Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie oszukujmy sie-wlasnie dla Diany to sie skonczy trzema kropkami :(.Ale przynajmniej ktos po niej zapłacze :(
a w schronie mamy kolejna sznacerowata,tez ma na imie Diana,tez stara,tylko ta jest mini...

Posted

Wystawiam ślicznotkę na adopcje org, czy ma allegro ? Jeśli nie to chętnie się podejmę :loveu:
Kto będzie tak dobry i zrobi banerek dla Dianeczki :cool3: ?

OOO taka jestem śliczna :

Posted

Yona,dzwonila dzis pani z Mojego Psa,suczka bedzie w tym miesiacu.Moze to ja uratuje.
Poty co-Diana zarosnieta jak nieboskie stworzenie,ale poczekajmy miesiac ze strzyzeniem-ona mieszka w budzie,musi juz byc naprawde ciepło.
Fotki z wczoraj:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Yona,dzwonila dzis pani z Mojego Psa,suczka bedzie w tym miesiacu.Moze to ja uratuje.
Poty co-Diana zarosnieta jak nieboskie stworzenie,ale poczekajmy miesiac ze strzyzeniem-ona mieszka w budzie,musi juz byc naprawde ciepło.
Fotki z wczoraj:

No to Dianka szczęściara. Wysyłałam przed nią inne psiaki, ale na razie cisza. Diankę coś faworyzują chyba :loveu: Ukaże się jako pierwsza, choć pierwsza nie była.

A fotki wysłałam do wyboru dwie, obie wyborne rzecz jasna.
Dianka, wynocha do domku :)

Posted

Herspri napisał(a):
Wystawiam ślicznotkę na adopcje org, czy ma allegro ? Jeśli nie to chętnie się podejmę :loveu:
Kto będzie tak dobry i zrobi banerek dla Dianeczki :cool3: ?

Allegro ma z wyróżnieniem, wyróżniam ją też na gratce, reszta wolna :)
A banerków to ja nie umiem, niestety...