Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

Super zdjęcia ! Kusisz tą Pogorią (chyba to ona ? ;) ) I fajnie,że masz taką bandę do spacerów.Mi tego strasznie brakuje tzn takiego obycia bo Er niby na zawodach też z bandą psów ale on własnie nie potrafi wtedy normalnie iść tylko włącza się tryb "parowóz" :(

I jakie fajne zdj.Lucka chyba o nie widziałam tak z bliska ;) Psy chyba całkiem Ci się już zgrały-przynajmniej na spacerach.A jak Puffek w domu,zeszło mu trochę "pary"?

Posted

Dzięki :)

Ala niewygodnie :p A tak serio to najwygodniej się norwegi zakłada, właśnie na darmowej wysyłce je biorę na próbę (bo np jamnik i norwegi to średnio mi się prowadzi)

A smycz- tak, nawet 2. A jak się odkuję to kupię dla trzeciego :D

Erykowa- tak to Pogoria ;) Miejsce spacerowe z owsikami :) A to grupowe zdjęcie jest z Góry Zborów :)
Psy zgrały się już kompletnie, jeden za drugim patrzy :) A Puff znacznie spokojniejszy w domu, choć nie powiem bo trochę krzyków zebrał ;)

Magda tak rzadko daję że jak już weszłam to wszystko co miałam oddałam :) A spacery grupowe i mnie wciągnęły :)

Posted

Angi-ty w końcu przyjedź bliżej! :p Masz powód :D

Ola- A jak duże okolice się liczą? Bo Pogoria to często :) Ale jakbyśmy się umówiły to dojadę i dalej :) W Parku nie byłam baaaardzo długo, odstrasza mnie podróż najpierw pociągiem, potem tramwajem :( No ale się mogę "poświęcić" :lol:

Posted

Przepraszam za offtop który teraz uczynie, ale widziałam ze rozmawialiście o mięsie... Niedawno zakielkowala mi myśl czy nie przerzucic psa na barf. Macie moze jakieś rzetelne ksiazki/strony internetowe na ten temat? Czy można kupić dużo mięsa a potem je zamrozic?

Posted

Angi czekamy :lol:

Mylukier- dokładnie jak dziewczyny piszą ;) Wątki na dogo, barfnyświat, i stronka na fb- polecam :) A i polecam wsiąkać jak gąbka ale brać wszystko na własny rozum :)

Dzięki dziewczyny :) Oj spacerki mamy udane, nie powiem :)