Aleksa. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 cześć :) od teraz postaram się być na bieżąco :) Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Aleksandra95']cześć :) od teraz postaram się być na bieżąco :)[/QUOTE] Hejka ;) Postaram się to dobre słowo- wiesz, my paple jesteśmy :D Zapraszam ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;) Postaram się to dobre słowo- wiesz, my paple jesteśmy :D Zapraszam ;)[/QUOTE] Ostatnio mało zaglądałam tyle spraw, ale teraz będzie lepiej :eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Cześć. Nagadane... nie nadrobię :( Musicie tak paplać? Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Aleksandra95']Ostatnio mało zaglądałam tyle spraw, ale teraz będzie lepiej :eviltong:[/QUOTE] Mam nadzieję :D [QUOTE] [COLOR=#000000]Cześć. Nagadane... nie nadrobię [/COLOR]:-([COLOR=#000000] Musicie tak paplać?[/COLOR] [/QUOTE] Ty$ my paple jesteśmy :D Niedługo książkę będzie można napisać z naszych rozmów :D Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Angi']bry :eviltong:[/QUOTE] Bry :eviltong: Quote
Małgonia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Ty to też dbry ranny ptaszek jestes :cool3: Quote
rashelek Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 No i znowu nagadane :( To ja się witam i o fotki pytam, o! :P Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Ranny ptaszek jak się na spacer umawiam :D a byłam z Aro, kolegą Lakim, częściowo z owczarką Uzi i seterem Notkiem ;) Ale wymagania- fotki :D No postaram się dzisiaj coś dodać ;) W natłoku spraw do załatwienia ;) No Majka (pies babci) jest od rana u mnie ;) Śniadanie było piękne- każdy pies co innego :D Kaja surowe skrzydło z indyka, Lucek mięso gotowane z kurczaka, a Majka suchego Brita :) Porobię im jakieś fotki ;) Quote
Małgonia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Kurcze, marze o takich psich spacerach... nie mam z kim tak na codzien. Moze moj by sie w koncu nauczyl psy akceptowac Quote
Talia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Jaaa też chcę 3 psy! U nas też karmienie to bardzo skomplikowana sprawa. Chociaż suki są na suchej karmie (Tina często też na puszkach), ale trzeba pamiętać o płynie na stawy, oleju, witaminach na sierść, algach, rumen tabs. Bardzo to skomplikowane. :lol: Właśnie jakąś surowiznę też muszę moim kupić. Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Panna Cotta my wcześniej spacerowaliśmy z psami co kilka dni w grupie, a teraz jakoś tak zawiązaliśmy bliższe kontakty, a i moja sunia się opanowała bardziej, więc możemy razem spacerować ;) Omijamy raczej tylko dziewczynę z Dejzi, bo spacerki całe na smyczy to jednak nie to, lepiej w mniejszym gronie ale luźno ;) Talia skąd ja to znam :D Jak daję jajko, to do tego olej z łososia, tran, algi, drożdże :D Ale kondycja zewnętrzna Kajki na barfie- sierść super, brak drapania, plus 1 koopa dziennie, prawidłowa, bez biegunek itp i chęć zjadania naprawdę mnie zadowalają ;) Muszę zrobić w tym albo przyszłym roku badania, to zobaczymy jak "w środku". Ale to nie tak że dla każdego psa super- mały nie może być na typowym barfie, nie spasowało mu, więc został na gotowanym i suchym ;) Quote
Talia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Drożdże dajesz takie babuni zalane wrzątkiem? Quote
Erykowa Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Witam Też bym chciała żeby Er miał towarzystwo.Mamy piekne tereny spacerowe ale on dzik i nieobyty z towarzystwem za to :( Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Talia ja daję drożdże browarnicze z zoologa ;) Hejka Aga ;) Zuzaw moja była bardzo nieogarnięta, stawiała się swego czasu do psów ;) Teraz jest w miarę ogarnięta (ale to nie miłościczka wszystkich psów, znaczy samców to tak ale suczki różnie ;)). Ale jest dużo lepiej niż było ;) No i są psy tak szalone jak ona, najlepsi kumple, a z niektórymi to zwykły, spokojny spacer ;) Na pewno znajdziecie jakiegoś szalonego kumpla dla Ermana ;) Quote
Erykowa Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Mam taką nadzieję.A jak nie to od września zaczniemy jeździć gdzieś dalej to może wtedy się uda. Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='zuzaw']Mam taką nadzieję.A jak nie to od września zaczniemy jeździć gdzieś dalej to może wtedy się uda.[/QUOTE] No my wcześniej to z psami się spotykaliśmy, ale rzadziej. Teraz mamy grupę, to częściej wychodzimy ;) Ogólnie w moim miasteczku jest trochę psów, a i miejsc spacerowych dużo. Zdarzają się agresywne, dominujące, ale ogólnie jest ok ;) Jak Er jest szalony to pasuje do nas :D Quote
Erykowa Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Szalony-pozytywnie. Wszystkich kocha,ludzi,psy,koty tylko trochę "mocno' tą miłość okazuje.Do tego jest na raz w kilku miejscach :) Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='zuzaw']Szalony-pozytywnie. Wszystkich kocha,ludzi,psy,koty tylko trochę "mocno' tą miłość okazuje.Do tego jest na raz w kilku miejscach :)[/QUOTE] To idealny do naszej ostatniej grupy :D Jak one biegają to my przy drzewach stoimy, żeby nas nie staranowały :D Quote
Erykowa Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 O kurcze to mnie pocieszyłaś :evil_lol: Myślałam,ze to tylko ja tak mam.Er czułby sie idealnie w takiej grupie Quote
marta1624 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='zuzaw']O kurcze to mnie pocieszyłaś :evil_lol: Myślałam,ze to tylko ja tak mam.Er czułby sie idealnie w takiej grupie[/QUOTE] Nie tylko ty :D Kiedyś jak byłyśmy we 2 z kol i jej goldkiem, to kol 2 razy glebę zaliczyła :evil_lol: Najpierw psy ją z tyłu podcięły i upadła na plecy, a potem z przodu i na twarz :D A było błotko :diabloti: Quote
Recommended Posts