Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi się marzy remont łazienki, ale to dopiero za parę lat pewnie będzie...

najpierw pokój gościnny. Właśnie, zamawiałam panele w 3d i ciekawe kiedy je przywiozą...

Posted

Cześć, ja nie w temacie, ale chociaż się przywitam :)

Posted

No mnie się podobają te 3d :)

Ala mam pytanie- to jest jakby kasetony? Taki styropian wewnątrz? Czy coś twardego? Bo mylne opisy czytam... Chyba że nie wiesz bo jeszcze nie doszły, a na aukcji nie pisze, to poczekam :)

Dzisiaj byłam na spacerku z labem Tomkiem i kol z Dejzi, Kajka raz warknęła a tak to przyjemny spacer :)
Potem jak wracałyśmy to doleciał labek biszkopt, ale taki w rozmiarze XXL (Kajka przy nim to mikrus), latał samopas po mieście, przyleciał za nami pod bramę, aż miałam ochotę go wziąć :)

Posted

No mnie się podobają te 3d :)

Ala mam pytanie- to jest jakby kasetony? Taki styropian wewnątrz? Czy coś twardego? Bo mylne opisy czytam... Chyba że nie wiesz bo jeszcze nie doszły, a na aukcji nie pisze, to poczekam :)

Szczerze to nie mam pojęcia :lol:

kazali zamówić to im zamówiłam, a teraz czekam. Przez tel było mówione, że po wpłacie zostaną od razu wysłane, a teraz to cisza... masakra.

Spoko. jest jeszcze tydzień, bo fachowcy już są umówieni...

Posted

Ja chciałam sobie w jednym uchu drugą zrobić. ;p miałyśmy z przyjaciółką zrobić, ale jak jedna byla zdecydowana, to druga niepewna. :D i potem na odwrót. :D ostatecznie nie mam 2 dziurki :D

Posted

Haha u nas też tak było :D aż ostatecznie zrobiłam sobie tą 2 dziurkę na 18 urodziny ;) a teraz kol się zdecydowała, więc się "doczepiłam" :D

No, dzisiaj idziemy na górkę, trochę pojeździć :) I pisała do mnie kol od Dejzi, ale dzisiaj nici ze spacerku bo się nie wyrobię (najpierw idę do maleństwa, potem górka...)

Posted

Udanego spaceru :)
A tego laba XXL sobie weź, co Ci szkodzi :p

Ja sama też sobie przebijałam za trzecim razem uszy... ale mi się ogólnie szybko zrastają. Dwa tygodnie i ani śladu po dziurce.  I dobrze, bo noszenie kolczyków i w ogólnie piercing szybko przestał mnie interesować :)

Posted

Ja sama też sobie przebijałam za trzecim razem uszy... ale mi się ogólnie szybko zrastają. Dwa tygodnie i ani śladu po dziurce.  I dobrze, bo noszenie kolczyków i w ogólnie piercing szybko przestał mnie interesować :)

Ja nie noszę kolczyków już jakieś 20 lat i dziurki nie chcą zarosnąć :/

Posted

A ja się cieszę, że mi zarosły szybko ;) od zawsze miałam z tym problem, teraz to traktuje jako zaletę :D