monika083 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Zrobie dla niego dzisiaj bazarek .Bidulek kochany, Quote
monika083 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='edek']Mogę dać 10 zł stałej. Wpłacać będę po 10 -tym.[/QUOTE] super, to juz 130 zl stalej.A ile potrzeba ,zeby jechal do kikou? Quote
cancer43 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Zostało przyznane 120 zł na diagnozowanie i ewentualne leczenie Cejlona. Doda_,podaj,proszę do [COLOR=#0000cd]agusiazet[/COLOR] numer konta Quote
natie Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 mogę tylko zaglądać na wątek bo stałej nie dam już rady :( Quote
gluchypies Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='monika083']super, to juz 130 zl stalej.A ile potrzeba ,zeby jechal do kikou?[/QUOTE] miesięcznie 200 zł w tym karma, o ile dobrze pamiętam. Więc jest już całkiem spoko :) Quote
monika083 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 bazarek dla bidulcia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251569-Expressowy-Bazzaro-ciuszkowy-na-Ceylona-tylko-do-poniedz-10-03-20-00?p=21948793#post21948793[/url] czy moglaby ktoras ciocia wrzucic na reklamy bazarkow? Ja link sam moge wrzucic ,ale nie moge fotki skopiowac :( Quote
Doda_ Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='figbast']jestem z zaproszenia, nie zadeklaruję nic na stałe ale poproszę o dane do przelewu to jednorazowo parę groszy prześlę na dziadzia :)[/QUOTE] [quote name='edek']Mogę dać 10 zł stałej. Wpłacać będę po 10 -tym.[/QUOTE] Bardzo dziękuję w imieniu Cejlonka! już przesłałam wam nr konta :) :multi: [quote name='monika083']Zrobie dla niego dzisiaj bazarek .Bidulek kochany,[/QUOTE] [quote name='monika083']super, to juz 130 zl stalej.A ile potrzeba ,zeby jechal do kikou?[/QUOTE] [quote name='monika083']bazarek dla bidulcia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251569-Expressowy-Bazzaro-ciuszkowy-na-Ceylona-tylko-do-poniedz-10-03-20-00?p=21948793#post21948793[/URL] czy moglaby ktoras ciocia wrzucic na reklamy bazarkow? Ja link sam moge wrzucic ,ale nie moge fotki skopiowac :([/QUOTE] Super, zaraz wejdę na bazarek , dziękuje bardzo !!:multi: Na reklamowy jeśli nikt inny nie wrzuci ze zdjeciami to ja to zrobię wieczorem. U kikou 200 zł miesięcznie, Cejlonek może już jechać, sunia2000 go zabierze. Nie wiem kiedy dokładnie. [quote name='cancer43']Zostało przyznane 120 zł na diagnozowanie i ewentualne leczenie Cejlona. Doda_,podaj,proszę do [COLOR=#0000cd]agusiazet[/COLOR] numer konta[/QUOTE] Już wysłałam nr konta , dziękuje bardzo w imieniu staruszka :multi: na leczenie i diagnozowanie czyli musi być faktura z lecznicy, tak ? Doszlo 10,00 zł od bela51 stała za III i IV, dziekujemy :) Quote
sunia2000 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Co do transportu Cejlonka to w grę wchodzą tylko weekendy, najbardziej odpowiadałby mi ostatni weekend marca - cały mam wolny i bedę po wypłacie:) Ale jak już wszystko będzie dograne, kaska na 1 mc uzbierana to mogę oczywiście bez problemu zawieźć go za tydzień czy też za 2. Quote
Doda_ Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='sunia2000']Co do transportu Cejlonka to w grę wchodzą tylko weekendy, najbardziej odpowiadałby mi ostatni weekend marca - cały mam wolny i bedę po wypłacie:) Ale jak już wszystko będzie dograne, kaska na 1 mc uzbierana to mogę oczywiście bez problemu zawieźć go za tydzień czy też za 2.[/QUOTE] Kochana, a jak Cejlon sobie radzi teraz w schronie? Jeszcze jest w izolatce ? Dziękuje Ci bardzo! Quote
sunia2000 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Doda_']Kochana, a jak Cejlon sobie radzi teraz w schronie? Jeszcze jest w izolatce ? Dziękuje Ci bardzo![/QUOTE] Tak, ciągle jest w izolatce. W sumie to bez zmian, na szczęście żadnych oznak choroby nie ma. Na spacer to wyjdzie tylko kawalek i za chwilę chce wracac. Dziś nie było osoby decyzyjnej w biurze, ale w tyg dam znać że go zabieramy i poproszę żeby został w izolatce do tego czasu. Quote
Doda_ Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='sunia2000']Tak, ciągle jest w izolatce. W sumie to bez zmian, na szczęście żadnych oznak choroby nie ma. Na spacer to wyjdzie tylko kawalek i za chwilę chce wracac. Dziś nie było osoby decyzyjnej w biurze, ale w tyg dam znać że go zabieramy i poproszę żeby został w izolatce do tego czasu.[/QUOTE] Super :) kochana, napisz ile za transport. Czekamy niecierpliwie .... i trzymamy kciuki... Quote
bela51 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='Doda_']Super :) kochana, napisz ile za transport. Czekamy niecierpliwie .... i trzymamy kciuki...[/QUOTE] Ja mysle, ze byloby dobrze, gdyby mógł wyjechac wczesniej, niz pod koniec marca. Dla takiego staruszka kazdy dzien jest na wage zlota ( a wlasciwie zycia). Quote
arim Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 też tak pomyślałam.Koniec marca to strasznie długo w jego sytuacji.I skoro już zapadla decyzja o wyciągnięciu go ze schronu, to najszybciej.Ile razy było już tak,że nie zdążyło się z pomocą.To nie jest tak,że ja poganiam,ale skoro ma wyjść pod koniec marca,to dla jego dobra byłoby lepiej jak najwcześniej. Quote
cancer43 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='bela51']Ja mysle, ze byloby dobrze, gdyby mógł wyjechac wczesniej, niz pod koniec marca. Dla takiego staruszka kazdy dzien jest na wage zlota ( a wlasciwie zycia).[/QUOTE] Dokladnie - do końca marca to aż 3 tygodnie,kto wie co się może wydarzyć Quote
agusiazet Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 W dniu dzisiejszy przelałam 100 zł dla Cejlona od Skarpety im. Talcott. Proszę o potwierdzenie jak pieniążki dojdą:) Quote
Norkowa Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 poproszę na PW opis Cejlonka i gdzie przebywa:) zdjecia podkradne stad i wrzuce go na naszą stronkę adopcyjną, może ktoś akurat pokocha staruszeczka i konto do wpłat to też podam może ktoś się i od nas dorzuci;) ja niestety finansowo nie dam rady;( Quote
dorcia2 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Zawitałam do starowinki z zaproszenia:-( , deklaruję 20zł stałej do odwołania (gdybym sama znalazła się w trudnej sytuacji) , mam już wprawdzie kilka stałych deklaracji, ciągłe bazarkowe wydatki i nie tylko , no i mój własny " inwentarz" .Serce się kraje na myśl ,że Cejlonik może nie zaznać szczęśliwego życia , chociaż na koniec swojej drogi:-( W którym schronisku przebywa misiaczek:roll: Quote
monika083 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 dorcia, we wrockawskim schronisku. Tez mysle, zeby go na juz zabierac,bidulek .Doda, podeslij mi nr konta. Quote
Doda_ Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 [quote name='bela51']Ja mysle, ze byloby dobrze, gdyby mógł wyjechac wczesniej, niz pod koniec marca. Dla takiego staruszka kazdy dzien jest na wage zlota ( a wlasciwie zycia).[/QUOTE] Masz rację, dlatego prosiłam Suni2000 by podala koszt transportu i niech jedzie najwcześniej kiedy tylko będzie mogła... [quote name='Javena']wpłaciłam za marzec.[/QUOTE] [quote name='agusiazet']W dniu dzisiejszy przelałam 100 zł dla Cejlona od Skarpety im. Talcott. Proszę o potwierdzenie jak pieniążki dojdą:)[/QUOTE] BARDZO dziękuję !!!!!!!!!!! :) dzis niedziela, żadne wplaty nie wpływają, jutro sprawdzę i wszystko odnotuję. [quote name='Norkowa']poproszę na PW opis Cejlonka i gdzie przebywa:) zdjecia podkradne stad i wrzuce go na naszą stronkę adopcyjną, może ktoś akurat pokocha staruszeczka i konto do wpłat to też podam może ktoś się i od nas dorzuci;) ja niestety finansowo nie dam rady;([/QUOTE] Ok podeślę Ci na pw , a przebywa we Wrocławskim schronie. Dziekuje :) [quote name='dorcia2']Zawitałam do starowinki z zaproszenia:-( , deklaruję 20zł stałej do odwołania (gdybym sama znalazła się w trudnej sytuacji) , mam już wprawdzie kilka stałych deklaracji, ciągłe bazarkowe wydatki i nie tylko , no i mój własny " inwentarz" .Serce się kraje na myśl ,że Cejlonik może nie zaznać szczęśliwego życia , chociaż na koniec swojej drogi:-( W którym schronisku przebywa misiaczek:roll:[/QUOTE] Dziękuje bardzo !!! Ok, jak bedzie jakiś problem-pisz na pw. tyle bid na świecie, a nas mało . . . :placz: [quote name='monika083']dorcia, we wrockawskim schronisku. Tez mysle, zeby go na juz zabierac,bidulek .Doda, podeslij mi nr konta.[/QUOTE] Chyba już Ci wysłałam...ok wyśle drugi raz:) Quote
dorcia2 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 pieniążki dla misiaczka poleciały, przesyłam dla niego buziaczki:calus: [QUOTE]tyle bid na świecie, a nas mało . . .[/QUOTE] tak, niestety to prawda i to jest bardzo smutne:shake: pracuję w dużej korporacji i jak była zorganizowana zbiórka na rzecz zwierząt ze schroniska to zapełnione zostały tylko dwa małe pudełeczka, taka to znieczulica i tacy to niby dobrzy ludzie a większość tylko gadać potrafi a szkoda im nawet 5zł na puszkę dla bezdomnego zwierzaczka :angryy: Quote
Zosia123 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 [quote name='monika083']dorcia, we wrockawskim schronisku. Tez mysle, zeby go na juz zabierac,bidulek .Doda, podeslij mi nr konta.[/QUOTE] Dziewczyny, najpierw musi być komplet deklaracji, bo biedna kikou i tak już ma pod swoimi (anielskimi) skrzydłami cały komplet dziadków. Przepraszam, że tak się tu wtrącam, ale miewałam i nadal miewam psy w hotelikach na ogromnym minusie i wiem, co to znaczy. Quote
Recommended Posts