Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

malawaszka napisał(a):
Wiśnia chyba była coś jak Drops na wysokość nie?

Dokładnie. Albo byli identycznego wzrostu albo Cherry tak 1 cm wyższa.

Zaraz dam też tutaj fotki ;)

Nowa wersja Cherry

I dwie

Edited by Pysia
Posted

Hahahahah jaka głupawka :)

A z tą zabawa to jak rhodesiany... zagryzanie na maxa... makabra :lol:

A Cherry pieknie wygląda :)

A Zira wygląda jak mały niedzwiadek :loveu:

Posted

Możecie sobie drwić z pędzla do woli :) Mnie się podoba i wzbudza smiech. Mam w łapach pierwszego sznupowatego z ogonem i totalnie mi nie leżało ogolenie go na szczurzo :diabloti:

Miałam fajny telefon o Cherry. Babeczka już ma jednego sznupka adoptowanego w październiku. Z Miedar.... Był pogryziony przez psy, miał świerzba i bardzo chore uszy. Teraz wylaszczony, zadbany i kochany. Kobieta stwierdziła, ze dwa sznupy są lepsze od jednego :p Mieszka niedaleko i przyjedzie z Majkim ( ten sznup) zapoznać psiaki. Jak zapoznanie będzie ok ze strony Majkiego to.... Trzymajcie kciuki bo Cherry miałaby jak w niebie Babeczka sama mówi że nie jest znawcą psów, ale bardzo dobrze mówiła o początkach psich w domu. Robiła mimo braku wiedzy wszystko jak należy :) Przygotowana była na wiele rzeczy ( na agresje stresową, na załatwianie sie w domu, na wycie jak zostanie sam itd ) i mówi że sie mile zdziwiła. Ale to że mile, zawdziecza temu co robiła od początku :) Naprawde kobieta z rozumem chociaż nie naładowana wiedzą zoopsychologiczną :)

KCIUKI!

Posted

ooo ciekawe czy to ten psiaczek:

wtedy mieliśmy zabrać tego psiaka z Miedar, ale własnie ktoś go adoptował i się martwiłam czy mnie nie okłamali tam... oby to był on to będę przeszczęśliwa :kciuki: a skąd ta pani? Zawiercie?

Posted

Tak. Ta pani jest z Zawiercia. Znalazła go na fb. Opowiedziała mi, że Sznaucery w Potrzebie ( czyli Ty) napisały że się nim zajmą. Ale ona już miała wyznaczoną trase do Miedar. Pojechali i go zabrali nie patrząc na nic. Był zakołtuniony strasznie. Musieli go ogolić na łyso całewgo. I pod tym świerzb w początkach. W uszach świerzb i stan zapalny. Leczyli, chuchali, dmuchali i mają fajnego psa :) Zrozumiałam że to było w październiku z rozmowy. A Cherry pani znalazła na fb chyba albo na stronie sznaucery do adopcji. Nie wypytywałam gdzie, bo powiedziała ze na sznaucerach i tyle :) Pani sie tylko boi czy Majki zaakceptuje Cherry bo na jedne psy burczy i szczeka a na inne nie. Przyjada w środę na zapoznanie. Ze strony Cherry raczej Majkiemu nic nie grozi patrząc na to co Zdzira z nią robi....

Posted

Zadzwoniłam do pani. Tak! To ten pies! Opisała mi go dokładnie z wyglądu, opisała dokładnie zdjęcie z Miedar. Pies przyjechał maksymalnie odwodniony, w bardzo ciężkim stanie ze swierzbem i bardzo chorymi uszami. To był dla niego ostatni dzień. Bez kroplówek byloby po nim....
Tak Monika. To TEN pies i trafił najlepiej jak mógł :) Hura!

Posted

Zadzwoniłam do pani. Tak! To ten pies! Opisała mi go dokładnie z wyglądu, opisała dokładnie zdjęcie z Miedar. Pies przyjechał maksymalnie odwodniony, w bardzo ciężkim stanie ze swierzbem i bardzo chorymi uszami. To był dla niego ostatni dzień. Bez kroplówek byloby po nim....
Tak Monika. To TEN pies i trafił najlepiej jak mógł :) Hura!

Posted

Buahahaha post mi się podwójnie wkleił hahaha . Czy to jakiś znak? Bo na razie to są tylko "chęci" pani ze chce dwa mieć. Nie wiadomo co Majki na to....

Posted

to kciukamy! powinno byc ok bo oba po schronach wiec musiały jakos wspoistniec z psami i jeden to chłopak drugi to dziewczyna, Mamciu ale było by fajnie! super ze to ten z miedar - czyli ze schronisk poza pseudusami biora tez fajni ludzie :) a kiedy to zapoznanie?

Posted

Pysia napisał(a):
Możecie sobie drwić z pędzla do woli :) Mnie się podoba i wzbudza smiech. Mam w łapach pierwszego sznupowatego z ogonem i totalnie mi nie leżało ogolenie go na szczurzo :diabloti:

Miałam fajny telefon o Cherry. Babeczka już ma jednego sznupka adoptowanego w październiku. Z Miedar.... Był pogryziony przez psy, miał świerzba i bardzo chore uszy. Teraz wylaszczony, zadbany i kochany. Kobieta stwierdziła, ze dwa sznupy są lepsze od jednego :p Mieszka niedaleko i przyjedzie z Majkim ( ten sznup) zapoznać psiaki. Jak zapoznanie będzie ok ze strony Majkiego to.... Trzymajcie kciuki bo Cherry miałaby jak w niebie Babeczka sama mówi że nie jest znawcą psów, ale bardzo dobrze mówiła o początkach psich w domu. Robiła mimo braku wiedzy wszystko jak należy :) Przygotowana była na wiele rzeczy ( na agresje stresową, na załatwianie sie w domu, na wycie jak zostanie sam itd ) i mówi że sie mile zdziwiła. Ale to że mile, zawdziecza temu co robiła od początku :) Naprawde kobieta z rozumem chociaż nie naładowana wiedzą zoopsychologiczną :)

KCIUKI!

a ile znasz osob tak naładowanych wiedzą?