Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pochwalę się, a jak by inaczej :)

Tylko czekać muszę 7-14 dni...

Alina ty mnie nie dobijaj, ja się nad większymi zastanawiałam a ty nad mniejszymi :D

Baski ja też miałam nie wydawać... :)

PS. Doszła ażurka :3

Posted

Magda, ja myślałam, że Ty już Crossa zaczęłaś :P

choć 4 część jest najsłabsza... :)

Bo na serio Kaja nie może być taka gruba, żeby potrzebowała 110 :P

Posted

Magda, ja myślałam, że Ty już Crossa zaczęłaś :P

choć 4 część jest najsłabsza... :)

Kiedy?

Praca, dziecko, mąż, pies, dom...

Czytam przed snem, po 1-2 rozdziały. Czasem 3 dni z rzędu nie czytam ani zdania, bo nie mam czasu :(

A Crossa, muszę najpierw wydrukować, żeby czytać ;)

Lubię mieć tekst na papierze :P

Posted

Też mi się wydaje, że trochę Cię ponosi z tym rozmiarem, skoro 120 nosi tybetan, to jakby Kaja musiała mieć 110 to naprawdę dietka potrzebna :lol:

I jak ażurka, jest radocha?

Posted

No właśnie mam nadzieję że mnie nie poniosło z tą 100 :p Ale jak wymiary w tabeli hurtty się zgadzają, to będą idealne ;)

A ażurka... Jak na razie radocha to mało powiedziane ;) Kajka za nią szaleje, nawet woli ją od chuckit (ale kong tenisowy nadal numer 1). Na początku nie wiedziała jak złapać jak wielkość zobaczyła, ale że się "ugina" to radość :D

A i ogłoszenie walnę :D
Moje ukochane słonko, wyjątkowa menda, złośnica, ma dzisiaj 3 urodzinki :) Dlatego od rana świętuje demolką (pluszaki, kości...) :D

Posted

Dziękuję w jej imieniu wszystkim :)

Madzia, jeszcze niedawno zobaczyłam w domu szczylka, to już 3 lata :)

Marta mam chyba 2 fotki, zaraz wstawię :)

A my wyskoczyłyśmy w odwiedzinki chwilowe u młodej mamy (tej od Szilki). Mała jest super :loveu : Potem pod blok kiedy babcia się zajęła maleństwem, ale że Szilka cieczkowa to tylko minuta ;) A dalej spacer z kol i goldenką... Oj działo się, zjeżdżanie z megaślisiej górki, całej w lodzie, na plecach, prosto pod ogrodzenie :D Oczywiście na tyłku :p Za to pies wymęczony, biegał ciągle góra dół, zadowolony :)

Posted

Temu kumplowi strasznie żebra widać :(

Niestety nikt się nim nie zajmuje, bo "ma dom". Więc całe osiedle go karmi :( Taki efekt, marnie, zwłaszcza że przychodzi co kilka dni.... 2iufigg.jpgwgvlv6.jpg50dj6.jpg246ro5c.jpg208z983.jpg
Posted

Mamy podobne rowery :)

Mój to jeszcze z czasów gimnazjum, ale go lubię ;)

wow, faktycznie okrągła się zrobiła :P

Zapomniałam pytać, prześwietliłaś już ją?

Oj okrągła... Puszysta :p Dlatego odchudzanko i modły żeby rozmiar 100 szelek był ok :D

Prześwietliłam, brak dysplazji ;) Więc jest super :)
Posted

Oj okrągła... Puszysta :P Dlatego odchudzanko i modły żeby rozmiar 100 szelek był ok :D

Prześwietliłam, brak dysplazji ;) Więc jest super :)

no pisałam, ze na pewno będą dobre... choć wydaje mi się, że jest większa w klacie niż moja suka...

Super ;) to skąd to kulawizna?