Sabina02 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Chrupek, jesli sie nikt nie znajdzie kto by zrobil taki wozeczek w Polsce, to ja jeszcze raz proponuje zrobic zbiorke na taki wozek ponizej. Nie bedzie to latwe, bo koszt wozka to ok. 2,500 zl (moze troche mniej, w zaleznosci od wagi psa)... Ale mozna zrobic zbiorke tutaj i na Allegro. Juz widzialam wieksze kwoty zebrane dla psiaka... Wiec mysle ze damy rade... Napisz co o tym sadzisz, i trzeba zaczac dzialac, bo pies sie meczy...:-( Albo wez ta fotke na wzor, moze ktos sie podejmie zrobienia takiego wozka... Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja myślę, że możnaby szukać osób które podejmą się zrobienia wózka wśród normalnych ludzi. Może nie byłby to wózek 1 klasy, ale napewno pozwoliłby Aresowi normalnie funkcjonować... Tak jak pisałem, taki wózek to kółka, rurki i podpórka na psiaka... Quote
Sabina02 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Anashar napisał(a):Ja myślę, że możnaby szukać osób które podejmą się zrobienia wózka wśród normalnych ludzi. A kto jest nienormalny? Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dużo osób Sabino :cool3: Ale akurat tutaj miałem na myśli osoby nie zajmujące się na codzień robieniem wózków dla psów, ale poprostu kogoś kto by mimo wszystko taki zrobił. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi, ale już ciężko myśle. Quote
Sabina02 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Anashar napisał(a):Dużo osób Sabino :cool3: Ale akurat tutaj miałem na myśli osoby nie zajmujące się na codzień robieniem wózków dla psów, ale poprostu kogoś kto by mimo wszystko taki zrobił. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi, ale już ciężko myśle. Ok! No,to juz wiem co miales na mysli.. :lol: Ja myslalam ze chodzi Ci o wygorowana cene wozka, ktorego fotke wkleilam. To bylby import z USA... Stad taka cena...:roll: Quote
oktawia6 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Podam jeszcze namiary na pana, który robi super wózeczki inwalidzkie: http://www.wozekdlapsa.pl/ cała strona z informacja jak zmierzyc-można wydrukowac jak również zadzwonic do tego Pana i zapytac się o orientacyjną cenę wózka. P.S. na dogo najwięcej zebrano zostało na leczenie ponad 4.000 zł na Nero: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21138&highlight=w+domu+u+Bartka także jest szansa by do wózka temu biedakowi się złożyc:-( Quote
psiulka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jak już będzie coś z wózeczkiem wiadomo to piszcie, pomożemy ;) Quote
outsi Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pieniądze z bazarku czekają... Chętnie bym się ich pozbyła ;) ... Quote
Irkowa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 outsi- wysle Ci numer konta na pw i bede trzymala kaske na koncie Aresika , oki ? Quote
outsi Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Chrupek napisał(a):outsi- wysle Ci numer konta na pw i bede trzymala kaske na koncie Aresika , oki ? Dobrze, czekam :) . Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Aresiku, miejmy nadzieję, że niedługo będziesz miał wózeczek i będziesz sobie biegał do woli! Quote
Irkowa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 czekam na odpowiedz co do wozka.... a jesli chodzi o Aresa to najbardziej potrzebuje domu....niestety on jest bardzo przyjacielski , lubi sie przytulac , kocha byc glaskany.. a ma tylko stajnie , sianko i towarzystwo psow... jego to zalamalo... Ares to juz nie ten sam pies.... widze ze on naprawde CIERPI Quote
oktawia6 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Chrupek a kontaktowałaś się z tym panem z linku jego strony o wózkach, który podałam na poprzedniej strony? Quote
Anashar Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oktawia - Chrupek napisała, że czeka na odpowiedź. Quote
outsi Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bazarkowe 30 zł na wózek dla Aresa przelane na konto Chrupka. Poproszę o potwierdzenie, jak pojawi się na koncie :) . Quote
oktawia6 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Anashar'] Oktawia - Chrupek napisała, że czeka na odpowiedź. aaa:roll: ale chyba od kogoś innego? Quote
Irkowa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 nie oktawia , czekam na odpowiedz ze strony ktora podalas Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ares przypomnij o sobie na pierwszej stronie.... potrzebujesz wspaniałęgo domu..... Quote
Neris Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ares nie najlepiej znosi pobyt w hotelu. Wyraźnie posmutniał. To nie jest taki hotel domowy, gdzie psy przebywają z opiekunem, ale boksy wyścielone słomą. No i wyjscie na wybieg pewnie ze 2-3 razy dziennie. Może ktoś kto ma dom z ogrodem mógłby go wziąć na dt? Quote
Witokret Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Biedny Aresik jest tam taki samotny :-( wpadnie w depresję i z przyjacielskiego, wesołego psiaczka stanie się smutny i zrezygnowany :shake: Bardzo potrzebny mu jest kontakt z człowiekiem - musimy go odwiedzać i pokazać mu, że nie jest sam !!! A przede wszystkim DT :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts