Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Pako nr 119/14

Duży pies w typie Husky, ma ok. 55-60 cm w kłębie. Przyjaźnie nastawiony do ludzi, chociaż został oddany po roku, z błahego powodu. Potrzebuje regularnego spalania swojej energii, żywiołowy. Na smyczy ciągnie. Powinien trafić do osoby znającej się na rasie. Ma bardzo gęste futro, które będzie wymagało regularnego szczotkowania. Bardzo grzeczny podczas szczotkowania, wręcz wzorowy. Z suczkami się dogaduje, z psami raczej nie. Potrafi komendę siad oraz daj łapkę.

Jest zaszczepiony i wysterylizowany.

zdjęcia https://plus.google.com/u/0/photos/118380588009733343934/albums/5983222571655256497

Kontakt : tel. 504 854 427 mail: [email protected]

Edited by saphira18
Posted

Jestem!
Ja niedawno próbowałam ustalić z Łukaszem, czy bliżej mu do malamuta czy husky i... poddaliśmy się :D ale cudny jest, szybko znajdzie dom :)
Teraz doczytałam - czemu wrócił?

Posted

Natka28 napisał(a):
Jestem!
Ja niedawno próbowałam ustalić z Łukaszem, czy bliżej mu do malamuta czy husky i... poddaliśmy się :D ale cudny jest, szybko znajdzie dom :)
Teraz doczytałam - czemu wrócił?

nie wiem dokładnie czy wrócił po roku czy dwóch latach pobytu u tej pani... wzięła go od nas ze schroniska wtedy właśnie. Oddała bo jak stwierdziła - straciła prace, a jak schronisko chciało ją wesprzeć karmą to stwierdziła że nie ma czasu:roll:
podobno go zabierała do tej pracy, tyle wiem

Posted

saphira18 napisał(a):
Oddała bo jak stwierdziła - straciła prace, a jak schronisko chciało ją wesprzeć karmą to stwierdziła że nie ma czasu:roll:
podobno go zabierała do tej pracy, tyle wiem

Baaardzo sensowne. Uwielbiam takich ludzi, naprawdę:mad:

Posted

Pierwszy mail, ale szukam dalej... nie ma oddawania Pako:eviltong: już wystarczy że pani go oddała po półtora roku

"[FONT=arial]Witam[/FONT][FONT=arial]Jestem zainteresowany opieką nad huskym https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Pako119143LataAnnaPiotrowska. Mam doświadczenie w opiece nad zwierzętami,poprzedni pies jakiego miałem to owczarek niemiecki. Lecz mam kota i nie wiem czy by się zaprzyjaźnili i czy w razie problemów z "dogadaniem" się przez zwierzęta można byłoby go oddać z powrotem?[/FONT]
[FONT=arial]Pozdrawiam Łukasz"[/FONT]

Posted

Firmówka dla chłopaka :) a ludzie to chyba powariowali :angryy: co to ma być zabawka! Ja ostatnio miałam telefon w sprawie Frędzla - pani chciała wziąć go na próbę... Brak słów

Posted

Jak byłam dziś w schronisku to widziałam, jak jakiś młody chłopak wychodził z husky ze schroniska. Czyżby to był Pako? Niestety nie mogłam podejść i porozmawiać, bo byłam z Mańkiem, który szczekał i rzucał się w ich stronę jak głupi...

Posted

dzięki za info, Pako na str jest... ale no wiadomo że czasami schronisko nie aktualizuje na bieżąco... ale jeśli jednak to on to mam nadzieję że to nie ten co pisał maila:roll:

Posted

Tylko wiesz, nie odnosi się to tylko do tego jednego chłopaka. Wiele osób bierze psa, a później oddaje go, nierzadko z błahego powodu.
Ale oby było tak jak mówisz lub też jeśli to Pako - oby trafił do dobrego domu

• 2 weeks later...
Posted

Pako mieszka w Bytomiu, dzwoniłam, przez tel wszystko okej, Pan pytał co Pako jadł w schronisku bo wybrzydza (cały Pako), i czy był kąpany bo na razie się nie udało wykąpać psiaka. Na dniach miałam dostać zdjęcia ale ich na razie nie dostałam...