Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Hejka ;) Postaram się to dobre słowo- wiesz, my paple jesteśmy :D Zapraszam ;)[/QUOTE]

Ostatnio mało zaglądałam tyle spraw, ale teraz będzie lepiej :eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ostatnio mało zaglądałam tyle spraw, ale teraz będzie lepiej :eviltong:[/QUOTE]
Mam nadzieję :D

[QUOTE] [COLOR=#000000]Cześć. Nagadane... nie nadrobię [/COLOR]:-([COLOR=#000000] Musicie tak paplać?[/COLOR] [/QUOTE]
Ty$ my paple jesteśmy :D Niedługo książkę będzie można napisać z naszych rozmów :D

Posted

Ranny ptaszek jak się na spacer umawiam :D a byłam z Aro, kolegą Lakim, częściowo z owczarką Uzi i seterem Notkiem ;)

Ale wymagania- fotki :D No postaram się dzisiaj coś dodać ;) W natłoku spraw do załatwienia ;)

No Majka (pies babci) jest od rana u mnie ;) Śniadanie było piękne- każdy pies co innego :D Kaja surowe skrzydło z indyka, Lucek mięso gotowane z kurczaka, a Majka suchego Brita :) Porobię im jakieś fotki ;)

Posted

Jaaa też chcę 3 psy!
U nas też karmienie to bardzo skomplikowana sprawa. Chociaż suki są na suchej karmie (Tina często też na puszkach), ale trzeba pamiętać o płynie na stawy, oleju, witaminach na sierść, algach, rumen tabs. Bardzo to skomplikowane. :lol:
Właśnie jakąś surowiznę też muszę moim kupić.

Posted

Panna Cotta my wcześniej spacerowaliśmy z psami co kilka dni w grupie, a teraz jakoś tak zawiązaliśmy bliższe kontakty, a i moja sunia się opanowała bardziej, więc możemy razem spacerować ;) Omijamy raczej tylko dziewczynę z Dejzi, bo spacerki całe na smyczy to jednak nie to, lepiej w mniejszym gronie ale luźno ;)

Talia skąd ja to znam :D Jak daję jajko, to do tego olej z łososia, tran, algi, drożdże :D Ale kondycja zewnętrzna Kajki na barfie- sierść super, brak drapania, plus 1 koopa dziennie, prawidłowa, bez biegunek itp i chęć zjadania naprawdę mnie zadowalają ;) Muszę zrobić w tym albo przyszłym roku badania, to zobaczymy jak "w środku". Ale to nie tak że dla każdego psa super- mały nie może być na typowym barfie, nie spasowało mu, więc został na gotowanym i suchym ;)

Posted

Talia ja daję drożdże browarnicze z zoologa ;)

Hejka Aga ;)

Zuzaw moja była bardzo nieogarnięta, stawiała się swego czasu do psów ;) Teraz jest w miarę ogarnięta (ale to nie miłościczka wszystkich psów, znaczy samców to tak ale suczki różnie ;)). Ale jest dużo lepiej niż było ;) No i są psy tak szalone jak ona, najlepsi kumple, a z niektórymi to zwykły, spokojny spacer ;) Na pewno znajdziecie jakiegoś szalonego kumpla dla Ermana ;)

Posted

[quote name='zuzaw']Mam taką nadzieję.A jak nie to od września zaczniemy jeździć gdzieś dalej to może wtedy się uda.[/QUOTE]
No my wcześniej to z psami się spotykaliśmy, ale rzadziej. Teraz mamy grupę, to częściej wychodzimy ;) Ogólnie w moim miasteczku jest trochę psów, a i miejsc spacerowych dużo. Zdarzają się agresywne, dominujące, ale ogólnie jest ok ;) Jak Er jest szalony to pasuje do nas :D

Posted

[quote name='zuzaw']Szalony-pozytywnie.
Wszystkich kocha,ludzi,psy,koty tylko trochę "mocno' tą miłość okazuje.Do tego jest na raz w kilku miejscach :)[/QUOTE]
To idealny do naszej ostatniej grupy :D Jak one biegają to my przy drzewach stoimy, żeby nas nie staranowały :D

Posted

[quote name='zuzaw']O kurcze to mnie pocieszyłaś :evil_lol: Myślałam,ze to tylko ja tak mam.Er czułby sie idealnie w takiej grupie[/QUOTE]
Nie tylko ty :D Kiedyś jak byłyśmy we 2 z kol i jej goldkiem, to kol 2 razy glebę zaliczyła :evil_lol: Najpierw psy ją z tyłu podcięły i upadła na plecy, a potem z przodu i na twarz :D A było błotko :diabloti: