Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łohohoh, 4 psy. Dla mnie to już tłum :p

Azorem i Tajgą :p

Posted

Hejka :)

Zuzaw- o tak, to na pewno :)

No a dzisiaj znowu przygody. Po ostatnim zatrzaśnięciu drzwi samochodu (bagażnika w sumie) i konieczności kradzieży go spod sklepu, po 2 dniach poszukiwań zapasowego klucza i kilku odpoczynku, dzisiaj pojechaliśmy dorobić kluczyk do auta, w razie w. Drogo... W 1,5h był gotowy, potem od razu skoczyliśmy na zakupy, i do domu. No i tata chciał schować "nowy" klucz tam gdzie zawsze trzymał zapasowy. A tam... Leży zapasowy klucz od auta. Kurde, szukaliśmy tam dokładnie, w 4 osoby, kilka razy! Strasznie to dziwne, wszystkie rzeczy były z tej szafki wyciągane, a jego tam nie było. A dzisiaj szok, leży! No więc jesteśmy biedniejsi w portfelu, a bogatsi o 1 dodatkowy klucz.

• Upvote 1
Posted

Zawsze tak jest :D

Ale dobrze, że się znalazł, dzięki temu macie dwa :p

Posted

Haha, ja tak ostatnio spodni szukałam :D Przejrzałam półkę dokładnie- para za parą- nie ma :( Dziwiłam się trochę, jak można spodnie zgubić... A ostatnio biorę pierwsze z brzegu i co??? Odnalazły się! Może były gdzieś się przejść? A może mąż potajemnie się przebiera w moje ubrania? hmmm

Z tym kluczem to pewnie przeznaczenie było- może dobry aniołek jakiś Cię strzeże i jakbyście tych pieniędzy nie wydali na dorobienie kluczyka, kupilibyście za nie np. kawał ciasta, które okazałoby się zatrute :D

Spacer ozikowy- super! Będziesz mogła też swoim ozzikiem się pochwalić ;)

Posted

Nadira- miło że nie tylko u nas takie rzeczy się dzieją :lol:

A z tym ciastem wymyśliłaś :lol:

Oj mój ozik jest w pięknym, niespotykanym kolorze! Tyśka- za późno niet, ale mam 2h na styk z dojazdem, więc krótko :/