Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już się taki urodził, bez oczu.
w gratisie dostałam kilo karmy, babka w szoku, że się zdecydowałam na ślepka. Myślała, że idzie na pożarcie. No i chyba przeniosę go do akwa ;)

Posted

[quote name='Angi']już się taki urodził, bez oczu.
w gratisie dostałam kilo karmy, babka w szoku, że się zdecydowałam na ślepka. Myślała, że idzie na pożarcie. No i chyba przeniosę go do akwa ;)[/QUOTE]

dobra kobita z Ciebie widać ;)

Posted

[quote name='Angi']już się taki urodził, bez oczu.
w gratisie dostałam kilo karmy, babka w szoku, że się zdecydowałam na ślepka. Myślała, że idzie na pożarcie. No i chyba przeniosę go do akwa ;)[/QUOTE]
Czyli jednak chomiczek :loveu: Angi dobra kobieta jesteś, taki to mało adopcyjny :roll:

Moja klatka stoi pełna, ale bez gryzonia :D

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, na 4 psy tylko jeden był brudny (kto zgadnie który? Na Kaję, Lucka, Majkę i Zerkę goldena :D). Fotki....znaczy ekhm.....gotki są :D

Posted

[quote name='Angi']aż za dobra:eviltong:[/QUOTE]

No w tym przypadku muszę przyznać Ci rację :eviltong:

[quote name='marta1624']Czyli jednak chomiczek :loveu: Angi dobra kobieta jesteś, taki to mało adopcyjny :roll:

Moja klatka stoi pełna, ale bez gryzonia :D

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, na 4 psy tylko jeden był brudny (kto stanie który? Na Kaję, Lucka, Majkę i Zerkę goldena :D). Fotki....znaczy ekhm.....gotki są :D[/QUOTE]

na pewno Lucek :evil_lol:

to dawaj te gotki :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No w tym przypadku muszę przyznać Ci rację :eviltong:

na pewno Lucek :evil_lol:

to dawaj te gotki :evil_lol:[/QUOTE]

Pudło :eviltong:

Gotki dodam jutro, bo muszę zgrać na kompa, a mi się nie chce przegrywać :D Chociaż kumpela je chcę, to może wieczorem dam ;)

Angi roborki są świetne, takie maleństwa :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']No to pewnie Kaja :evil_lol:[/QUOTE]
Pudło :D Odpowiem, bo zanim trafisz to z rok minie (:diabloti:)- golden Zerka :D Kładła się w każdej błotnistej kałuży :D