elik Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Cześć Huziu ogłaszamy, ogłaszamy, ogłaszamy cię piesionku :) Gdzieś jest ten twój Człowiek z wielkim sercem i przytulnym domkiem. Może z ogródkiem ? Kto to wie :) Trzeba cię więc pokazać, niech cię zobaczy :) 1 Quote
elik Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Na razie Huziu mieszka w hoteliku i musimy za niego zapłacić Quote
Usiata Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Cześć Huzarku, Ela zamówiła nowe ogłoszenia, może tym razem znajdzie się domek, kto wie? Quote
elik Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 1 godzinę temu, Usiata napisał: Cześć Huzarku, Ela zamówiła nowe ogłoszenia, może tym razem znajdzie się domek, kto wie? Tak jest :) Sprezentowałam Huzarkowi 100 ogłoszeń, po 50 na Kraków i Katowice. Mam nadzieję, że telefon zacznie dzwonić. 2 Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 45 minut temu, Usiata napisał: A teraz MOCNO kciukamy :) bardzo mooocnoooo Tak, tak bardzo mocno :) Nie wiem z jakiego powodu nie mogłam wkleić linków z e-maila, gdzie były aktywne. Zaznaczałam wszystkie 100 linków, i kopiowałam, a na wątek wklejał się tylko jeden link, ten pierwszy, albo ostatni, już teraz nie wiem. Zazwyczaj tak robiłam i linki na wątku były aktywne. A teraz sie tak nie da nie wiem z jakiego powodu Quote
Usiata Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Elu, nie przejmuj się, to takie czasowe psikusy Dogo, ja np. dziś nie mogę cytować niektórych postów :D Ważne, że ogłoszenia są, a są bo sama jedno z nich aktywowałam z linka, który przyszedł na mojego mejla. Dzięki, kochana :) Quote
elik Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Podrzuciłam CatAngel Twój adres e-mail, żeby linki szły do Ciebie, żebyś mogła ewentualnie robić zmiany. Widocznie przypomniała sobie o tym na koniec, bo kilkadziesiąt linków aktywacyjnych przyszło do mnie :) Quote
rudakacha Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Uzupełniłam moją stałą deklarację za kwiecień i wpłaciłam już za maj... co by nie zapomnieć :) 2 Quote
elik Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 5 minut temu, rudakacha napisał: Uzupełniłam moją stałą deklarację za kwiecień i wpłaciłam już za maj... co by nie zapomnieć :) Serdecznie dziękujemy. Dam znać, gdy kaska zamelduje się na koncie Huzarka :) Quote
elik Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Wczoraj i dzisiaj Huziu otrzymał finansowy zastrzyk :) Na jego konto wpłynęła kasa od: ........ ..60,00 zł - rudakacha IV, V - 8.05. ........ ..20,00 zł - Nuncek V - 9.05. ........ ..25,00 zł - Anna Gr. V - 9.05. ........ ..20,00 zł - ania75 V - 9.05. Bardzo serdecznie dziękujemy wiernym Fankom i Fanom Huzia Quote
Usiata Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Pięknie DZIĘKUJEMY Darczyńcom Huzia Póki co, nie było telefonów o Huzarka, ale my się nie poddajemy; nie przestaniemy aż znajdziemy Mu najlepszy domek :) Quote
elik Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Majątek Huzia powiększył się o kwotę 50,00 zł - wpłata ania68 - V Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
elik Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Opłaciłam odświeżanie ogłoszenia Huzia na OLX Przelew Quote
elik Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Dzisiaj na konto Huzia wpłynęła kwota 20,00 zł od Dulska - V. Bardzo serdecznie dziękujemy 1 Quote
Usiata Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Hej Huzarku, szykujemy niespodziankę dla Ciebie :) Quote
elik Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 6 godzin temu, Usiata napisał: Hej Huzarku, szykujemy niespodziankę dla Ciebie :) Oooooo Małgoś, a co to za niespodzianka ??? :) Ciekawość mnie zżera :) Quote
Usiata Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 3 godziny temu, elik napisał: Oooooo Małgoś, a co to za niespodzianka ??? :) Ciekawość mnie zżera :) Nie, nie, nie :D niespodzianka to niespodzianka, wszystko w swoim czasie... cierpliwości :) Quote
elik Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 6 minut temu, Usiata napisał: Nie, nie, nie :D niespodzianka to niespodzianka, wszystko w swoim czasie... cierpliwości :) Naprawdę NIE ??? No cóż, będę czekać :( Quote
Usiata Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 I fotki z niespodzianki :) odwiedziliśmy Huzarka, chłopak ma się dobrze, uśmiechnięty, wybiegany, popatrzcie sami. Tak Huzio biegł do mnie, gdy wyszedł z domu, ja stałam daleko i go wołałam Kochany psiak wpatrzony w człowieka, lubiący dzieci, akceptujący inne psy bez względu na ich wielkość :) Spójrzcie na zęby Huzara, jak u młodziaka Spędziliśmy fantastyczny dzień z przemiłymi psiakami, co nas bardzo pozytywnie energetycznie doładowało :D tak, tak :) Niebawem ponowimy ogłoszenia Huzara w poszukiwaniu najlepszego domku dla Niego, czas najwyższy do domku, Huzarku, do domku... 2 Quote
rudakacha Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Chwila, gdy do psa dociera, że to do niego przyjechali w odwiedziny a ogon zaczyna kręcić młynka jest bezcenna... 2 Quote
elik Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Małgosiu, wielkie dzięki za tak fantastyczną niespodziankę :) Huzio jest fantastycznym psem i szkoda, że siedzi w hoteliku, zamiast uszczęśliwiać jakiegoś człowieka lub człowieków :) 1 Quote
Usiata Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 14 godzin temu, elik napisał: Małgosiu, wielkie dzięki za tak fantastyczną niespodziankę :) Huzio jest fantastycznym psem i szkoda, że siedzi w hoteliku, zamiast uszczęśliwiać jakiegoś człowieka lub człowieków :) Wiesz Elusia, Huzio jest taki przytulak, taki miziak, że ja zwyczajnie się za Nim stęskniłam. A jak jeszcze zobaczyłam jaki Huzarek jest w stosunku do dzieci, bo niby taki duży pies, a taki delikatny, stanie z boku, patrzy cierpliwie co chłopiec do Niego gada, spokojnie czeka, aż dziecko rzuci Mu piłeczkę, tę piłeczkę aportuje i przynosi chłopcu pod nogi...normalnie mnie rozwaliło na łopatki, cudny psiak i wielka szkoda, że jeszcze nikt Go nie wypatrzył. Dlatego muszę Mu ponowić ogłoszenia na inne miasta bo domek potrzebny koniecznie. Poza tym, pięknie chodzi na smyczy, Beata nauczyła Go komendy "noga" i Huzio trzyma się ślicznie boku człowieka :) 1 Quote
Recommended Posts