Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

Erykowa- więcej fotek nie mam :( Jedynie fotki reszty towarzystwa jeszcze mam (byliśmy z 2 borderami,4 ozikami, rotweilerem i grzywkiem :)).

Majoka, lepiej niech się już nie gubi :lol:

Angi- nie mam pojęcia póki co. Za wcześnie pytasz :lol: Jakby był organizowany spacer w Mysłowicach to pewnie pojadę, bo jutro mnie omija przez szkołę :(

Posted

Hej

Ja nie :P Oglądam śmierć na 1000 sposobów :D

Od razu mi się skojarzyło z tym, jak przeczytałam :p
https://www.youtube.com/watch?v=bHx7I70H8Hs

Posted

Wpadam tylko na chwilę- niestety, dzisiaj czekał nas wet :( Lucek dostał ropienia, w nocy wylizał sobie aż do skóry, więc dzisiaj wet. I pod znieczuleniem miejscowym miał go nacinanego, pełno ropy wyszło, a ja trzymając Lucka z tatą... Omdlałam. I mierzyliśmy gorączkę- prawie 40 stopni. A ja widziałam że od niedzieli jest jakiś nie swój... No ale myślałam że to przez to, że nie było mnie cały weekend. A tu jak wczoraj niewiele poprawy, a dzisiaj ropień :(

Posted

Dzięki ;) Dzisiaj napuchło znowu, zostaliśmy zalecenie odmoczyć ranę po skalpelu i sprawdzić czy jest ropa, a jakbyśmy nie umieli to jechać do wetki. No i z tatą rozmoczyliśmy, "otworzyliśmy", i pełno ropy wyszło :( Potem popsikaliśmy octeniseptem i Lucek odpoczywa. A ja jadę na spacer mimo deszczu, nie wiem jeszcze w jakim składzie (Lucek nie bardzo, bo rana i antybiotyk, a tu pada)

Posted

Dzięki ;)

Tyśka- nie mamy pojęcia. Miał rankę grubości kilku milimetrów, jakby ukłucie. Albo coś go ugryzło, albo wpadł w coś i go ukłuło. Opcje jeszcze były że kot wbił pazur- ale nie miał z żadnym kontaktu.

Posted

Dzięki :)
Poprawa to za mało powiedziane- dzisiaj eksploatuje całą nagromadzoną energię i jest okropny! Cały dzień łazi za Kajką i Puffkiem i je zaczepia, skacze, "dziubie", szczeka, piszczy. I nie urósł mu od wczoraj ropień. Uff :) Tylko łysy placek i rana przypominają ;) Za to dawanie mu antybiotyku- masakra. Cwana bestia wypluwa.

No i byliśmy dzisiaj na spacerze 10km, nad śląskim morzem :) 2 psy wybiegane, jednemu mało :)