Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to będę celować w dżungara lub syryjka nie rudego ;) Dzięki ;)

Alina ja od dziecka chciałam chomika , ale mama "szczura" nie chce w domu :( Potem miałam królika (super zwierzątko ;)), a chomika przyniosłam do domu i nikt nie wiedział o jego istnieniu przed długi czas :D Teraz też bez zgody bym przyniosła ;) A króliki mam hodowlane na dworze, w domu już nie chcę- jednak wymagają więcej uwagi ;)

Posted

Miałam kiedyś dżungarskie chomiki i strasznie ich nie lubiłam, wredne toto było i w żadną interakcję nie chciało wchodzić :P Dlatego teraz jak gryzoń, to tylko szczur albo królik :grins:

Posted (edited)

Angi u mnie szczura nie widziałam, ale nie mówię że nie ma ;)

Marta ja szczura z chęcią bym chciała, ale moja mama jest stanowczo na nie dla takich zwierząt ;) Poprzedni chomik też przyszedł bez zgody ;)

Za to królika miałam w domu, i jest bardziej pracochłonny ;) Na dzień dzisiejszy królika w domu nie chcę, starczą mi te na dworze ;) Ale zwierzątko bardzo fajne, mój zachowywał się jak pies, ciągle za mną łaził ;)

Edited by marta1624
Posted

Angi, bierz myszki :loveu:

Marta, ja miałam i dżungala i syryjki i gdybym miała wybierać, to wzięłabym....jedno i drugie :evil_lol:
Oba mają w sobie coś fajnego i moim zdaniem ciężko wybrać, który będzie lepszym wyborem :roll:

Posted

No i dzisiaj się umówiłam na spacerek z ciężarówką i kol od Aro ;) Ale.... Wiem że będą tam inne osoby z 3 psami, szczyl onka Aleks (tu będzie spokój), kol z goldenem (tu też luz) i dziewczyna z suczką, która się na moją rzuciła kilka razy (z wzajemnością :angryy:). Nie wiem co z tego wyjdzie, mam nadzieje że odbędzie się bez ofiar.. Kagan na ryj, dławik, ale tamta dziewczyna nie panuje nad swoją. Więc nawet jak moja zluzuje, to w momencie, jak tamta zacznie kozaczyć to może być problem :shake:

Posted

[quote name='Angi']serio? xD[/QUOTE]
Serio :D No bardziej niż chomik- tego puszczałam w wybiegu co kilka dni i luzik. A królik biegał cały czas, a że miejsca na wybieg dla królika (czyli duży) nie miałam, to biegał po całym domu ;) Przy Lucku to kiepski pomysł, nie wiem czy on by przywitał czy chciał coś gorszego ;)

Aga masz, masz :]

Posted

Dzięki Karola ;)

No wróciłam ze spacerku ;) Niestety, dziewczyny nie przypadły sobie do gustu- już na wstępie Deisy z earkotem poleciała na moją ;) Potem spacerowaliśmy w spokoju, ale poprzeczką był inny pies ;) Na wspólny spacer- ok, dziewczyny trochę luzują ;) Ale na zabawy z psami to nie, obie dominujące, więc nie dogadały się na tyle ;)