Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Neron taki chojrak :) Kajka na smyczy też gorsza, na normalnym spacerze lubi warczeć i szczekać na psy, ale ona to z agresji lękowej (może marne tłumaczenie...). Ale od naszych spotkań i wyjazdów nie zdarza jej się wyskoczyć do psa :) Zauważyła że nie chcą jej zjadać pieski, więc tylko je mija :) No, chociaż są 3 psy których nie lubi i koniec, ale za szczeniaka miała z nimi złe przeżycia (no oprócz buldoga, jego po prostu nie lubi nie wiedzieć czemu).

A dzisiaj słońce, wieczorem wybywamy z goldenką nad zalew :D

Posted

Też przyjedź, zapraszam :D Tora się ucieszy, same dziewczyny dzisiaj i jeden kawaler Granat,ale tylko na początku :) Na tych fotkach co teraz daję same dziołchy :)

O,rany...Drago byłby w siódmym niebie :D weźcie nas kiedyś na taki "suczkowy" spacerek :)

W środę rano planuję wypad na Pogorię (III), jeżeli pogoda będzie fajna- może dołączycie?

Posted

U nas dzisiaj lato , w dzien było 26 stopni a w niedziele ma być 32 stopnie :D ale burze ....

Oby bez burz :)

O,rany...Drago byłby w siódmym niebie weźcie nas kiedyś na taki "suczkowy" spacerek :)
W środę rano planuję wypad na Pogorię (III), jeżeli pogoda będzie fajna- może dołączycie?

Nie ma sprawy, zapraszamy na spacer :) Najczęściej suczki :)

A co do Pogorii... Bardzo chętnie, jeśli burz nie będzie :) Jutro na PW się spiszemy? :)

Ja w piątek też mam wolne, więc liczę na ładną pogodę

Każdy liczy :lol:

Przyjedz do mnie w piątek

Dawaj ty do nas, bez kagana :D

No i tam się adoptujcie czy coś :p