nie kończcie :P no tak tylko że macie łazienke taka jaką chcieliscie a My mamy taką jaka tutaj była , w ogle nie ustawna i w badziewnych kolorach , no ale ważne że jest w niej ciepło i woda leci hehe Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Właśnie, zawsze są jakieś plusy :) No ona typowo pod nas robiona była więc z tym nie narzekam ;) Ale przydałby się remont... Tylko funduszy brak ;) Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ano zawsze one trzymają... Za dużo chcemy :D Teraz mój tata w desperacji kota chciał przygasrniać, bo go myszy i ptaki wkurzają (myszy zżerają wszystko w garażu, a ptaki niszczą elewację i s*ają gdzie popadnie, robiąc syf na elewacji...). Ale stwierdził że taniej wiatrówkę :p (z tym żartował, coby nie było :)) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 hahahaha jak chce to mu Ibri dam :D poza tym ze sika gdzie popadnie to wyzre myszy i ptaki :D Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Z deszczu pod rynnę :D Potem by szukał psa coby kota pogonił, bo sika :p Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ale to juz by bylo latwiej , macie dwa psy , babcia ma jednego , dały by rade :P Quote
Recommended Posts