Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czekamy na info jak tam zapoznanie? no i jak okej to jeszcze dzisiaj wyślesz chery do domku? no niby jeszcze PA ale jak poznasz osobiscie ludzi, po ich psie będziesz widziała jak dbają to myślę, że to starczy :) no chyba zeby zaczekac np. do weekend zeby ludzie mieli więcej czasu na zapoznanie się z psiakiem.. w sensie cały weekend bez pracy tylko psiak i psiak :)

Posted

ja czekam na jakis telefon bo nie wiem czy przyjada od razu czy zadzwonią. Niby wychodzi z rozmowy ze mają być po 15-tej, ale chyba powinni potwierdzić. Nie wiem czy dzwonić pytać czy jeść obiad i iść na spacer. Nie cierpię czekania!

Posted

Majki :)

Jak widać zdrowiutki i zadbany :) Psychika super. Zero zastraszonego psa :)

Cherry mu się spodobała :) Nawet chwilkę sie bawili. Co prawda to stateczny pan typowo sznupowy ( sobkowaty czyt. ) , ale bez agresji. Cherry cudnie reaguje na najmniejsze sygnały wysyłane przez psa więc nie miał się chłop do czego przyczepić ;) A pani i jej córka zakochały się w Cherry bardzo :) To akurat wcale mnie nie dziwi....

W domu masakra. Mam prawie wylewa łzy. Koniec świata!
Wizyta p/a to raczej formalność, ale zrobimy.

I pani z Cherry i Majkim

Posted

I piękne dwa zdjęcia :)

A Majki wcale nie jest niedobry do psów. Wytrzymał spotkanie z moją Zdzirą a to swiadczy o nim na wielki plus. Ba! Nawet się z nią bawił!!

Posted

wilczy zew napisał(a):
Po Majkim widac,ze ma dobra pania. Czlowiek to moze cuda opowiadac a pies powie prawde.

Pani ma długie paznokcie i jest zadbana. Wydawałoby się - paniusia. Ale swierzba sie nie przestraszyła i zamiast uciekać z krzykiem to psa wyleczyła :) Opowiadały ze sie kulił jak ręka się zbliżała a ja nie widziałam absolutnie takiej reakcji. A pies jest z nimi tylko od października. Już samo to ze był obrazem nędzy i rozpaczy a teraz to zadbany zadowolony pies wszystko mi mówi :)

wilczy zew napisał(a):
Pysia,Ty sie czepiasz sznaucow z tym sobkostwem :mad:

Oczywiście :diabloti: Tak nazwałam typowy charakter sznupi.

Majki to ponoć pies idealny a z dalszych opowieści zaczełam wyłapywać że kradnie jedzenie itp - ale jest idealny :evil_lol:

Posted

Napisałam przecież że zakocjały sie w Cherry a wizyta p/a to raczej tylko formalność.

A mnie tam w środku jakiś krasnoludek mówi że nigdy nie spotkam bardziej idealnie pasującego do wszystkich psa....

Posted

[quote name='Pysia']Napisałam przecież że zakocjały sie w Cherry a wizyta p/a to raczej tylko formalność.

A mnie tam w środku jakiś krasnoludek mówi że nigdy nie spotkam bardziej idealnie pasującego do wszystkich psa....

zaczynasz jak Wilcza :evil_lol:
kiedy jedzie? jak jedzie? a może już pojechała?

cudny pies a i dom wygląda fajnie - nie martw się ;)

Posted

Buahahaha z wrazenia mi sie literki podyrdymały :evil_lol:

Ja się trzymam procedur. Najpierw wizyta przedadopcyjna i już! Chociaż po Majkim widać że nie jest potrzebna.

Dom fajny naprawdę. A nambędzie strasznie smutno bez Cherry. Kto nam będzie ze Zdzira demolował dom? No kto - sie pytam? :placz:

Zaczynam schizować...

Posted

[quote name='Pysia']Buahahaha z wrazenia mi sie literki podyrdymały :evil_lol:

Ja się trzymam procedur. Najpierw wizyta przedadopcyjna i już! Chociaż po Majkim widać że nie jest potrzebna.

Dom fajny naprawdę. A nambędzie strasznie smutno bez Cherry. Kto nam będzie ze Zdzira demolował dom? No kto - sie pytam? :placz:

Zaczynam schizować...

Ruda? :scared: