Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dorcia2 napisał(a):
pieniążki dla misiaczka poleciały, przesyłam dla niego buziaczki:calus:

tak, niestety to prawda i to jest bardzo smutne:shake: pracuję w dużej korporacji i jak była zorganizowana zbiórka na rzecz zwierząt ze schroniska to zapełnione zostały tylko dwa małe pudełeczka, taka to znieczulica i tacy to niby dobrzy ludzie a większość tylko gadać potrafi a szkoda im nawet 5zł na puszkę dla bezdomnego zwierzaczka :angryy:

Ja też zrobiłam kiedyś zbiórkę, to rzeczy przyniosła tylko jedna osoba - nasza sekretarka!

Posted

dorcia2 napisał(a):
pieniążki dla misiaczka poleciały, przesyłam dla niego buziaczki:calus:
tak, niestety to prawda i to jest bardzo smutne:shake: pracuję w dużej korporacji i jak była zorganizowana zbiórka na rzecz zwierząt ze schroniska to zapełnione zostały tylko dwa małe pudełeczka, taka to znieczulica i tacy to niby dobrzy ludzie a większość tylko gadać potrafi a szkoda im nawet 5zł na puszkę dla bezdomnego zwierzaczka :angryy:

dziękuję, jak wpłyną to odnotuję.
Niestety, to prawda co napisałaś wyżej. Może się mylę, ale wydaje mi się ze bogatym ludziom (czyt. dobre życie prowadzą) szkoda nawet 5 złoty dać zwierzętom.. i są obojętni ..... oczywiście, że nie każdy taki jest, ale większość. Ja opublikowałam na FB wydarzenie Fileta, zobaczył kolega z pracy i dał 20 zł, a w pracy wszystkim o Filecie powiedział. Niestety nikt nie przyszedł.

Zosia123 napisał(a):
Dziewczyny, najpierw musi być komplet deklaracji, bo biedna kikou i tak już ma pod swoimi (anielskimi) skrzydłami cały komplet dziadków. Przepraszam, że tak się tu wtrącam, ale miewałam i nadal miewam psy w hotelikach na ogromnym minusie i wiem, co to znaczy.

Cejlon ma 160 zł stalych deklaracji, jednorazówki, dojdą jeszcze bazarki. Niech już jedzie. Sama sunia2000 pisała na pierwszej stronie że jest do wyciągnięcia nawet na przedwczoraj :( wiem o kikou,że ma tyle psów. rozmawiałyśmy na pw. Ma ogromne serce :loveu:

Posted

koelka napisał(a):
Aby jak najszybciej staruszek opuścił schronisko - deklaruję skromną stałą deklarację 10 zł.

dziekuje bardzo !!!!:multi:

Posted

Dobry wieczór!
Zadeklarowałem jednorazowe 20zł, ale zmieniam na Stałą deklarację 20 zł i już wpłacone za marzec:lol:

Posted

Nuncek napisał(a):
Dobry wieczór!
Zadeklarowałem jednorazowe 20zł, ale zmieniam na Stałą deklarację 20 zł i już wpłacone za marzec:lol:

dziekuje bardzo !!!!! :multi:

Posted

Ja również witam Cejlonka :) dobrze się dzieje u dziadzia teraz :)... ja mogłabym wesprzeć fantami ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek( niestety na razie mam ograniczenia czasowe i nie mogę sama czegoś zorganizować:roll:) proszę pomyślcie ;)

Posted

anica napisał(a):
Ja również witam Cejlonka :) dobrze się dzieje u dziadzia teraz :)... ja mogłabym wesprzeć fantami ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek( niestety na razie mam ograniczenia czasowe i nie mogę sama czegoś zorganizować:roll:) proszę pomyślcie ;)

Jak zrobisz zdjęcia,moge bazarek zrobić,chociaż mam jeszcze rożne fanty,w tym od ciebie,
Ok. do końca tygodnia na pewno coś wyrzeźbię,na paliwo trzeba uzbierać

Posted

cancer43 napisał(a):
Jak zrobisz zdjęcia,moge bazarek zrobić,chociaż mam jeszcze rożne fanty,w tym od ciebie,
Ok. do końca tygodnia na pewno coś wyrzeźbię,na paliwo trzeba uzbierać

... w marcu nie dam rady!... może w kwietniu? dla tego chciałam wysłać fanty!... nie wyrabiam się ze wszystkim!... i nie chciała bym tutaj zawieść Cejlonka :)

Posted

anica napisał(a):
... w marcu nie dam rady!... może w kwietniu? dla tego chciałam wysłać fanty!... nie wyrabiam się ze wszystkim!... i nie chciała bym tutaj zawieść Cejlonka :)

Dobra,zrobię z tego co mam,

Posted

[quote name='anica']Ja również witam Cejlonka :) dobrze się dzieje u dziadzia teraz :)... ja mogłabym wesprzeć fantami ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek( niestety na razie mam ograniczenia czasowe i nie mogę sama czegoś zorganizować:roll:) proszę pomyślcie ;)

możesz do mnie wysłać ale lepiej do cancer43 jesli sie zgodzi, ma jeszcze inne fanty...
ja bede robiła kilka bazarków.. dziękuje bardzo!! :)

[quote name='sunia2000']Ok, skoro taka decyzja większości to zapakuje Cejlona i zawiozę w najbliższą niedzielę. Do sob włącznie niestety pracuje:(
Koszt paliwa to ok 80zł.

Dziękuje bardzo !!!! :)
Kochani, z pieniązków Cejlona dajemy na paliwo czy zrobić bazarek kilometrowy ? np 1 km 1 zł, potrzeba 80... jak myślicie ?
jeśli bazarek, mogę jeszcze dzisiaj zrobić. .

Doszly wplaty:
Javena 5 zł
Skarpeta Talcott 100 zł
agat21 10 zł
panna Marple 50 zł
AdamBigDog 20 zl
Dorcia2 20 zł
Nuncek 20 zł
Monika N. 10 zł nie podała nicka, nie wiem kto to.
Szira 10 zł
figbast 20 zł

BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY !!!! :multi:

Posted

Doda podaj mi na PW swój adres do wysyłki , ja porozmawiam z Danusią i tak czy inaczej będziemy bazarkować dla Cejlonka, nawet myślę że to będzie lepiej jak będzie rozłożone w czasie ponieważ, będzie ciągły przypływ gotówki :)

Posted

anica napisał(a):
Doda podaj mi na PW swój adres do wysyłki , ja porozmawiam z Danusią i tak czy inaczej będziemy bazarkować dla Cejlonka, nawet myślę że to będzie lepiej jak będzie rozłożone w czasie ponieważ, będzie ciągły przypływ gotówki :)

ok, wysyłam pw :)

Posted

bea100 napisał(a):
Doda_: przeznacz plecaczek ze sterylkowego Leili- na nowy bazarek Cejlonka proszę.

bardzo Ci dziekuje :) jak bede robila bazarek, to doloze plecak.

Posted

SKARPETA OWCZARKOWA przyznała Cejlonowi wsparcie finansowe
Jego wysokość uzależniona jest od przeznaczenia:
na karmę - około 150 zł
na leczenie lub hotelowanie - około 200 zł
Karmę zamawiamy sami na wskazany adres
Sami również płacimy rachunki za weta lub hotel, które muszą być wystawione na SMON
Z zasady nie przelewamy pieniędzy na prywatne konta
Zastanówcie się, na co chcielibyście przeznaczyć nasze wsparcie

Posted

DONka, dziękuje bardzo ! :)

kikou starszym psiakom tylko gotuje, wiec Cejlon bedzie jadł gotowane...
za hotel - ale tu musi byc zarejestrowany tak ? ......
może za weta?

Niech reszta sie wypowie...

Posted

Poszła moja stała dla Cejlonka.
Nie załapałam w końcu kiedy Cejlonek jedzie? Bazarek kilometrowy jest do 18marca,czyli jedzie dopiero 23?(najbliższa sobota po)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Ok, skoro taka decyzja większości to zapakuje Cejlona i zawiozę w najbliższą niedzielę. Do sob włącznie niestety pracuje:(
Koszt paliwa to ok 80zł.

Myślałam że już.Jakieś mam złe myśli :( A jak wyglądają deklaracje dla niego?