Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja lubie kolczyli i chcialam w brwi ale mam męża który się na to nie zgadza więc .... 

brzydko by ci było :P

ja chcę kolejny kolczyk, koło drugiego chyba :P ale najpierw ,chcę oddać krew :P i tatuaż!

ale tak czy siak, najpierw oddam krew ;d

Posted

O, ja też chcę oddac krew :p O tatuażu kiedyś myślałam, ale mi przeszło :D

Posted

brzydko by ci było :P

ja chcę kolejny kolczyk, koło drugiego chyba :P ale najpierw ,chcę oddać krew :P i tatuaż!

ale tak czy siak, najpierw oddam krew ;d

eee tam mi by sie podobało :P

jak zrobisz tatuaż to pół roku nie mozesz odac krwi wiec najpierw oddaj krew a pozniej zrób tatuaż :P

a co chcesz sobie wytatuować ?

Posted

czekam aż bus będzie, bo punkt krwiodawstwa najblizszy mam w Katowicach :P

Tylko żeby bus nie przyjechał, jak będziesz miała okres, bo wtedy też nie można oddawać krwi :P

Posted

O, tatuaż też bym chciała... Ale obawiam się że jestem zbyt panikarą :)

Tyś labek nie polubiał Lucka niestety :(

Madzia ja tam lubię kolczyki ;)

Aga ale męża masz, co się nie zgadza na kolczyk :p

Posted

Ano zdjęcia :)

Tak, Kornelka jest od tej kol co z suczką onkową wychodziły i zdjęcia dawałam :) Urodziła 3 tygodnie temu, przez cesarkę ;) Mała jest urocza :loveu : Jak ją na rękach trzymałam to taka kruszyna :)

PS. A śniegu jeszcze więcej :) Byłam z kol i Dejzi dzisiaj, 2h nam zeszło ;) I nawet nasze sunie się już nie zabijają i idą obok siebie :) Tylko jak jedna zaczyna kozaczyć do np psa zza płotu to drugiej się nie podoba, ale do ogarnięcia słownie :)

Posted

Kurcze to ale mi jej ciąża śmigła , dopiero co pisałaś że jest w ciaży ;)

ciesarke miała bo chciała czy z innego powodu ?

My juz sniegu praktycznie nie mamy ....

Posted

No,czas szybko leci :)

Nie chciała :) O 1 w nocy odeszły jej wody, szybko do szpitala, do 13 nie mogła urodzić bo się dziecko źle ustawiało ;) Aż w końcu podjęli decyzję o cesarce, bo niebezpiecznie się zaczęło robić. Potem tydzień były jeszcze w szpitalu, bo żółtaczka...

Posted

Ojjj to się wymęczyła bidulka ;(

Ja na szczescie nie poczułam co to ból skurczy porodowych , a Ona nie dosyc ze poczuła to i tak miała cesarke i po niej cierpiała drugi raz ehhh ale najwazniejsze ze dzidzia zdrowa ;) mam nadzieje ze duzo zdjęć bedzie tej maleńkiej istotki u Ciebie na wątku ;)

Posted

No, łatwo nie miała (z opowiadań :))

A zdjęcia będą, zwłaszcza jak zaczniemy na spacerki chodzić (ale to musi cieplej się zrobić ;))

A mała zdrowa, chociaż powinna więcej jeść (chociaż przy ciotce zjadła całą porcję :D). Na wadze przybiera, więc jest dobrze ;) Z opowiadań wiem, że ja to tylko w czasie snu jadłam i bardzo niewiele, więc ona porównując do mnie ma apetyt :)

Posted

Ciepło będzie nawet sie nie obejrzycie ;)

a karmi piersią czy sztucznie ? ja mam fioła na pnkcie przybierania na wadze Fabiana , dzisiaj na poczekalni u lekarza spotkałam koleżanke z patologii i jej mała jest miesiac młodsza od Fabiana a waży kilogram więcej , normalnie sie załamalam z lekka hehe wypija mi czasami 110 ale częściej 80-90 , od jutra mam zamiar do mleka dodawac mu miarke kleiku ryzowego może wiecej zacznie przybierać ;)