Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

Ja teraz będę mieć obowiązki poranne,ale przy tym dużo czasu na neta a wieczorem czas dla psa i familii więc rozumiem ;)

Mam nadzieję,że po waszych kłopotach żołądkowych ślad już nie został .

Posted

Hejj :)

Tak, psiaka zdrowe (aż nadto), a do perfekcji opanowały wkurzanie mnie :p Chłopaki trzymają już sztamę, i stwierdziły że labek sąsiada jest zły (ten że zdjęcia, bardzo często biega samopas). Więc ni stąd ni zowąd postanowiły mu wkropić, za co Lucek został wgnieciony przez niego w ziemię a potem jeszcze dostały opr ode mnie :D Teraz mijają go dominująco, za to nadal dostają opr ode mnie, za to pojedynczo się z nim witają. Kaja natomiast postanowiła dzisiaj że jak chłopaki wkropiły Czarnemu, to ona wkropi suce sąsiada, a co! Niestety, pańcia sprowadziła suczę do parteru, aż z wrażenia zaczęła się z kumpelą bawić :) Ot, cały dzień pańcia poza domem to piesy oszalały ;)

Posted

może Andrzejkują, Shadow nienawidzi goldena po sąsiedzku (jest to jedyny pies, którego nie cierpi). Golden jest krzykliwy, niby macha ogonem, ale wiecznie drze japę!

Wiecznie drą ryja psy mojego sąsiada tranzystora!

Człowiek do ogrodu nie pójdzie, śmieci nie wyrzuci, nie mówiąc już o przejściu koło ich podwórka! Psy drą mordę od 6 rano, na każdy najmniejszy szmer, szelest, przejście ludzi...czyli non stop :mad:

I powiem Wam, że odgrażałam się 4 lata temu, będąc w ciąży z Theodorem, że jak mi raz dziecko obudzą, to piszę skargę. Nigdy tak się nie stało, więc miały szczęście :)

Jednak, na chwilę obecną, mam już ja sama po dziurki w nosie ich ciągłego darcia ryja i nie ma dnia, żebym nie myślała o napisaniu skargi :mad: I coś czuję (znając siebie), że to zrobię w ciągu najbliższych tygodni :D

Posted

Spoko Angi :)

Madzia- masakra! U mnie innego sąsiada labladorka potrafi się drzeč w nocy, bardzo długo, ale na szczęście słychać ją tylko przy uchylonym oknie- inaczej to bym oszalała.

Posted

Marta, gdyby oni próbowali coś z tym zrobić, to jeszcze bym machnęła ręką ;)

Ale oni jedyne co robią, to raz na 10x odezwą się tylko "Oli, Tajson cicho" i to wszystko :mad:

Zresztą, patrząc na tych ludzi, to potwierdza się zdanie: "Pies upodabnia się do właściciela" :D

Bo tak jak są walnięci akurat ci sąsiedzi, to żadni inni im nie dorównują ;)