*Magda* Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 No tak, ciężko było się skapnac haha :lol: :D Nie zapominaj, że ja blondynka :D Quote
nadira Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 O,rany co ja tu widzę :D Tą pokraką moją się zachwycacie???? :D Marta po prostu grzecznie wybrała te bardziej korzystne ujęcia ;) Marta, nadira za nic się obrażać nie zamierza :D Nawet jak napiszesz, co naprawdę o tym moim głupku namolnym myślisz ;) Zasugerowałabym spotkanie w większym psim gronie, jak kto ma ochotę się przekonać, jaki Drago jest na prawdę, ale obawiam się, że już nikt by dobrego słowa o nim nie napisał :D Tym razem się mu upiekło, bo miał "do towarzystwa" że się tak wyrażę, dwie super fajne sunie, które mu potrafiły pokazać, gdzie jego miejsce ;) Angina, a gdzie mnie podejrzałaś? Bo się boję, co widziałaś ;) Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Super fotki, świetne spotkanie ;) https://lh4.googleusercontent.com/-nGNk7TkXUzQ/VXALFv1apDI/AAAAAAAACJ0/eYwzSTIVK1Q/w640-h480-no/P1710297.JPG ja chcę tego piesa :D też mi się podoba :D Choć mi przez Chodsky zaczęły się podobać bi-colory :D Ogólnie to myślałam, że Chodsky jest jeszcze mniejszy. Jak tak patrzę na Kajkę to moja suka jakoś trzyma tą wagę, ale to jest droga przez mękę. Nadira pewnie przesadzasz z tym zachowaniem :P Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ale tam nie ma napisane z jakiej hodowli jest Ale po przydomku znalazłam, że z tej http://www.zcoyoacan.pl/chodsky.htm;) Czyli, dość blisko Was Ok, nie skomentuję, blondynka :lol: Ale spoko, ja ślepa wiecznie :D O,rany co ja tu widzę Tą pokraką moją się zachwycacie???? Marta po prostu grzecznie wybrała te bardziej korzystne ujęcia Marta, nadira za nic się obrażać nie zamierza :D Nawet jak napiszesz, co naprawdę o tym moim głupku namolnym myślisz Zasugerowałabym spotkanie w większym psim gronie, jak kto ma ochotę się przekonać, jaki Drago jest na prawdę, ale obawiam się, że już nikt by dobrego słowa o nim nie napisał Tym razem się mu upiekło, bo miał "do towarzystwa" że się tak wyrażę, dwie super fajne sunie, które mu potrafiły pokazać, gdzie jego miejsce Angina, a gdzie mnie podejrzałaś? Bo się boję, co widziałaś Nadira ja ci wcale nie słodzę :p Naprawdę Drago jest genialny, znamy dużo bardziej namolne psiaki :) Jest na mojej liście bardzo wysoko, po spotkaniu jeszcze wyżej :) Jakbyś moją sunię zobaczyła na spacerze jakiś rok temu to byś się nie zdecydowała na spacer z nami :lol: A i to nie pokraka, wyglada super, jest się czym zachwycać :) Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Super fotki, świetne spotkanie ;) też mi się podoba :D Choć mi przez Chodsky zaczęły się podobać bi-colory :D Ogólnie to myślałam, że Chodsky jest jeszcze mniejszy. Jak tak patrzę na Kajkę to moja suka jakoś trzyma tą wagę, ale to jest droga przez mękę. Nadira pewnie przesadzasz z tym zachowaniem :P Dzięki :) Nawet mi nie pisz o wadze... Przyznawałam się już że teraz odpuściłam- ale muszę ją zważyć, bo zauważyłam dużo większą aktywność niż zwykle, a dzisiaj po czesaniu mogłam z sierści ulepić małego piesa :lol: I fakt, Nadira przesadza :) Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Chciałabym was poznać, ale od przyszłego tygodnia zaczynam leczenie i chyba nie będę mieć sił tluc się tyle autobusem :/ Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Współczuję Angi :( Nie wyprowadzamy się jeszcze, więc zdążymy się spotkać :) Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nawet mi nie pisz o wadze... Przyznawałam się już że teraz odpuściłam- ale muszę ją zważyć, bo zauważyłam dużo większą aktywność niż zwykle, a dzisiaj po czesaniu mogłam z sierści ulepić małego piesa :lol: I fakt, Nadira przesadza :) Spoko, rozumiem. Moja jeszcze nie zaczęła linieć, także pocieszam się, że to to napewno jest sierść :lol: Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 No po czesaniu jest chudsza- ale nie na tyle że nie muszę jej odchudzać :) Ma trochę do zrzucenia, przyznaję się bez bicia :) Quote
nadira Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Angina, zawsze chętnie się wybiorę na jakiś spacerek :) Tylko w wakacje może być gorzej dobrać termin- dzieciaczków nie mam się zbytnio gdzie "pozbyć" ;) no ale psa po wakacjach też będę miała :D gdzieś kiedyś pewnie się uda Dzięki, Marta :) Drago dawno tak dobrze się nie bawił, jak z Kają i Oxą :) ledwo do domu doczłapał :) mówcie tylko, kiedy kolejne spotkanie, postaramy się przybyć :D Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Pewnie, jak będziemy coś organizować to dam znać :) Zwłaszcza że tak zazwyczaj wychodzi że same suczki, kawaler się przyda (bo Granat- donek, który z nami wychodzi to na krótko, kontuzjowany :() Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Zwalajcie się, ba dowiecie się gdzie mieszkam nawet bo poszła bym po Come :lol: Także zapraszam na hałdy, z dworca odbiorę :D ale biletów nie kupię haha Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Tylko na hałdy wypadaloby dojechać autobusem :D Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Autobus nam nie straszny, najwyżej cały dla nas :lol: Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Kagany zawsze mamy :) Tylko nie zawsze zakładamy :lol: W pociągu to zależy od ilości osób i konduktorów, ustawiamy się zawsze z przodu lub na końcu, gdzie najczęściej nikogo nie ma (chociaż ostatnio był pan z dzieckiem w wózku i specjalnie się przysiadł koło nas bo piesełki do głaskania, wtedy dla bezpieczeństwa tym bardziej nie zakladałam, a mała miała ubaw bo tata pieski głaska a one się cieszą :)). Ale jak dużo ludzi, siedzę na środku pociągu lub konduktor karze to zakładam :) Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Kudłaty w drodze, znaczy jutro wyrusza <3 Mam nadzieję że w poniedziałek będzie :) Quote
*Magda* Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nadira ja ci wcale nie słodzę :P Naprawdę Drago jest genialny, znamy dużo bardziej namolne psiaki :) Jest na mojej liście bardzo wysoko, po spotkaniu jeszcze wyżej :) Jakbyś moją sunię zobaczyła na spacerze jakiś rok temu to byś się nie zdecydowała na spacer z nami :lol: A i to nie pokraka, wyglada super, jest się czym zachwycać :) Wizualnie i z charakterem to na mojej liście może też być wysoko :) Ale, mam jedno "ale". WAGA :P Za mały jak dla mnie :/ Quote
kalyna Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Wizualnie i z charakterem to na mojej liście może też być wysoko :) Ale, mam jedno "ale". WAGA :P Za mały jak dla mnie :/ Noo Madzialena czyli wyznajemy te same zasady :D toteż rozwiązanie jest jedno... Owczarek niemiecki bi-color z dłuższym kłaczkiem :D znam 2 takie psiaki i są zaaaaa :) Quote
Recommended Posts