marta1624 Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Mnie właśnie nieraz nudzą :p Ale dzisiaj byliśmy w 4 psy :) Tyśka- z jakimi (oprócz Gamonia się wie :)) Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Łohohoh, 4 psy. Dla mnie to już tłum :p Azorem i Tajgą :p Quote
marta1624 Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Oj jaki tłum, toż tylko zalążek :D 15 psów to tłum :lol: A zapomniałam- Puffek waży 13kg :) Quote
Erykowa Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 4 ry to nic,jak sie ma 3 na co dzień ;) Puffek klocuszek-choć myslałam ,że więcej ;) Quote
Ania :) Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 A ile cockery mniej więcej ważą ? Mój Leon waży 14kg :P Quote
marta1624 Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Erykowa- mnie zdziwiło jaki on mały jak go do szelek mierzyłam :) Klata w obwodzie prawie jak Lucek, a obydwa szczupłe :) Ania- z tego co czytałam to 12-15kg :) Quote
angineuuka Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Norwegi. Nadal :P nie mam komu ich wcisnac a one się kurza .. Quote
marta1624 Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Małe :/ Puffek potrzebuje z jeszcze dłuższym paskiem z przodu :/ Quote
Erykowa Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Hej U niego pewnie futro "masę" robi :) Quote
marta1624 Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Hejka :) Zuzaw- o tak, to na pewno :) No a dzisiaj znowu przygody. Po ostatnim zatrzaśnięciu drzwi samochodu (bagażnika w sumie) i konieczności kradzieży go spod sklepu, po 2 dniach poszukiwań zapasowego klucza i kilku odpoczynku, dzisiaj pojechaliśmy dorobić kluczyk do auta, w razie w. Drogo... W 1,5h był gotowy, potem od razu skoczyliśmy na zakupy, i do domu. No i tata chciał schować "nowy" klucz tam gdzie zawsze trzymał zapasowy. A tam... Leży zapasowy klucz od auta. Kurde, szukaliśmy tam dokładnie, w 4 osoby, kilka razy! Strasznie to dziwne, wszystkie rzeczy były z tej szafki wyciągane, a jego tam nie było. A dzisiaj szok, leży! No więc jesteśmy biedniejsi w portfelu, a bogatsi o 1 dodatkowy klucz. 1 Quote
*Magda* Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Jak to się mówi? "Diabeł ogonem przykrył" :D :D :D 1 Quote
Guest TyŚka Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Zawsze tak jest :D Ale dobrze, że się znalazł, dzięki temu macie dwa :p Quote
marta1624 Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 W sumie 3 :D A jutro chyba jedziemy na trochę na spacer ozikowy :) Na trochę, bo 1-1,5h, ale zawsze coś :) Quote
nadira Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Haha, ja tak ostatnio spodni szukałam :D Przejrzałam półkę dokładnie- para za parą- nie ma :( Dziwiłam się trochę, jak można spodnie zgubić... A ostatnio biorę pierwsze z brzegu i co??? Odnalazły się! Może były gdzieś się przejść? A może mąż potajemnie się przebiera w moje ubrania? hmmm Z tym kluczem to pewnie przeznaczenie było- może dobry aniołek jakiś Cię strzeże i jakbyście tych pieniędzy nie wydali na dorobienie kluczyka, kupilibyście za nie np. kawał ciasta, które okazałoby się zatrute :D Spacer ozikowy- super! Będziesz mogła też swoim ozzikiem się pochwalić ;) Quote
Guest TyŚka Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nigdy nie jest za późno na spacer ozzikowy :D Quote
marta1624 Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Nadira- miło że nie tylko u nas takie rzeczy się dzieją :lol: A z tym ciastem wymyśliłaś :lol: Oj mój ozik jest w pięknym, niespotykanym kolorze! Tyśka- za późno niet, ale mam 2h na styk z dojazdem, więc krótko :/ Quote
Erykowa Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Hej Jak tam po spacerze.Podziel się zdjęciami.Te co widziałam cudne ! :) Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 hej, jak się zgubi, to pewnie dorobicie trzeci, bo w tej skrytce dwa znikną :) Quote
Recommended Posts