Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia123 napisał(a):
Ale Belgy podobno wcale nie był zachwycony tym, że musi się suszyć w domu, i chciał koniecznie wychodzić na podwórko :)

Belgy się tyle biedak w tej izolatce nasiedział, że w sumie mu się nie dziwię,
on zawsze zachwycony jak mógł po wybiegu pobiegać, a teraz ma tyle trawy i to przez cały dzień.
to co się dziwicie, że ma w d... dom:)

Posted

Zosia123 napisał(a):
Moje tylko przy czlowieku, co prawda my mamy mieszkanko, ale nie wyobrażam sobie, żeby chciały zostać na dworze podczas gdy ja byłabym w domu. :)

Psy sa rozne :)

Posted

Zosia123 napisał(a):
Ale Belgy podobno wcale nie był zachwycony tym, że musi się suszyć w domu, i chciał koniecznie wychodzić na podwórko :)

Jak zrozumie, że wyjścia na zewnątrz, na trawkę nie są już sporadyczne, raz na kilka dni/tygodni i spacerki staną się czymś normalnym i oczywistym, to może mu się zmieni :)

Posted

Ale wspaniała trójca.
A wiosna u nas pełną gębą.Moja magnolia oszalała i cała jest obsypana kwiatami.Konwalie już wyłażą z pąkami kwiatów, a mlecze mają pełno pąków kwiatowych.

Posted

Poker napisał(a):
Ale wspaniała trójca.
A wiosna u nas pełną gębą.Moja magnolia oszalała i cała jest obsypana kwiatami.Konwalie już wyłażą z pąkami kwiatów, a mlecze mają pełno pąków kwiatowych.

ja sie z mleczami w sobote policzylam, mam wrazenie, ze cala zime byly, a stokrotki faktycznie przez zime kwitly.Jesli mielibysmy mie. takie zimy juz, to bym palmy w ogrodku posadzila.Raz tylko musialam odsniezac ulice.I sarny do nas nawet nie przychodzily-w zeszlym roku sypalam im warzywa do ogridu, bo biedne chodzily po uliczkach glodne.

Posted

monika083 napisał(a):
ja sie z mleczami w sobote policzylam, mam wrazenie, ze cala zime byly, a stokrotki faktycznie przez zime kwitly.Jesli mielibysmy mie. takie zimy juz, to bym palmy w ogrodku posadzila.Raz tylko musialam odsniezac ulice.I sarny do nas nawet nie przychodzily-w zeszlym roku sypalam im warzywa do ogridu, bo biedne chodzily po uliczkach glodne.

Doda_ napisał(a):
jakas dziwna zima w tym roku... snieg byl tylko kilka dni ... u nas tez cieplutko a na zdjeciu trojka sliczna:)

Ja się chyba starzeję, bo zawsze lubiłam zimy, ale już chyba nie...
A może też dlatego, że i tak na narty nie możemy teraz jeździć przez nasze stado...

Posted

Zosia123 napisał(a):
To moje dzikusy - od lewej: Tola (wredne suczydło), Reks (na dożywotnim BDT) i Bruno (straszne ADHD) :)

Dobre sobie, :lol:. Świetne trojaczki !!!

Posted

WITAMY Wszystkich, a szczególnie Zosię 123, która nas odnalazła na forum belgowym :)
Dziś zarejestrwałam się na dogo, będę chłopaka odwiedzać, bardzo się cieszę, że Belgy uśmiechnięty, chłopak głęboko zapadł mi w serce.

Podziwiam Waszą determinację w walce o te wszystkie bezbronne i skrzywdzone psie biedy!
Pozdrawiamy
BETA i stadko

Posted

[quote name='Beta1']WITAMY Wszystkich, a szczególnie Zosię 123, która nas odnalazła na forum belgowym :)
Dziś zarejestrwałam się na dogo, będę chłopaka odwiedzać, bardzo się cieszę, że Belgy uśmiechnięty, chłopak głęboko zapadł mi w serce.

Podziwiam Waszą determinację w walce o te wszystkie bezbronne i skrzywdzone psie biedy!
Pozdrawiamy
BETA i stadko[/QUOTE]

Witamy, a Belgy przesyła buziaki i dziękuje za pomoc! :loveu:

Posted

[quote name='Zosia123']Ja się chyba starzeję, bo zawsze lubiłam zimy, ale już chyba nie...
A może też dlatego, że i tak na narty nie możemy teraz jeździć przez nasze stado...[/QUOTE]

ja kocham zimę.. ale nienawidzę zimą wstawać rano wcześnie :evil_lol:

Posted (edited)

Skarbniczka na chwilę dpadła internet i juz aktualizuje
10zł szira
30zł kufci
55zł z mjeg bazarku
50zł Agata 0rł0wska
150zł - św, Mik0łaj:)

Edited by sunia2000
Posted

[quote name='milagros19853201']jej naprawde cudy psiak na fotkach zwlaszcza z ta muszka 4 nozny dzentelemen hop watek w gore[/QUOTE]

Belgy jest naprawdę wyjątkowo uroczy :)

Posted

[quote name='sunia2000']Skarbniczka na chwilę dpadła internet i juz aktualizuje
10zł szira
30zł kufci
55zł z mjeg bazarku
50zł Agata 0rł0wska
150zł - św, Mik0łaj:)[/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy!!! :multi::loveu:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z hotelikiem, ale Belgy nie był jeszcze u weterynarza, bo pani Ewa miała auto w naprawie.
Poza tym wszystko dobrze, dzisiaj było cieplutko, to wszyscy hasali sobie po podwórku przez cały dzionek :)