marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Haha Kajka to by uciekała i szczekała :D Lucek może by i gonił, ale waży tyle co kot, a Majka to się bawi z kotami :) Słaby wybór... Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 To tak jak nasze psy , tez sie z kotami bawią ;) dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Dobranoc :) W każdej galerii ci to napisałam to będziesz dobrze spać :D Quote
kalyna Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Mi się marzy remont łazienki, ale to dopiero za parę lat pewnie będzie... najpierw pokój gościnny. Właśnie, zamawiałam panele w 3d i ciekawe kiedy je przywiozą... Quote
Guest TyŚka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Cześć, ja nie w temacie, ale chociaż się przywitam :) Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 O Ala zaintrygowałaś mnie tymi panelami, aż obczaić muszę :) Hejka Tyś :) Quote
kalyna Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 O Ala zaintrygowałaś mnie tymi panelami, aż obczaić muszę :) wg mnie to tam jakiegoś mega szału nie ma, no ale to nie mój pomysł :P Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 U mnie łazienka też prosi się o remont :p mieszkamy tu z 10 lat, i już stan jest kiepski :p Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Zróbmy ściepę kasy i wyremontujmy nasze łazienki, a co :D Ala na googlach widziałam i fajne są :) Quote
łamAga Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Hejka ;) spałam i dobrze i krótko hehe a panele 3d tez mnie zaciekawiły ;) Quote
kalyna Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Jak pokój będzie zrobiony na git to wstawię fotkę i obczaicie jak to to wygląda. Oczywiście jak na czas przyjadą, bo na razie cisza... :( Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 No mnie się podobają te 3d :) Ala mam pytanie- to jest jakby kasetony? Taki styropian wewnątrz? Czy coś twardego? Bo mylne opisy czytam... Chyba że nie wiesz bo jeszcze nie doszły, a na aukcji nie pisze, to poczekam :) Dzisiaj byłam na spacerku z labem Tomkiem i kol z Dejzi, Kajka raz warknęła a tak to przyjemny spacer :) Potem jak wracałyśmy to doleciał labek biszkopt, ale taki w rozmiarze XXL (Kajka przy nim to mikrus), latał samopas po mieście, przyleciał za nami pod bramę, aż miałam ochotę go wziąć :) Quote
kalyna Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 No mnie się podobają te 3d :) Ala mam pytanie- to jest jakby kasetony? Taki styropian wewnątrz? Czy coś twardego? Bo mylne opisy czytam... Chyba że nie wiesz bo jeszcze nie doszły, a na aukcji nie pisze, to poczekam :) Szczerze to nie mam pojęcia :lol: kazali zamówić to im zamówiłam, a teraz czekam. Przez tel było mówione, że po wpłacie zostaną od razu wysłane, a teraz to cisza... masakra. Spoko. jest jeszcze tydzień, bo fachowcy już są umówieni... Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 A to widzę wiesz ile ja :D Nie no muszą wysłać... Dobrze że ten tydzień w zapasie ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ja remontowałam łazienkę 4 lata temu :P Quote
marta1624 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 To ty prawie nówke masz :D A tak w ogóle to dzisiaj przebiłam sobie 3 dziurkę w uchu :D Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Niet, u kosmetyczki :) Ja panikara jestem, co ty :p Pojechałam z kol bo ona chciała 2 dziurkę w uchu, a ostatecznie ja też zrobiłam :D Quote
Aleksa. Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja chciałam sobie w jednym uchu drugą zrobić. ;p miałyśmy z przyjaciółką zrobić, ale jak jedna byla zdecydowana, to druga niepewna. :D i potem na odwrót. :D ostatecznie nie mam 2 dziurki :D Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Haha u nas też tak było :D aż ostatecznie zrobiłam sobie tą 2 dziurkę na 18 urodziny ;) a teraz kol się zdecydowała, więc się "doczepiłam" :D No, dzisiaj idziemy na górkę, trochę pojeździć :) I pisała do mnie kol od Dejzi, ale dzisiaj nici ze spacerku bo się nie wyrobię (najpierw idę do maleństwa, potem górka...) Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja ogólnie sama sobie uszy przebijałam ale w chrząstce sama nie ryzykowałam hehe Quote
Guest TyŚka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Udanego spaceru :) A tego laba XXL sobie weź, co Ci szkodzi :p Ja sama też sobie przebijałam za trzecim razem uszy... ale mi się ogólnie szybko zrastają. Dwa tygodnie i ani śladu po dziurce. I dobrze, bo noszenie kolczyków i w ogólnie piercing szybko przestał mnie interesować :) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja sama też sobie przebijałam za trzecim razem uszy... ale mi się ogólnie szybko zrastają. Dwa tygodnie i ani śladu po dziurce. I dobrze, bo noszenie kolczyków i w ogólnie piercing szybko przestał mnie interesować :) Ja nie noszę kolczyków już jakieś 20 lat i dziurki nie chcą zarosnąć :/ Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja lubie kolczyli i chcialam w brwi ale mam męża który się na to nie zgadza więc .... Quote
Guest TyŚka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 A ja się cieszę, że mi zarosły szybko ;) od zawsze miałam z tym problem, teraz to traktuje jako zaletę :D Quote
Recommended Posts