brazowa1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65161 Oto watek jej corki-Suni,ktora rowniez przybywa w schronisku.Została oddana poł roku temu.Diana jest w schronisku od 4 lat. Ostatnio miala szczescie-została ładnie ostrzyzona,secjalnie po to,zeby przyciagnac ludzki wzrok.Moze jej sie uda? Mimo wieku,mimo wygladu starszego pieska,moze kogos zauroczy jej psia madrosc i powie: " nie chce młodego psa,chce psa kochanego,chce dac mu dom i ciepły kąt,moze byc ta sunia-Diana..." Nieczesto mozna spotkac psa tak cierpliwego,jak Diana.Podczas strzyzenia maszynka-sunia zachowywala sie spokojnie i spolegliwie.Zero agresji.Nie uzywalismy kaganca.Diana ma po prostu dobry charakter. Jest łakomczuchem,nie pogardzi zadnym jedzeniem. Nie ludzmy sie-to nie jest piesek,ktory szybko znajdzie dom,ale....sprobujmy.Jest idealna na powolne spacerki dla pani emerytki,z ktora pojdzie na kawke do sasiadki,przycupnie w nogach podczas ogladania serialu i przytuli sie kolan.Diana lubi glaskanie,dotykanie-kocha ludzi. Sunia jest sredniej wielkosci,ma szorstki wlos.I sliczne,jak na swoj wiek ząbki. I teskni,teskni,teskni. Czy jej starosc musi oznaczac bude i wieczne nieszczescie? Quote
Celina12 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Sunia jeszcze przed zabiegami fryzjerskimi Potem będą inne zdjęcia..tylko ,że fotosik wolno działa Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja widzę tylko połowę ładnego pyska :cool3: A Wy cioteczki? Dwie sierotki, razem do schronu oddane :-( Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Czyli widzisz jak ja, tak? Bo mi trochę dogo muli i sama nie wiem, nie wgrywa się, czy co... Quote
Trejsi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No faktycznie zdjecie bardzo artystyczne:eviltong: Ujecie oczu...no tak- oczy zwierciadłem duszy:lol: Quote
Celina12 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Takie zdjęcie dostałam-hihihi ..no wreszcie..resztę zdjęć wstawi niezastąpiona Akuszka.. Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No nie mogę, zobaczcie, co za cudo z niej zrobiły: A na tej połówce zdjęcia widać, jak ma pięknie wystrzyżone włosy nad oczami... Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A ja myslałam, że Straszydło to matka :roll: Tak, sliczna jest! Quote
akucha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Trochę przybliżyłam :oops: I jeszcze chciałam dodać, że bardzo ładną dłoń ktoś ma :lol: Quote
wiewiora1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 szaramasia moze juz nie jest zajmlodsza ale za to bardzo poczciwa,,,Jest bardzo spokojna opanowana,,,i lgnie do ludzi... pamietam jak przyszla razem ze swoja corka ,,,jej wlascicielka przez jakis czas nawet je odwiedzala ale pewnego dnia odwiedziny zaprzzestala ,,moze to i dobrze!!!! co sklonilo kobiete do oddania ,,nie nasza w tym teraz glowa,,najwazniejsze zeby znalesc jej dom,,, to bardzo ulozona sznaucerkowata czarnulka!! Szarmasia czeka juz dlugo,,,,, Quote
brazowa1 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 oj,dzwonila dzis mila babka,ma byc jutro w schronie,ze swoim znajomym Holendrem!Ciotki,akcja trzymania kciukow! Quote
wiewiora1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ja trzymam kciuki bardzo mocno ,,,,bo jej sie nalezy ten dom,,jest kochana ,,,pieszczocha wiekszego nie znajda!!!!! Quote
akucha Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No!!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Wciśnij córkę jeszcze! Quote
Ciucik Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Koniecznie, taki Straszydłowaty komplecik zgrabniutki:loveu: Quote
Ciucik Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Czy cos dobrego się wydarzyło w życiu Straszydełek? Quote
kaerjot Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 W telewizorze jest taki program, w którym kobitki są "upiększane" przez różnych specjalistów od urody. Tak mi się jakoś przypomniało jak spojrzałam na tę fotkę. Quote
Trejsi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sunia jest przesliczna...taka w moim typie.Szkoda,że nie mogę jej wziąść do siebie:-( Quote
Recommended Posts