Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja patrzę jak Cherry biega po podwórku zadowolona i dziamie. I tak sobie myślę, że może szukać domu z ogrodem? Chociaż ludzie majacy ogrody raczej nie chodzą z psami na spacery a ona czeka na to i lubi. Na pewno mieszkała w bloku.
Jest jeden domek z ogrodem ale.... w Dublinie .... A za granice to jej nie oddam za nic. Umarłabym z zamartwiania się. Tylko Polska i najlepiej w pobliżu ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Ja patrzę jak Cherry biega po podwórku zadowolona i dziamie. I tak sobie myślę, że może szukać domu z ogrodem? Chociaż ludzie majacy ogrody raczej nie chodzą z psami na spacery a ona czeka na to i lubi. Na pewno mieszkała w bloku.
Jest jeden domek z ogrodem ale.... w Dublinie .... A za granice to jej nie oddam za nic. Umarłabym z zamartwiania się. Tylko Polska i najlepiej w pobliżu ;)

Pysiu, ja mam ogród i chodzę z moimi burkami na spacer 2 razy dziennie :lol: ..więc może znajdziesz kogoś kto ma ogród i chodzi na spacerki.

Posted

Wizyty przedadopcyjnej nie muszę u Ciebie robić :p To kiedy przyjedziesz?

:evil_lol:

Byle szybko bo Cherry ma coraz lepsza kondycje i szaleństwa dwóch dziewczyn tak mnie rozbawiaja że .... Mam dziwne myśli :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Wizyty przedadopcyjnej nie muszę u Ciebie robić :p To kiedy przyjedziesz?

:evil_lol:

Byle szybko bo Cherry ma coraz lepsza kondycje i szaleństwa dwóch dziewczyn tak mnie rozbawiaja że .... Mam dziwne myśli :cool3:

To pielęgnuj te dziwne myśli, pielęgnuj :p

..ale moja kondycja nie najlepsza :oops:

Posted

Nari też poszła do domku z ogrodem ale koniecznie raz dziennie chodzą z psami na spacer, są normalni ludzie - szukaj. Dublin... tez nie dałabym :) a myśli porzuć precz bo po cherry będzie inna bieda która będzie Ciebie potrzebowała:p

Posted

Udało mi się :) Zrobiłam telefonem i wysłałam na yotube przez wifi :) Hura! Bo mój komp mógłby tego nie przeżyć ;)

Mam jeszcze jak w domu durnieją popyrtane :)

Posted

Trafi mnie zaraz szlag. Staję się nerwowa. Dostaje SMSy z pytaniem o Cherry. Na dodatek kilka osób jest na nią chętnych ale rozmawia na czacie fb i przy zwracaniu uwagi na to że maja zadzwonic mówią że to zrobią po czym następnego dnia znowu czat.... Na bank tak niepoważnej osobie psa nie wydam. Wrrrrrrrrrrrrr.

No i miałam jakiś durnowaty telefon od faceta z pytaniem czy ona poluje na szczury.....

Posted

Tak. Ten biedny, stary dywanik jest dla nich niewidzialny :mad: Zdzira jeszcze stara sie go przeskoczyć ale Cherry nic totalnie sobie z niego nie robi i dalejjjjjjj po nim :razz:

Posted

AnkaG napisał(a):
No fajnie lataja tylko czemu Zmorka nie capnie za ogony...

Bo Zmorka zawsze była niepoprawną pacyfistką ;)

wilczy zew napisał(a):
Dzieki upomnieniu sie Sandry obgladnelam wyglupy.
Ciekawe jak bawia sie dwa puliki?

Nie wierz że inaczej jak jakiekolwiek dwa psy ;) Dwa puliki bawią sie tak samo tylko bardziej się szczypią i targaja za kudły ;) Ale to tez zależy od charaktery osobników. Puli to pies jak każdy inny ;)

Posted

Buldogi to nie są psy tylko monstra. Dla innych psów ich budowa i chrapliwy oddech są nieodczytywalne i dlatego są problemy. Puli ma normalną budowe ciała i psy odczytują puliki normalnie. Puliki tez odczytują psy bezproblemowo. Dlatego zabawy sa najnormalniejsze na świecie. Czyli jak są dwa puliki to szaleją dwa ruchliwe i szybkie psy i już.

Posted

malawaszka napisał(a):
aahahahaha rozczasnąsię o ścianę :roflt: to ten PĘDZEL jej daje takiego dopalacza :diabloti: :mad:

Cherry jak dostaje goopawki to lata aż pod wejściowe drzwi a Zira już zna te ruchy i nie widzi potrzeby dobiegania aż tam ahhahahaha
Od pędzla sie odczep ;P Mnie sie podoba :)

wilczy zew napisał(a):
Jakie wariatki :loveu:

Zira jest taka duza,czy to futro?

Zira jest wyższa i mocniejszej budowy od Cherry. No i ma futro ;) Cherry jest większa od typowego minika a Zira puli są w ogóle od miników sporo większe ;)