Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do aut to mi się gust zmienia bardzo szybko. To co już mi się marzyło i co chciałam mieć to głowa mała.

Pocieszę Cię, jak mi w poniedziałek wysłali to w środę paczka była u mnie, tylko akurat wtorek to było 3 króli. Także spodziewaj się jutro szelek :)

Posted

Już babcia w pogotowiu oczekuje na paczkę :)

Mnie od zawsze marzyła się panda :) Ta nowa to boska, ale nie o takich kwotach myślę ;) Chociaż u mnie to lepszą rację bytu miałoby kombi, bo dużo wozimy, no i psiary... Ale ja raczej kombi nie ogarnę, wolę krótkie auta :)

Posted

Już babcia w pogotowiu oczekuje na paczkę :)

Mnie od zawsze marzyła się panda :) Ta nowa to boska, ale nie o takich kwotach myślę ;) Chociaż u mnie to lepszą rację bytu miałoby kombi, bo dużo wozimy, no i psiary... Ale ja raczej kombi nie ogarnę, wolę krótkie auta :)

Hahaha u mnie też tak zawsze jest :lol:

aż ją sobie wygooglowałam, bo nie kojarzyłam :P

Z tym kombi to chyba też kwestia przyzwyczajenia :)

I u mnie to samo, podobają mi się małe auta, 3drzwiowe. Teraz są takie modne, najmniejszy samochód każdej marki, coś w ten deseń. Ale znowu przewożenie różnych rzeczy, psy to lepsze coś większego kombi/suv :loveu: bo ja też w suv'ach zakochana jestem ;) Lub nawet coś a'la renault kangoo. 

Jednak żadnego samochodu z tylną szybką, pod kątem ok. 45%. Szyba tylna ma być prosta :P

Posted

Nie przyszło :( To czekamy na poniedziałek :(

I byłam w 2 TK maxxach, żadnych fajnych zabawek, tylko gumowy sznur gum gum kupiłam :)

A propo samochodu- dzisiaj oglądaliśmy pandy, jeszcze zobaczymy VW i fordy :) Ale jednak coś krótkie... Najwyżej psy za autem polecą :D :p

Posted

Angina twoja wina! :p

Aga z chęcią bym się skusiła, ale kombi jest jednak za długie... Dzisiaj jechałam lineą, a ona ma ten "zad"- nie ogarniam takiego auta :) Jednak coś mniejszego potrzebuję :)

Posted

Hej Marta :)

Najeździłam się wieloma autami i to różnych gabarytów, więc...

Z małych aut polecam toyotę yaris ;)

Kombi? Jak najbardziej ;) To jest kwestia przyzwyczajenia ;) Jest coś takiego jak małe kombi ;) Np. volvo v40 :)

Do dużego auta szybko się człowiek przyzwyczaja. Jak kupiliśmy sharana, to byłam przerażona, że nie ma czujników cofania i miałam stracha parkować tyłem taką krową :/ A teraz? Teraz parkuję tyłem kiedy tylko mam możliwość :)

Posted

Aga my potrafimy daleko przejechać :p

Ala no szkoda :( Będę w poniedziałek czekać.
Miło że nie tylko ja nie ogarniam takiego auta :DD
A fotkę dodam jutro jak zrobię ;) No albo jak wyjdę z wanny :D

Angi psom się podoba :)

Hej Madzia :)
O już obejrzę Toyotę, na razie najlepiej mi się widzi Ford ka :)

Pewnie tak, z tym przyzwyczajeniem ;) Ale jakoś wolę małe, zgrabne auto co się wszędzie zmieści :) Kombi... Może jako kolejne, nie wykluczam, bo jest praktyczne

Posted

Z zadem ciężko się cofa, bo ja nigdy nie wiem jak długa jest ta doopa.

Magda z shafranem to dopiero coś, parkować tyłem.

Mi się dobrze, jeździło i cofało fordem fiestą, tą z starą kastą. Szyby duże i na serio małe i poręczne autko. Owczar na tylnym siedzeniu się spokojnie mieści, nawet spokojnie się wyśpi :P Jedyna wada to, że ta szybka tylna jest po kątem i ciężko piesełowi się siedzi w bagażniku ;) A to samochód z tych pancernych :P

Leonem już ciężej, bo doopa jest duża i szyba też pod kątem, więc jak dużo miejsca to problemu z parkowaniem tyłu nie mam, ino między samochodami to się nie porywam z tą krową. Niby samochód duży nie jest, a masywny. Ale skrętny o wiele bardziej niż fiesta ;)

Ja namawiam rodziców, jak będą zmieniać samochód to żeby brali kombi :P

chyba wyleciałam z obiegu zabawek, bo na serio nie kojarzę tej :)

Posted

O to taka zabawka :)

Ala no właśnie rozum mówi kombi, a serce małe autko :D

Fiestę taką starą miał mój tata i sobie chwalił :) Za to Fiat się sypie strasznie... z tym zadem to właśnie tak mam- nigdy nie wiem jaka długa, już chyba lepiej się kombi jeździ :)

Posted

To będziemy razem na szelki czekać! :D

Co do kombi, to jest to auto wygodne, ale z drugiej strony do miasta lepiej coś małego, co mało pali i wszędzie się zmieści ;) Ale do rozmiarów naprawdę szybko się można przyzwyczaić. Ja zaraz po prawku przesiadłam się z Corsy do Laguny, bo moi rodzice są nakręceni na duże samochody. Uwielbiałam nią jeździć, no i miała ogromny plus: automatyczną skrzynię. Nie umiem jeździć na manualu :lol: Z parkowaniem też nie miałam problemów większych. Teraz mamy Scenica, ale jeszcze nim nie jechałam i chyba nie będę :P Nie lubię jeździć samochodem, nawet nie wiem, po co mi to prawko ;) Mogłam sobie rower kupić.

A z małych autek, Adriana brat ma Citroena C3. Uwielbiam to auto, malutkie, wygodne, opłaty niewielkie. Żyć nie umierać :D

Posted

Jak miło że sama nie czekam :D

Marta tak szczerze to ja też jeździć nie lubię :) Chyba zraziłam się tym, że zawsze jak jadę to ktoś coś komentuje- "za szybko, za wolno, zmień bieg, wyprzedź, ale zwolnij!". Chociaż jak jadę sama lub z kumpelą to nawet lubię :)

Dzisiaj patrzę właśnie na ogłoszenia o Citroënie, Toyocie, i VW dokładniej :)

Posted

Zawsze to raźniej :D

A mnie komentowania nawet nie przeszkadza, ale ja mam problem z ogarnianiem całej przestrzeni wokół siebie i potrafię na lewoskręcie ryć się na czołówkę :P Nie rozumiem, jakim cudem w ogóle zdałam egzamin, sama sobie bym prawka w życiu nie dała :lol:

Ostatnio widziałam Yariskę w hybrydzie. Też fajne autko, małe, wygodne, no i w ogóle nie było go słychać :D Te standardowe mniej mi się podobają ;) A z VW nie mam dobrych doświadczeń, nasz Passat był wiecznie u mechanika.

Posted

Nie wiem, czy widziałaś jak pisałam, że ja jeżdżę skoda fabia. :P nie jest ani za duża, ani za mała. Dora w bagażniku jeździ i nie narzeka :D spokojnie dwa, trzy psy na siedząco by się zmieściły. Poproszę Paule ona ma chyba foto psów w bagażniku. Pamiętam jaka była paskudna pogoda.. :D

Posted

O dzięki dziewczyny :) To VW chyba sobie odpuszczę, bo jiż druga osoba mi to "mówi" :) Haha Marta to ty lepsza ode mnie, myślałam że tylko ja sierota :D Ola skoda... Muszę zobaczyć, bo nie brałam pod uwagę :) A jakby psy się zmieściły to juź super :)