Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Treść ogłoszenia była chyba niedawno zmieniana... Poza tym tekst pojawiasię chyba dopiero po wyświetleniu ogłosenia.

Może by przerzucic się na jakiś czas na nowe województwo? Na małopolskim wisi długo, może to ludzi zniechęca?

Wymieniłabym tez fotki: mamy juz takie wiosenne, na zieloniutkiej trawie...

A tu od Beaty fotka Huzara z nową koleżanką :)
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-lQNNqLRzYAg/U4B6_aWj4tI/AAAAAAAACtM/eZj9qfP5pmA/w1077-h808-no/IMG_5175.JPG[/IMG]

A dziś dowiedziałam się, ze z Huzarem i Muśka biegaja też Randia i Dan.
Fajnie, ze psiaki sa łączone w stado.

Posted

wysłałam do ani68 na skrzynkę zdjęcie mojego radka który był towarzyszem Huzara w Olkuskim piekle. Aniu jeśli możesz to wstaw proszę tu na dogo z pozdrowieniami dla Huzara zeby w końcu znałazł taki dom jak nasz

Posted (edited)

[URL="http://naforum.zapodaj.net/2cbf7479b56f.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cbf7479b56f.jpg[/IMG][/URL]

Zdjęcie Radzia, towarzysza Huzara z Olkusza. Ale mu dobrze w tej trawce i kwiatkach :)

edit: Zrobiłam Huzarowi ogłoszenie na OLX na Wrocław. Wyróżniłam na miesiąc :)
[url]http://olx.pl/oferta/spokojny-ladny-mlody-szuka-domu-CID103-ID60EYT.html[/url]

Edited by ania68
Posted

[quote name='agnilas']wysłałam do ani68 na skrzynkę zdjęcie mojego radka który był towarzyszem Huzara w Olkuskim piekle. Aniu jeśli możesz to wstaw proszę tu na dogo z pozdrowieniami dla Huzara zeby w końcu znałazł taki dom jak nasz[/QUOTE]

Kto wie, kto wie ?? Może i Huzar w końcu znajdzie swojego opiekuna.
Wczoraj odebrałam kolejny telefon z zapytaniem o Korki, a ponieważ są już prawie adoptowane, zaproponowałam Huzara. Poprosiłam o adres e-mail i wysłałam kilka najładniejszych zdjęć. Podałam też nr telefonu dl hoteliku i zaproponowałam kontakt bezpośrednio z betkak. Wiem, że dzwonili, byli w hotelu i Huzar bardzo się podobał. Może będzie DS dla Huzara :) Mają dać odpowiedź we wtorek.

Posted

Państwo zadzwonili już dziś, i uwaga .............. Huzar ma DOM:-)[quote name='elik']Kto wie, kto wie ?? Może i Huzar w końcu znajdzie swojego opiekuna.
Wczoraj odebrałam kolejny telefon z zapytaniem o Korki, a ponieważ są już prawie adoptowane, zaproponowałam Huzara. Poprosiłam o adres e-mail i wysłałam kilka najładniejszych zdjęć. Podałam też nr telefonu dl hoteliku i zaproponowałam kontakt bezpośrednio z betkak. Wiem, że dzwonili, byli w hotelu i Huzar bardzo się podobał. Może będzie DS dla Huzara :) Mają dać odpowiedź we wtorek.[/QUOTE]

Posted

[quote name='betkak']Państwo zadzwonili już dziś, i uwaga .............. Huzar ma DOM:-)[/QUOTE]

:Cool!::Cool!::Cool!::cunao::laola::laola::laola:

Wspaniała wiadomość !! I co dziwne, w zasadzie nie było ani jednego telefonu o Huzara, choć to taki kochany psiak :iloveyou: Ci państwo dzwonili z zapytaniem o Korki ;)

Posted

a co to za dom? gdzie to? mówcie cos bo zwariuje. ale fajnie. zeby sie wszystko udało. trzymamy kciuki wszystkimi łapami 12 psich łap w moim domu trzyma kciuki

Posted

[quote name='agnilas']a co to za dom? gdzie to? mówcie cos bo zwariuje. ale fajnie. zeby sie wszystko udało. trzymamy kciuki wszystkimi łapami 12 psich łap w moim domu trzyma kciuki[/QUOTE]
Domek jest w Chrzanowie - mniej więcej w połowie drogi pomiędzy Krakowem i Katowicami.

Posted

Nie było mnie trochę ponad jeden dzień, a tutaj takie wieści :crazyeye: szooook mega pozytywny! Trzymam kciuki za wizytę pa, świetnie gdyby się wszystko ładnie ułożyło! Kolejny super psiak będzie miał dom :)

Posted

Państwo byli u mnie osobiście. Huzar miałby mieszkać w domu z ogrodem. Spędziliśmy razem ok 1,5 godziny, Państwo to ludzie kochający zwierzęta, odpowiedzialni i rozsądni...Ja mam nadzieje, że Huzar tam zamieszka[quote name='agnilas']a co to za dom? gdzie to? mówcie cos bo zwariuje. ale fajnie. zeby sie wszystko udało. trzymamy kciuki wszystkimi łapami 12 psich łap w moim domu trzyma kciuki[/QUOTE]

Posted

Coś ten Chrzanów szczęśliwy dla psów u betkak;) Może kiedyś się spotkają Huzar z Benem? Na spacerku? Trzymam kciuki, aby państwo się nie rozmyślili!!