*Magda* Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Policja musi przyjechać na wezwanie, czy im się chce czy nie chce. Problem jest tylko taki, że może "interwencja" nigdzie nie być zapisana. Dlatego doradzam własną adnotację kiedy i o której ktoś dzwonił ;) A jakby jeszcze w tym wszystkim, udało się zapamiętać nazwisko osoby, która przyjęła zgłoszenie, to już w ogóle super! No i niech się sąsiedzi czy Ty nie zraża za szybko. Bo może być tak, że 2-3 telefony nie starczą :/ Może będzie trzeba ze 20x zadzwonić, zanim będziecie bezpieczni ;) Quote
marta1624 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dzisiaj zadzwoniłam ja, i 2 najbliższych sąsiadów tego pana. Niby przyjęte, zobaczymy. Jak nie to znowu będziemy zgłaszać ;) Quote
Oscar Patric Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Może wybierz się sama na policję,pogadaj z dzielnicowym,a do tego porób zdjęcia tego płotu. Quote
Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 A osoba przyjmują interwencję przedstawiła się ze stopnia, imienia i nazwiska? Quote
*Magda* Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 A osoba przyjmują interwencję przedstawiła się ze stopnia, imienia i nazwiska? Powinna :) Quote
Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Powinna :) Wiem, ale nie zawsze tak się dzieje. Quote
marta1624 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Mnie powiedział imię i nazwisko, ale jednej pani wszystkie dane ;) Niestety, pan który też dzwonił nie uzyskał żadnej informacji :( Quote
Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dopominajcie się o pełne dane i mówcie, że jak nie dopełnią obowiązków to zgłosicie to przełożonemu. To zazwyczaj działa. Trzymam kciuki. Quote
marta1624 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Czeeesc! Elllllllllooooooo :)Dopominajcie się o pełne dane i mówcie, że jak nie dopełnią obowiązków to zgłosicie to przełożonemu. To zazwyczaj działa. Trzymam kciuki. Zobaczymy jak będzie, niby zgłoszone i mieli działać ;) Mam nadzieję że się zainteresują sytuacją :) Quote
marta1624 Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Hejka Mamusiu :) Dziękuję, smaczne :) Quote
marta1624 Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Hej :) Byłyśmy na blokach, na spotkaniu owczarków :) Kajka prawie 2 godziny biegała, ludzie patrzyli jak 4 (na początku 3, ale doszła jeszcze sunia jako 4) onki szaleją na śniegu, nikt się nie czepiał, było bardzo przyjemnie :) Quote
rashelek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Widziałam fotki! Podobały mi się, nie powiem :lol: Ażurek idealny rozmiarem dla Kajki, jaki rozmiar wzięłaś? Super, że spacerek był udany. Że Wam ludzie uwagi nie zwrócili, to tylko pozazdrościć ;) Quote
marta1624 Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Dziękować :) Właśnie dzisiaj było przyjemnie, podobno ostatnio pani policję nasłała jak się 3 yorki (!) bawiły na uboczu. A tu onkowe, i same pozytywy :) Jeden pan z szetlandem przechodził to śmiał się że to wystawa onków :D i mam całe 2 zdjęcia z dzisiaj :D Rozmiar może zszokować- mam 11,5cm ;) Miałam brać 14cm, ale nie planowałam się nią szarpać, bardziej aport, a mniejszą łatwiej zmieścić ;) "Niestety" Kajka tak ją polubiła że dzisiaj się poszarpałyśmy- na szczęście ona łapie delikatnie z boku i palce całe :) Za to Lucek nie wie jak to się łapie :p Quote
rashelek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pokaż zdjęcia, fajnie to musiało wyglądać :D To byłam pewna, że macie tą większą! Skoro Kajka tak ją polubiła, to teraz będziesz upowała 14? :lol: Obiecałaś mi fotkę kolekcji zabawek, chciałam Ci przypomnieć! :D Quote
marta1624 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Pamiętam o fotce zabawek, zrobiłam już tych co mamy na blokach, jeszcze powyciągam te z domu :) W sumie na razie zostajemy z tą 11,5cm, ale fakt, będę się rozglądać za tą 14cm :) I od razu wstawię zdjęcia z wczorajszego spotkania, jak porobię naszej kolekcji ;) Quote
marta1624 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Hejj :) Ale mam dziwnego psa... 37kg wagi boi się spadającego śniegu z dachu... I to nie z naszego- od sąsiadów :p Quote
marta1624 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Hejka dziewczyny :) Marta dla ciebie :) Te zabawki mamy na blokach: A te w domu, tylko brakuje szarpaka futerkowego, 3 szarpaków polarowych i kilku takich zabawek z zoologicznego (typu hamburger), ale one leżą gdzieś na placu :) Quote
Guest TyŚka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Ty też z tych, co skąpisz psu zabawek... niedobra Ty... :p Quote
Recommended Posts