Herspri Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ale piękna mordeczka :loveu: No nie mogę uwierzyć że nikt jej nie chce :shake: Quote
brazowa1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 kaerjot napisał(a):Oj Dianeczko, co z Tobą będzie. no zle bedzie. Quote
brazowa1 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 oj ta Diana,niedługo bedziemy opłakiwac jej odejscie za TM. Coz-zycie. Quote
Herspri Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 kto da Diance szansę ? Nikt nie marzy o sznupkowatej pani ? Quote
brazowa1 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 no nie oszukujmy sie-wlasnie dla Diany to sie skonczy trzema kropkami :(.Ale przynajmniej ktos po niej zapłacze :( a w schronie mamy kolejna sznacerowata,tez ma na imie Diana,tez stara,tylko ta jest mini... Quote
Herspri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wystawiam ślicznotkę na adopcje org, czy ma allegro ? Jeśli nie to chętnie się podejmę :loveu: Kto będzie tak dobry i zrobi banerek dla Dianeczki :cool3: ? OOO taka jestem śliczna : Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Yona,dzwonila dzis pani z Mojego Psa,suczka bedzie w tym miesiacu.Moze to ja uratuje. Poty co-Diana zarosnieta jak nieboskie stworzenie,ale poczekajmy miesiac ze strzyzeniem-ona mieszka w budzie,musi juz byc naprawde ciepło. Fotki z wczoraj: Quote
Yona Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 brazowa1 napisał(a):Yona,dzwonila dzis pani z Mojego Psa,suczka bedzie w tym miesiacu.Moze to ja uratuje. Poty co-Diana zarosnieta jak nieboskie stworzenie,ale poczekajmy miesiac ze strzyzeniem-ona mieszka w budzie,musi juz byc naprawde ciepło. Fotki z wczoraj: No to Dianka szczęściara. Wysyłałam przed nią inne psiaki, ale na razie cisza. Diankę coś faworyzują chyba :loveu: Ukaże się jako pierwsza, choć pierwsza nie była. A fotki wysłałam do wyboru dwie, obie wyborne rzecz jasna. Dianka, wynocha do domku :) Quote
Yona Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Herspri napisał(a):Wystawiam ślicznotkę na adopcje org, czy ma allegro ? Jeśli nie to chętnie się podejmę :loveu: Kto będzie tak dobry i zrobi banerek dla Dianeczki :cool3: ? Allegro ma z wyróżnieniem, wyróżniam ją też na gratce, reszta wolna :) A banerków to ja nie umiem, niestety... Quote
Kasia25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Takie staruszki, to tacy niewymagający przyjaciele, nie umordują szalonym spacerkiem, ani niespozytą energią a ile miłosci dają. Quote
Herspri Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mam starszą suczkę na tymczasie i jest cudowna :loveu: Kto zaopiekuje się Dianką ? Quote
Recommended Posts