Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Policja musi przyjechać na wezwanie, czy im się chce czy nie chce.

Problem jest tylko taki, że może "interwencja" nigdzie nie być zapisana.

Dlatego doradzam własną adnotację kiedy i o której ktoś dzwonił ;)

A jakby jeszcze w tym wszystkim, udało się zapamiętać nazwisko osoby, która przyjęła zgłoszenie, to już w ogóle super!

No i niech się sąsiedzi czy Ty nie zraża za szybko. Bo może być tak, że 2-3 telefony nie starczą :/

Może będzie trzeba ze 20x zadzwonić, zanim będziecie bezpieczni ;)

Posted

A osoba przyjmują interwencję przedstawiła się ze stopnia, imienia i nazwiska?

Posted

Dopominajcie się o pełne dane i mówcie, że jak nie dopełnią obowiązków to zgłosicie to przełożonemu. To zazwyczaj działa. Trzymam kciuki.

Posted

Czeeesc!

Elllllllllooooooo :)

Dopominajcie się o pełne dane i mówcie, że jak nie dopełnią obowiązków to zgłosicie to przełożonemu. To zazwyczaj działa. Trzymam kciuki.

Zobaczymy jak będzie, niby zgłoszone i mieli działać ;) Mam nadzieję że się zainteresują sytuacją :)
Posted

Hej :)

Byłyśmy na blokach, na spotkaniu owczarków :) Kajka prawie 2 godziny biegała, ludzie patrzyli jak 4 (na początku 3, ale doszła jeszcze sunia jako 4) onki szaleją na śniegu, nikt się nie czepiał, było bardzo przyjemnie :)

Posted

Widziałam fotki! Podobały mi się, nie powiem :lol: Ażurek idealny rozmiarem dla Kajki, jaki rozmiar wzięłaś? 

Super, że spacerek był udany. Że Wam ludzie uwagi nie zwrócili, to tylko pozazdrościć ;)

Posted

Dziękować :)

Właśnie dzisiaj było przyjemnie, podobno ostatnio pani policję nasłała jak się 3 yorki (!) bawiły na uboczu. A tu onkowe, i same pozytywy :) Jeden pan z szetlandem przechodził to śmiał się że to wystawa onków :D i mam całe 2 zdjęcia z dzisiaj :D

Rozmiar może zszokować- mam 11,5cm ;) Miałam brać 14cm, ale nie planowałam się nią szarpać, bardziej aport, a mniejszą łatwiej zmieścić ;) "Niestety" Kajka tak ją polubiła że dzisiaj się poszarpałyśmy- na szczęście ona łapie delikatnie z boku i palce całe :) Za to Lucek nie wie jak to się łapie :p

Posted

Pokaż zdjęcia, fajnie to musiało wyglądać :D

To byłam pewna, że macie tą większą! Skoro Kajka tak ją polubiła, to teraz będziesz upowała 14? :lol:

Obiecałaś mi fotkę kolekcji zabawek, chciałam Ci przypomnieć! :D

Posted

Pamiętam o fotce zabawek, zrobiłam już tych co mamy na blokach, jeszcze powyciągam te z domu :)
W sumie na razie zostajemy z tą 11,5cm, ale fakt, będę się rozglądać za tą 14cm :)
I od razu wstawię zdjęcia z wczorajszego spotkania, jak porobię naszej kolekcji ;)

Posted

Hejka dziewczyny :)

Marta dla ciebie :) Te zabawki mamy na blokach: 1zvzv6d.jpg
A te w domu, tylko brakuje szarpaka futerkowego, 3 szarpaków polarowych i kilku takich zabawek z zoologicznego (typu hamburger), ale one leżą gdzieś na placu :) 2wn6xjk.jpg

Posted

Ty też z tych, co skąpisz psu zabawek... niedobra Ty... :p