kalyna Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Noo nieeee te szelki :D choć nie wiem czy to to się wygodnie ubiera... :D Ty masz smycz gumowaną przepinaną? z Juliusa? Quote
Erykowa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Hej Super zdjęcia ! Kusisz tą Pogorią (chyba to ona ? ;) ) I fajnie,że masz taką bandę do spacerów.Mi tego strasznie brakuje tzn takiego obycia bo Er niby na zawodach też z bandą psów ale on własnie nie potrafi wtedy normalnie iść tylko włącza się tryb "parowóz" :( I jakie fajne zdj.Lucka chyba o nie widziałam tak z bliska ;) Psy chyba całkiem Ci się już zgrały-przynajmniej na spacerach.A jak Puffek w domu,zeszło mu trochę "pary"? Quote
*Magda* Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ile zdjęć :) Zaszalałaś :D Śliczne foteczki. Zazdroszczę ekipy i takich wspólnych wypadów ;) Quote
marta1624 Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Dzięki :) Ala niewygodnie :p A tak serio to najwygodniej się norwegi zakłada, właśnie na darmowej wysyłce je biorę na próbę (bo np jamnik i norwegi to średnio mi się prowadzi) A smycz- tak, nawet 2. A jak się odkuję to kupię dla trzeciego :D Erykowa- tak to Pogoria ;) Miejsce spacerowe z owsikami :) A to grupowe zdjęcie jest z Góry Zborów :) Psy zgrały się już kompletnie, jeden za drugim patrzy :) A Puff znacznie spokojniejszy w domu, choć nie powiem bo trochę krzyków zebrał ;) Magda tak rzadko daję że jak już weszłam to wszystko co miałam oddałam :) A spacery grupowe i mnie wciągnęły :) Quote
angineuuka Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Rozumiem, że przed świętami się widzimy ? :D Quote
nadira Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Super miejsca spacerowe :) a pieseły jakie zadowolone :D Kiedy Katowice/ albo okolice odwiedzicie??? Quote
marta1624 Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Angi-ty w końcu przyjedź bliżej! :p Masz powód :D Ola- A jak duże okolice się liczą? Bo Pogoria to często :) Ale jakbyśmy się umówiły to dojadę i dalej :) W Parku nie byłam baaaardzo długo, odstrasza mnie podróż najpierw pociągiem, potem tramwajem :( No ale się mogę "poświęcić" :lol: Quote
marta1624 Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Ogólnie lubié nad Pogorię jeździć bo teraz jest puuuusto, ostatnio wpadłam na 1 osobę, a obeszłam całą Pogorię 4. Trójki jeszcze nie obchodziłam :D Quote
angineuuka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Czekajta na mnie z tymi Katowicami :p Quote
Mylukier Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Przepraszam za offtop który teraz uczynie, ale widziałam ze rozmawialiście o mięsie... Niedawno zakielkowala mi myśl czy nie przerzucic psa na barf. Macie moze jakieś rzetelne ksiazki/strony internetowe na ten temat? Czy można kupić dużo mięsa a potem je zamrozic? Quote
angineuuka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ja nie barfuje ale : na fejsbuku jest barfna grupa :D form barfny świat i tak, można mrozic na zapas :D Quote
*Magda* Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Na samej dogomanii jest wiele wątków poświęconych barf'owi ;) Wystarczy tylko wejść w dział "żywienie" ;) Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 widzę że mieliście spacerek udany :) Quote
mar....ka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 https://lh3.googleusercontent.com/-2yTw7RGvJiQ/VlSPA2pr3XI/AAAAAAAAEoA/hVJPp0PRQgo/w958-h719-no/20151030_132345.jpgale ekipa, ale Ci zazdroszczę takiej psiej ekipy Quote
marta1624 Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Angi czekamy :lol: Mylukier- dokładnie jak dziewczyny piszą ;) Wątki na dogo, barfnyświat, i stronka na fb- polecam :) A i polecam wsiąkać jak gąbka ale brać wszystko na własny rozum :) Dzięki dziewczyny :) Oj spacerki mamy udane, nie powiem :) Quote
Recommended Posts