Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek, jesli sie nikt nie znajdzie kto by zrobil taki wozeczek w Polsce, to ja jeszcze raz proponuje zrobic zbiorke na taki wozek ponizej. Nie bedzie to latwe, bo koszt wozka to ok. 2,500 zl (moze troche mniej, w zaleznosci od wagi psa)... Ale mozna zrobic zbiorke tutaj i na Allegro. Juz widzialam wieksze kwoty zebrane dla psiaka... Wiec mysle ze damy rade... Napisz co o tym sadzisz, i trzeba zaczac dzialac, bo pies sie meczy...:-(

Albo wez ta fotke na wzor, moze ktos sie podejmie zrobienia takiego wozka...

Posted

Ja myślę, że możnaby szukać osób które podejmą się zrobienia wózka wśród normalnych ludzi. Może nie byłby to wózek 1 klasy, ale napewno pozwoliłby Aresowi normalnie funkcjonować... Tak jak pisałem, taki wózek to kółka, rurki i podpórka na psiaka...

Posted

Dużo osób Sabino :cool3: Ale akurat tutaj miałem na myśli osoby nie zajmujące się na codzień robieniem wózków dla psów, ale poprostu kogoś kto by mimo wszystko taki zrobił. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi, ale już ciężko myśle.

Posted

Anashar napisał(a):
Dużo osób Sabino :cool3: Ale akurat tutaj miałem na myśli osoby nie zajmujące się na codzień robieniem wózków dla psów, ale poprostu kogoś kto by mimo wszystko taki zrobił. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi, ale już ciężko myśle.

Ok! No,to juz wiem co miales na mysli.. :lol:

Ja myslalam ze chodzi Ci o wygorowana cene wozka, ktorego fotke wkleilam. To bylby import z USA... Stad taka cena...:roll:

Posted

Podam jeszcze namiary na pana, który robi super wózeczki inwalidzkie:

http://www.wozekdlapsa.pl/

cała strona z informacja jak zmierzyc-można wydrukowac jak również zadzwonic do tego Pana i zapytac się o orientacyjną cenę wózka.

P.S. na dogo najwięcej zebrano zostało na leczenie ponad 4.000 zł na Nero:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21138&highlight=w+domu+u+Bartka

także jest szansa by do wózka temu biedakowi się złożyc:-(

Posted

czekam na odpowiedz co do wozka....

a jesli chodzi o Aresa to najbardziej potrzebuje domu....niestety
on jest bardzo przyjacielski , lubi sie przytulac , kocha byc glaskany..
a ma tylko stajnie , sianko i towarzystwo psow...

jego to zalamalo...
Ares to juz nie ten sam pies....
widze ze on naprawde CIERPI

Posted

Ares nie najlepiej znosi pobyt w hotelu. Wyraźnie posmutniał. To nie jest taki hotel domowy, gdzie psy przebywają z opiekunem, ale boksy wyścielone słomą. No i wyjscie na wybieg pewnie ze 2-3 razy dziennie.

Może ktoś kto ma dom z ogrodem mógłby go wziąć na dt?

Posted

Biedny Aresik jest tam taki samotny :-( wpadnie w depresję i z przyjacielskiego, wesołego psiaczka stanie się smutny i zrezygnowany :shake: Bardzo potrzebny mu jest kontakt z człowiekiem - musimy go odwiedzać i pokazać mu, że nie jest sam !!! A przede wszystkim DT :modla: :modla: :modla: