Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
proszę mi tu rudzielca nie oczerniać!!! no obca bab wzięła i w cycka uszczypnęła to co się dziwić, że się rudej usmiech rozszerzył :lol:

też bym ugryzła ;) Ruda jest fajna do ludzi i generalnie jest fajna - tylko szczurek :evil_lol:

Posted

Nie baba i nie obco <foch>

Cherry pochrapuje :evil_lol: Cichutko, delikatnie ale jednak :) Zaraz padnę bo chrapie Zmorka, chrapie mama a po nich słysze sybtelne podchapywanie hahahaha.
Zdzira znowu sie wyłamuje bo nie chrapie....

Posted

Ruda by szybko wylądowała w gipsie ;)

Zapomniałam napisać, że jak wczoraj wyszłam do pracy to Cherry została sama. Na 15 minut, ale jednak. Nie było skomlenia ani drapania w drzwi. Cisza. Wygląda na to, że spokojnie zostaje :)

Posted

malawaszka napisał(a):
ale że niby kto by jej to zrobił jak nawet Zira jej nie dogoni???? :evil_lol:

Na dworze na otwartej przestrzeni. Właśnie mam możliwość obserwacji jak Zira zagania świetnie w kąt i radzi sobie doskonale nawet z szybszym psem.... A w domu tylko na kanapie Cherry jest bezpieczna.

Posted

Pysia napisał(a):
Na dworze na otwartej przestrzeni. Właśnie mam możliwość obserwacji jak Zira zagania świetnie w kąt i radzi sobie doskonale nawet z szybszym psem.... A w domu tylko na kanapie Cherry jest bezpieczna.

to moze się zapiszcie na jakies pasienie :D

Posted

Pysia napisał(a):

geny,to jednak geny

Posted

Znaczy ma dobre skoro wylazło :)

Ma ktoś może pilota do wyłączania psa? Albo dwóch? Chociaż wydaje mi sie ze do tego czarnego wystarczy to ten srebrny tez skapcanieje :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Znaczy ma dobre skoro wylazło :)

Ma ktoś może pilota do wyłączania psa? Albo dwóch? Chociaż wydaje mi sie ze do tego czarnego wystarczy to ten srebrny tez skapcanieje :diabloti:

Wydłup bateryjki :evil_lol:

Posted

Śpią wszystkie trzy. Cherry na wszelki wypadek gdyby sie coś jednak na moim talerzu urodziło nie na łóżku, ale na psim posłaniu obok mnie ;) Zmorka jak zwykle pod moim fotelem a Zira.... No Zira w przedpokoju na kafelkach ;)