Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga było więcej, ale sprzedałam :)

Tyś tak, ja jestem bardzo niedobra pani :p Wszystkiego im skąpię :p Zupełnie jak Alina i Marta :D

I jeszcze zamówiłam im karmę, niestety tańszą, bo w tym miesiącu słabo... Ale u mnie to tylko dodatek, nie baza, więc tragedii nie będzie ;)

Posted

U mnie psy się bawią- na (nie)szczęście :p

No w tym miesiącu wyszedł mi niespodziewany wydatek (dobrze że hurtty zamówione w tamtym bo bym pewnie z nich musiała zrezygnować ;)), więc psy będą miały Boscha z rybą ;) Następnym razem pewnie wrócimy do Lukullusa :)

Podobno dzisiaj z Finlandii wyjechały moje szele :3

Posted

Ja też na nie czekam Aga :)

Angi, nawet nie kracz! :p Ja chcę już! :D

Madzia moja musi mieć zagraniczne, ot co :p (a na serio to hurtty z prodoga nawet nie wiedziałam że stamtąd są :))

I super, unieważnili naszej grupie egzamin z angielskiego i 14 lutego powtórka... Znowu 200 pytań trzeba ogarnąć, a nawet nikt nie chce powiedzieć czemu unieważnili, zwłaszcza że pisało ok 200 osób a uniewaznili 8...

Posted

Hejj :)

Uff, dzisiaj dzień robotny- robimy remont łazienki u kuzyna i prawie cały dzień zleciał ;) Za to jutro tata idzie do pracy, więc będę korzystać (trzeba się umówić na psi spacer, a co :D)

Posted

Siebie lepiej nie kończcie :P

no tak tylko że macie łazienke taka jaką chcieliscie a My mamy taką jaka tutaj była , w ogle nie ustawna i w badziewnych kolorach , no ale ważne że jest w niej ciepło i woda leci hehe 

Posted

Ano zawsze one trzymają... Za dużo chcemy :D

Teraz mój tata w desperacji kota chciał przygasrniać, bo go myszy i ptaki wkurzają (myszy zżerają wszystko w garażu, a ptaki niszczą elewację i s*ają gdzie popadnie, robiąc syf na elewacji...). Ale stwierdził że taniej wiatrówkę :p (z tym żartował, coby nie było :))