Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Ja patrzę jak Cherry biega po podwórku zadowolona i dziamie. I tak sobie myślę, że może szukać domu z ogrodem? Chociaż ludzie majacy ogrody raczej nie chodzą z psami na spacery a ona czeka na to i lubi. Na pewno mieszkała w bloku. Jest jeden domek z ogrodem ale.... w Dublinie .... A za granice to jej nie oddam za nic. Umarłabym z zamartwiania się. Tylko Polska i najlepiej w pobliżu ;) Quote
danyww Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Pysia napisał(a):Ja patrzę jak Cherry biega po podwórku zadowolona i dziamie. I tak sobie myślę, że może szukać domu z ogrodem? Chociaż ludzie majacy ogrody raczej nie chodzą z psami na spacery a ona czeka na to i lubi. Na pewno mieszkała w bloku. Jest jeden domek z ogrodem ale.... w Dublinie .... A za granice to jej nie oddam za nic. Umarłabym z zamartwiania się. Tylko Polska i najlepiej w pobliżu ;) Pysiu, ja mam ogród i chodzę z moimi burkami na spacer 2 razy dziennie :lol: ..więc może znajdziesz kogoś kto ma ogród i chodzi na spacerki. Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Wizyty przedadopcyjnej nie muszę u Ciebie robić :p To kiedy przyjedziesz? :evil_lol: Byle szybko bo Cherry ma coraz lepsza kondycje i szaleństwa dwóch dziewczyn tak mnie rozbawiaja że .... Mam dziwne myśli :cool3: Quote
danyww Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Pysia napisał(a):Wizyty przedadopcyjnej nie muszę u Ciebie robić :p To kiedy przyjedziesz? :evil_lol: Byle szybko bo Cherry ma coraz lepsza kondycje i szaleństwa dwóch dziewczyn tak mnie rozbawiaja że .... Mam dziwne myśli :cool3: To pielęgnuj te dziwne myśli, pielęgnuj :p ..ale moja kondycja nie najlepsza :oops: Quote
ania0112 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nari też poszła do domku z ogrodem ale koniecznie raz dziennie chodzą z psami na spacer, są normalni ludzie - szukaj. Dublin... tez nie dałabym :) a myśli porzuć precz bo po cherry będzie inna bieda która będzie Ciebie potrzebowała:p Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Udało mi się :) Zrobiłam telefonem i wysłałam na yotube przez wifi :) Hura! Bo mój komp mógłby tego nie przeżyć ;) Mam jeszcze jak w domu durnieją popyrtane :) Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Trafi mnie zaraz szlag. Staję się nerwowa. Dostaje SMSy z pytaniem o Cherry. Na dodatek kilka osób jest na nią chętnych ale rozmawia na czacie fb i przy zwracaniu uwagi na to że maja zadzwonic mówią że to zrobią po czym następnego dnia znowu czat.... Na bank tak niepoważnej osobie psa nie wydam. Wrrrrrrrrrrrrr. No i miałam jakiś durnowaty telefon od faceta z pytaniem czy ona poluje na szczury..... Quote
Saththa Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 MYslałam ze wstawisz i Tutaj... a Ty przytaknełas i poszłas dalej hehehehhehe Quote
zerduszko Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 A co w tym dziwnego, sznup to pies na szczury idealny :eviltong: Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Saththa napisał(a):MYslałam ze wstawisz i Tutaj... a Ty przytaknełas i poszłas dalej hehehehhehe Proszę: http://www.youtube.com/watch?v=MGj_KoeHu9E Inaczej nie potrafie ;p zerduszko napisał(a):A co w tym dziwnego, sznup to pies na szczury idealny :eviltong: Jasne. A jak nie poluje to na pasztet. Quote
ania0112 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 ale latają :loveu: a zira faktycznie tak dość ostro sie bawi... Quote
zerduszko Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Matko :crazyeye: I one tak ten biedny czarny dywanik tratują?! :mad: Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Tak. Ten biedny, stary dywanik jest dla nich niewidzialny :mad: Zdzira jeszcze stara sie go przeskoczyć ale Cherry nic totalnie sobie z niego nie robi i dalejjjjjjj po nim :razz: Quote
AnkaG Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 No fajnie lataja tylko czemu Zmorka nie capnie za ogony... Quote
wilczy zew Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Dzieki upomnieniu sie Sandry obgladnelam wyglupy. Ciekawe jak bawia sie dwa puliki? Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 AnkaG napisał(a):No fajnie lataja tylko czemu Zmorka nie capnie za ogony... Bo Zmorka zawsze była niepoprawną pacyfistką ;) wilczy zew napisał(a):Dzieki upomnieniu sie Sandry obgladnelam wyglupy. Ciekawe jak bawia sie dwa puliki? Nie wierz że inaczej jak jakiekolwiek dwa psy ;) Dwa puliki bawią sie tak samo tylko bardziej się szczypią i targaja za kudły ;) Ale to tez zależy od charaktery osobników. Puli to pies jak każdy inny ;) Quote
wilczy zew Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Zapytalam,bo dwa buldogi angielskie inaczej sie bawia ze soba-maja bardziej wspolny jezyk. Widze,ze Zirka zagania,wiec z drugim wzajemnie by sie zaganiały? Quote
Pysia Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Buldogi to nie są psy tylko monstra. Dla innych psów ich budowa i chrapliwy oddech są nieodczytywalne i dlatego są problemy. Puli ma normalną budowe ciała i psy odczytują puliki normalnie. Puliki tez odczytują psy bezproblemowo. Dlatego zabawy sa najnormalniejsze na świecie. Czyli jak są dwa puliki to szaleją dwa ruchliwe i szybkie psy i już. Quote
Pysia Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Taki kiepski filmik https://www.youtube.com/watch?v=SIdMU7dqws8 Ale widać jak szaleją obie ;) Quote
malawaszka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 aahahahaha rozczasnąsię o ścianę :roflt: to ten PĘDZEL jej daje takiego dopalacza :diabloti: :mad: Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Jakie wariatki :loveu: Zira jest taka duza,czy to futro? Quote
ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 o psiaczek obcięty! a czemu nie ma fotek obciętej lali? pędzel został żeby cherry utrzymywała równowagę :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 malawaszka napisał(a):aahahahaha rozczasnąsię o ścianę :roflt: to ten PĘDZEL jej daje takiego dopalacza :diabloti: :mad: Cherry jak dostaje goopawki to lata aż pod wejściowe drzwi a Zira już zna te ruchy i nie widzi potrzeby dobiegania aż tam ahhahahaha Od pędzla sie odczep ;P Mnie sie podoba :) wilczy zew napisał(a):Jakie wariatki :loveu: Zira jest taka duza,czy to futro? Zira jest wyższa i mocniejszej budowy od Cherry. No i ma futro ;) Cherry jest większa od typowego minika a Zira puli są w ogóle od miników sporo większe ;) Quote
Recommended Posts