Saththa Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Noooo to czekamy na ostateczną decyzję :) a tymczasem Pysia ratuj bo mnie Ulana pytanie o fiołki zadaje a ja nie wiem... http://www.dogomania.pl/forum/threads/191979-Mendy-Dwie-Złe-nie-dadzą-nudzić-się-Tazzman-i-Idefix-męczą-mnie-)?p=21941206#post21941206 Quote
wilczy zew Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Malawaszka znajdzi nastepnego tymczasa do latanie ze Zirka :cool3: Quote
malawaszka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 wilczy zew napisał(a):Malawaszka znajdzi nastepnego tymczasa do latanie ze Zirka :cool3: malawaszka nic nie znajdzie - Pysia sobie sama znajdzie :eviltong: Quote
wilczy zew Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 malawaszka napisał(a):malawaszka nic nie znajdzie - Pysia sobie sama znajdzie :eviltong: Ja się nis upieram :lol: Quote
ania0112 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 to maławaszka jej podsunie co by pysia za długo nie szukała ;) a paznokci nie ma co sie czepiac z dwojga złego lepsza paniusia i piesek z kokardka niz kocmołuch i pies brudny ;) Majki nie wyglada jakby narzekał na zadbaną panią, sam dżentelmen jest ładniuchny :) a ja też mam długie paznokcie :cool3: Quote
malawaszka Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ania0112 napisał(a):kocmołuch i pies brudny ;) to o mnie, to o mnie :B-fly: Quote
AnkaG Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 malawaszka napisał(a):to o mnie, to o mnie :B-fly: Ha ha no padnę zaraz :) Quote
zerduszko Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 malawaszka napisał(a):to o mnie, to o mnie :B-fly: Brudny pies, to szczęśliwy pies :loveu: Quote
Aśka Belkowska Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Przy brudnym psie trudno być czystym właścicielem. :evil_lol: A jeszcze jak się trafi taki śliniak? :mad: Fidel ostatnio znalazł świątecznego karpia. :flaming: Quote
ania0112 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ojjj karpia współczuję bardzo! hahahah no akurat nie miałam na mysli moniki:eviltong: jakoś bardziej myslałam o starych włascicielach tiny :angryy: Quote
ania0112 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 a kiedy ta wizyta? pysia ten plaster trzeba zerwac :) im szybciej znajdzie domek tym lepiej dla niej, dla ciebie i twojej mamy :p Quote
Pysia Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Nie ma kto zrobić wizyty. Jeszcze Monika czeka na odpowiedź. Niby Zawiercie blisko ale ja niemobilna i nie mam tam jak dojechać a Monika ma mase spraw. No i tyle... Quote
Pysia Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Można rzec, że wróciłam do żywych :) Bo mi klawiatura umarła. Z fona nie pisanie a tablet okupuje mama ;) TZ kupił mi na Dzień Kobiet klawiaturke z myszą- bezprzewodowe. Takie dziadostwo jakby, bo na bank moja mysz jest dużo lepsza. Ale niech się chłopina cieszy że kupił. Klawiatura fajna, bo się nie trzaska tak jak poprzednia ;) Kobietom kudłatym też pokupował prezenty. O dziwo Cherry tez dostała :) Wszystkie trzy zamiast czekać do jutra to czując w reklamówce smakołyki wyprosiły. TZ stwierdził, że trzy pary oczów to za wiele aby wytrzymał :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='Pysia']Można rzec, że wróciłam do żywych :) Bo mi klawiatura umarła. Z fona nie pisanie a tablet okupuje mama ;) TZ kupił mi na Dzień Kobiet klawiaturke z myszą- bezprzewodowe. Takie dziadostwo jakby, bo na bank moja mysz jest dużo lepsza. Ale niech się chłopina cieszy że kupił. Klawiatura fajna, bo się nie trzaska tak jak poprzednia ;) Kobietom kudłatym też pokupował prezenty. O dziwo Cherry tez dostała :) Wszystkie trzy zamiast czekać do jutra to czując w reklamówce smakołyki wyprosiły. TZ stwierdził, że trzy pary oczów to za wiele aby wytrzymał :evil_lol: Biedny :grins: Quote
Pysia Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 utro wizyta w domu Majkiego :) I pewnie zaraz po niej ( tfu tfu! ) państwo przyjadą po Cherry :) Oczywiscie mama stosuje psychiczny szantaż typu: " Moja malutka. Dzisiaj śpisz ostatni raz na łóżku bo od jutra wylądujesz na psim posłanku ( co jest nieprawdą bo ja wyraźnie powiedziałam że Cherry spi w łóżku i nie da jej się tego oduczyć! i oni to przyjęli normalnie, czyli stwierdzili że to norma ;) ). Przytulałaś sie do mnie jak mój nieżyjacy mąża teraz znowu nikt do mnie przytulać się nie będzie". Wykończę sie! Ale twarda jestem... Tam jest fajna dziewczyna mająca 16 lat . Cherry jest młoda, ruchliwa, chętna do spacerów i zabaw. To nie jest typ psa dla starszej osoby. Jej dużo lepiej będzie gdy kilka razy na dzień wyjdzie na spacer , pobiega, pobawi sie itd. Tutaj podwórko ( no bo ja nie jestem w stanie ze Zdzira i z nią razem iść na spacer bo Zdzira przy Cherry dziczy jak wariatka! ) , starsza osoba i szalony pies który jej nie daje chwili wytchniania. A ona czeka na spacer jak nie wiem co. Wystarczy ze smycz wezmę do ręki i cieszy się bardzo. No i ta jej bezsensowna szczekliwość na podwórku. Sąsiedzi mogliby nie wytrzymać tego.... Bo ona szczeka bez przerwy jak wyjdzie na plac. Na wszystko i wszystkich. Ujada bez sensu cały czas o każdej porze nocy czy dnia. A na spacerze jest spokój. Plac to jej teraz i pilnje go baaardzo. W domu cichutka- nie szczeka. W domu za to przy zabawie szczeka Zdzira. A że bawic się z Cherry chce cały czas wiec mam na dworze i w domu cyrk. Aż głowa boli. Do tego mama... O nie! Ja i tak już do wariatkowa się nadaje ;) Cherry- fru do swojego domku i już! Quote
Saththa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pysia napisał(a): Przytulałaś sie do mnie jak mój nieżyjacy mąża teraz znowu nikt do mnie przytulać się nie będzie". :mdleje: noooo powiem Ci cięzki sprzet mama Twoja wyciągneła :mdleje: Quote
Margi Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Saththa napisał(a)::mdleje: noooo powiem Ci cięzki sprzet mama Twoja wyciągneła :mdleje: Działo wręcz bym rzekła.:shake: Quote
Pysia Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Ja sie nie dam. Twarda jestem. TZ pomaga w tym, bo jak jest na dworze z psami to apopleksji dostaje gdy Cherry wszczyna dziamanie. Oczywiście jak Cherry to po chwili i Zira.... Masakra. Quote
Pysia Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 No i po wizycie :) Malawaszka zrobiła. Nie ma żadnych przeciwskazań- tak jak myślałam :) Majki super pies, rodzina super itd. Czyli pakujemy walizki Cherry i fruuuuu do domku :) Rodzina przyjedzie po nią jak tylko zje obiadek i zrobi zakupy dla naszej Wisienki :) Coś słyszałam o różowej miseczce, o ślicznej obroży itd ;) Czyli wyprawka dla nowego członka rodziny :) No to mała- szczęśliwego życia w nowym domku! Oczywiscie mama obrażona strasznie.... Quote
JankaBezZiemii Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 trzeba Mamie coś szybciorem na pociechę :razz: cieszę się że mała ma fajny dom :multi: Quote
Pysia Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Ciężko będzie sprostać innemu psu tego czym jest Cherry. Ona naprawde poza tym darciem japy na dworze jest niesamowitym psem. Przytulać naprawde potrafi sie jak nikt. A do tego kontakt cherry - Zira jest fantastyczny. Takiego przytulaka a na dodatek potrafiacego sie dogadać z ruchliwa i zadziorną smarkulą ze swiecą szukać. Quote
ania0112 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ja bym bardziej się martwiła o kontakt zira- nowa niż o mamę, minie 3 dni i każdy nowy piesek będzie dla mamy cudeńkiem :) Super dla Cheruni! oby juz byla tylko szczęśliwa i kochana! Pysia masz dobry uczynek na swoim koncie :) psiak ze schroniska ma super dom :) Quote
Pysia Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Na razie nie zamierzam sie czymkolwiek martwić. Mam wolne ;) Cherry będzie szczęśliwa i już! Co do konta, to nie wiedziałam że takowe mam :crazyeye: Zadzwonić? Nie zadzwonić? Mierzi mnie aby zadzwonić i zapytać jak tam... Wiem- to idiotyczne.... Quote
Recommended Posts