angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja lubie kolczyli i chcialam w brwi ale mam męża który się na to nie zgadza więc .... brzydko by ci było :P ja chcę kolejny kolczyk, koło drugiego chyba :P ale najpierw ,chcę oddać krew :P i tatuaż! ale tak czy siak, najpierw oddam krew ;d Quote
Guest TyŚka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 O, ja też chcę oddac krew :p O tatuażu kiedyś myślałam, ale mi przeszło :D Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja już mogę teraz, ale nie mam busa na mieście :C a tatuaż/piercing = 6 mies. przerwy Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 brzydko by ci było :P ja chcę kolejny kolczyk, koło drugiego chyba :P ale najpierw ,chcę oddać krew :P i tatuaż! ale tak czy siak, najpierw oddam krew ;d eee tam mi by sie podobało :P jak zrobisz tatuaż to pół roku nie mozesz odac krwi wiec najpierw oddaj krew a pozniej zrób tatuaż :P a co chcesz sobie wytatuować ? Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 eee tam mi by sie podobało :P jak zrobisz tatuaż to pół roku nie mozesz odac krwi wiec najpierw oddaj krew ale najpierw ,chcę oddać krew Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 może nauczysz się czytać ze zrozumieniem ahahah Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Angi, to dajesz oddać krew, potem tatoo, a za pół roku znowu oddasz krew, bo z tego co się orientuję, to kobiety mogą oddawać tylko 2x w roku ;) Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 czekam aż bus będzie, bo punkt krwiodawstwa najblizszy mam w Katowicach :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 czekam aż bus będzie, bo punkt krwiodawstwa najblizszy mam w Katowicach :P Tylko żeby bus nie przyjechał, jak będziesz miała okres, bo wtedy też nie można oddawać krwi :P Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 O, tatuaż też bym chciała... Ale obawiam się że jestem zbyt panikarą :) Tyś labek nie polubiał Lucka niestety :( Madzia ja tam lubię kolczyki ;) Aga ale męża masz, co się nie zgadza na kolczyk :p Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Kornelcia :3 I wielki labek ;) Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 No, na żywo większy niż na zdjęciach wyszedł :) Od mojej sporo większy, a moja znowu jest większa od rodowodowych labów samców z okolicy :) Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 zdjęcia <3 <3 <3 <3 ile Wy śniegu macie <wow> a ta Kornelnia to córka koleżanki tej co na spacery razem chodziłyście ? słodka jest :* Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Ano zdjęcia :) Tak, Kornelka jest od tej kol co z suczką onkową wychodziły i zdjęcia dawałam :) Urodziła 3 tygodnie temu, przez cesarkę ;) Mała jest urocza :loveu : Jak ją na rękach trzymałam to taka kruszyna :) PS. A śniegu jeszcze więcej :) Byłam z kol i Dejzi dzisiaj, 2h nam zeszło ;) I nawet nasze sunie się już nie zabijają i idą obok siebie :) Tylko jak jedna zaczyna kozaczyć do np psa zza płotu to drugiej się nie podoba, ale do ogarnięcia słownie :) Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Kurcze to ale mi jej ciąża śmigła , dopiero co pisałaś że jest w ciaży ;) ciesarke miała bo chciała czy z innego powodu ? My juz sniegu praktycznie nie mamy .... Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 No,czas szybko leci :) Nie chciała :) O 1 w nocy odeszły jej wody, szybko do szpitala, do 13 nie mogła urodzić bo się dziecko źle ustawiało ;) Aż w końcu podjęli decyzję o cesarce, bo niebezpiecznie się zaczęło robić. Potem tydzień były jeszcze w szpitalu, bo żółtaczka... Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ojjj to się wymęczyła bidulka ;( Ja na szczescie nie poczułam co to ból skurczy porodowych , a Ona nie dosyc ze poczuła to i tak miała cesarke i po niej cierpiała drugi raz ehhh ale najwazniejsze ze dzidzia zdrowa ;) mam nadzieje ze duzo zdjęć bedzie tej maleńkiej istotki u Ciebie na wątku ;) Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 No, łatwo nie miała (z opowiadań :)) A zdjęcia będą, zwłaszcza jak zaczniemy na spacerki chodzić (ale to musi cieplej się zrobić ;)) A mała zdrowa, chociaż powinna więcej jeść (chociaż przy ciotce zjadła całą porcję :D). Na wadze przybiera, więc jest dobrze ;) Z opowiadań wiem, że ja to tylko w czasie snu jadłam i bardzo niewiele, więc ona porównując do mnie ma apetyt :) Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ciepło będzie nawet sie nie obejrzycie ;) a karmi piersią czy sztucznie ? ja mam fioła na pnkcie przybierania na wadze Fabiana , dzisiaj na poczekalni u lekarza spotkałam koleżanke z patologii i jej mała jest miesiac młodsza od Fabiana a waży kilogram więcej , normalnie sie załamalam z lekka hehe wypija mi czasami 110 ale częściej 80-90 , od jutra mam zamiar do mleka dodawac mu miarke kleiku ryzowego może wiecej zacznie przybierać ;) Quote
Recommended Posts