malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dianka razem z córką na stronie adopcyjnej - ale co z tego jak tam mnóstwo takich i młodszych niż one i bez domków :placz: piękna jest!!!! :loveu: Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Diana zyje.Nie ma juz jej corki-Suni. Quote
Yona Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No, Dianka... do góry... Może ktoś się trafi... Quote
brazowa1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Yona napisał(a):Może......... pewnie nie,ale,no niech chociaz ludziska wiedza,ze taki pies kiedys byl w schronie. Quote
Yona Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A ja tam wierzę, że Dianka zdąży... Dostałam informację z "Mojego Psa", że Dianka i Nietoperka ukażą się... Pani prosiła, żebym poinformowała ją, gdyby któraś znalazła wcześniej domek... Poinformowałam, że... Nietoperka nie żyje :-( Ukaże się sama Dianka... Niestety, nie wiem kiedy... Quote
malawaszka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 trzymam :kciuki: żeby Dianka ukazała się w następnym numerze Quote
Recommended Posts