Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ick']Serdecznie zapraszamy na skromniutki bazarus dla Belgy
http://www.dogomania.pl/forum/threads/252494-Begly-zbiera-na-operację-i-serdecznie-zaprasza-na-zakupy!-do-27-IV
Proszę odwiedzajcie i prosże o jego reklamę..Moze jakis grosik uzbieramy..
Tak niewiele brakuje..I tak ciężko to zebrać...

Bardzo dziękuję kochana, wcale nie jest skromny! :)

Kochane Ciocie, gdyby któraś trochę pospamowała, byłoby super ;)

Posted

[quote name='Zosia123']Bardzo dziękuję kochana, wcale nie jest skromny! :)

Kochane Ciocie, gdyby któraś trochę pospamowała, byłoby super ;)[/QUOTE]

Ja się zajmę zaproszeniami, jak obiecałam, ale już jutro zacznę :)

Posted

[quote name='paula_t']Super Doda :) Ja w razie czego mogę pomóc w wysyłaniu zaproszeń na bazarek, bo to też kupa roboty, co by Cię trochę odciążyć :)[/QUOTE]

BARDZO dziekuje :) czyli co, mam zrobić bazarek cegielkowy ?
Jesli tak, to bym zrobila po swietach.

Posted

U Belgy'ego po staremu, biega sobie po podwórku, chodzi na spacery, cieszy się bardzo jak mu się zakłada smycz :)
Po Świętach p. Ewa ma się umawiać na operację.
O bazarek cegiełkowy poproszę, kto wie, ile jeszcze wydatków będzie na bąbelka.
Dziękuję! :):)

Posted

Ok, w kolejce mam kilka bazarków, jak trochę się ogarnę zrobię dla Belgy''ego :) mogę zrobic nawet w tym tygodniu jesli pieniązki beda szly bezposrednio na konto skarbnika... zosiu , ty skarbnikiem jestes ?

Posted

[quote name='Zosia123']Dziękuję :)
Skarbnikiem jest sunia2000 :)[/QUOTE]

no to mam pytanie do suni2000 czy zgodzi sie zeby pieniazki z bazarku szly bezposrednio na jej konto...

Posted

[quote name='Doda_']BARDZO dziekuje :) czyli co, mam zrobić bazarek cegielkowy ?
Jesli tak, to bym zrobila po swietach.[/QUOTE]

Doda, kiedy zrobisz, wtedy wezmę się za zaproszenia, postaram się dostosować ;)
Połowa listy zaproszeniowej bazarku ick za mną, jutro postaram się zaprosić pozostałą resztę ;)

Posted

[quote name='paula_t']Doda, kiedy zrobisz, wtedy wezmę się za zaproszenia, postaram się dostosować ;)
Połowa listy zaproszeniowej bazarku ick za mną, jutro postaram się zaprosić pozostałą resztę ;)[/QUOTE]

bardzo Ci dziekuje :) zrobie we wtorek lub srode.

Posted

[quote name='Doda_']no to mam pytanie do suni2000 czy zgodzi sie zeby pieniazki z bazarku szly bezposrednio na jej konto...[/QUOTE]

Ona teraz rzadziej bywa, bo po przeprowadzce nie ma jeszcze stałego internetu. Ale myślę, że się zgodzi :)

Posted

W takim razie poczekam na odpowiedz suni i dopiero zrobie bazarek :)

Co do karmy Animonda, podobno dobra ale ma tez zle opinie jak wszystkie karmy.. Ja moje zwierzaki karmilam glownie Royalem a teraz Britem, kotce kupowalam Animondę ale nawet nie tknęła..

Posted

[quote name='Doda_']W takim razie poczekam na odpowiedz suni i dopiero zrobie bazarek :)

Co do karmy Animonda, podobno dobra ale ma tez zle opinie jak wszystkie karmy.. Ja moje zwierzaki karmilam glownie Royalem a teraz Britem, kotce kupowalam Animondę ale nawet nie tknęła..[/QUOTE]

Na dniach powinnam mieć już stałe łącze, czyt.stałe okno na świat więc na bieżąco będę wpisywała datki dla Belgy'ego. Oczywiście udostępnie konto dla rudzielca.