betkak Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Wystawiłam rachunek za pobyt Huzara w hoteliku za miesiąc maj na kwotę 180zł Quote
Ayame Nishijima Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Treść ogłoszenia była chyba niedawno zmieniana... Poza tym tekst pojawiasię chyba dopiero po wyświetleniu ogłosenia. Może by przerzucic się na jakiś czas na nowe województwo? Na małopolskim wisi długo, może to ludzi zniechęca? Wymieniłabym tez fotki: mamy juz takie wiosenne, na zieloniutkiej trawie... A tu od Beaty fotka Huzara z nową koleżanką :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-lQNNqLRzYAg/U4B6_aWj4tI/AAAAAAAACtM/eZj9qfP5pmA/w1077-h808-no/IMG_5175.JPG[/IMG] A dziś dowiedziałam się, ze z Huzarem i Muśka biegaja też Randia i Dan. Fajnie, ze psiaki sa łączone w stado. Quote
ania68 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Masz rację Ayame, trzeba dać ogłoszenia na inne województwo. Śląskie? Dolnośląskie? Quote
agnilas Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 dolnośląskie dobry pomysł. Huzar pieknie wygląda z koleżanka Quote
agnilas Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 wysłałam do ani68 na skrzynkę zdjęcie mojego radka który był towarzyszem Huzara w Olkuskim piekle. Aniu jeśli możesz to wstaw proszę tu na dogo z pozdrowieniami dla Huzara zeby w końcu znałazł taki dom jak nasz Quote
ania68 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) [URL="http://naforum.zapodaj.net/2cbf7479b56f.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cbf7479b56f.jpg[/IMG][/URL] Zdjęcie Radzia, towarzysza Huzara z Olkusza. Ale mu dobrze w tej trawce i kwiatkach :) edit: Zrobiłam Huzarowi ogłoszenie na OLX na Wrocław. Wyróżniłam na miesiąc :) [url]http://olx.pl/oferta/spokojny-ladny-mlody-szuka-domu-CID103-ID60EYT.html[/url] Edited May 25, 2014 by ania68 Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='agnilas']wysłałam do ani68 na skrzynkę zdjęcie mojego radka który był towarzyszem Huzara w Olkuskim piekle. Aniu jeśli możesz to wstaw proszę tu na dogo z pozdrowieniami dla Huzara zeby w końcu znałazł taki dom jak nasz[/QUOTE] Kto wie, kto wie ?? Może i Huzar w końcu znajdzie swojego opiekuna. Wczoraj odebrałam kolejny telefon z zapytaniem o Korki, a ponieważ są już prawie adoptowane, zaproponowałam Huzara. Poprosiłam o adres e-mail i wysłałam kilka najładniejszych zdjęć. Podałam też nr telefonu dl hoteliku i zaproponowałam kontakt bezpośrednio z betkak. Wiem, że dzwonili, byli w hotelu i Huzar bardzo się podobał. Może będzie DS dla Huzara :) Mają dać odpowiedź we wtorek. Quote
betkak Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Państwo zadzwonili już dziś, i uwaga .............. Huzar ma DOM:-)[quote name='elik']Kto wie, kto wie ?? Może i Huzar w końcu znajdzie swojego opiekuna. Wczoraj odebrałam kolejny telefon z zapytaniem o Korki, a ponieważ są już prawie adoptowane, zaproponowałam Huzara. Poprosiłam o adres e-mail i wysłałam kilka najładniejszych zdjęć. Podałam też nr telefonu dl hoteliku i zaproponowałam kontakt bezpośrednio z betkak. Wiem, że dzwonili, byli w hotelu i Huzar bardzo się podobał. Może będzie DS dla Huzara :) Mają dać odpowiedź we wtorek.[/QUOTE] Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='betkak']Państwo zadzwonili już dziś, i uwaga .............. Huzar ma DOM:-)[/QUOTE] :Cool!::Cool!::Cool!::cunao::laola::laola::laola: Wspaniała wiadomość !! I co dziwne, w zasadzie nie było ani jednego telefonu o Huzara, choć to taki kochany psiak :iloveyou: Ci państwo dzwonili z zapytaniem o Korki ;) Quote
Ayame Nishijima Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Trzeba zorganizować wizytę PA i ew. odwiezienie Huazra. O PA Ania poprosi kogoś kto ma bliżej. Czekamy zatem na wieści. Oby państwo się nei rozmyślili! Quote
ajw Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Wow! Ale wieści :) DOMKI dla Huzara i Korków :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Ayame Nishijima Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 No musi być. Ale postaramy się wszystko szybko załatwić Może w piatek Huzar pojedzie do domu :) Byłoby fajnie... Quote
ania68 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Wizyta PA ustalona na środę. Trzymajcie kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
agnilas Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 a co to za dom? gdzie to? mówcie cos bo zwariuje. ale fajnie. zeby sie wszystko udało. trzymamy kciuki wszystkimi łapami 12 psich łap w moim domu trzyma kciuki Quote
elik Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='agnilas']a co to za dom? gdzie to? mówcie cos bo zwariuje. ale fajnie. zeby sie wszystko udało. trzymamy kciuki wszystkimi łapami 12 psich łap w moim domu trzyma kciuki[/QUOTE] Domek jest w Chrzanowie - mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Krakowem i Katowicami. Quote
gluchypies Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nie było mnie trochę ponad jeden dzień, a tutaj takie wieści :crazyeye: szooook mega pozytywny! Trzymam kciuki za wizytę pa, świetnie gdyby się wszystko ładnie ułożyło! Kolejny super psiak będzie miał dom :) Quote
betkak Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Państwo byli u mnie osobiście. Huzar miałby mieszkać w domu z ogrodem. Spędziliśmy razem ok 1,5 godziny, Państwo to ludzie kochający zwierzęta, odpowiedzialni i rozsądni...Ja mam nadzieje, że Huzar tam zamieszka[quote name='agnilas']a co to za dom? gdzie to? mówcie cos bo zwariuje. ale fajnie. zeby sie wszystko udało. trzymamy kciuki wszystkimi łapami 12 psich łap w moim domu trzyma kciuki[/QUOTE] Quote
epe Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Coś ten Chrzanów szczęśliwy dla psów u betkak;) Może kiedyś się spotkają Huzar z Benem? Na spacerku? Trzymam kciuki, aby państwo się nie rozmyślili!! Quote
Marycha35 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Oj, tak tak tak:) Rozmyśleniu mówimy: pa pa;) Quote
Ayame Nishijima Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Jak na razie jest z Państwem kontakt, więc nie jest źle. Ja również trzymam kciuki, dla Huzara to wielka szansa. A i warunki w domu wedługsłów Państwa są fajne :) Quote
Recommended Posts