Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie się zapieniłam okrutnie :angryy:

Wczoraj i dzisiaj rano wstawiałam psy na gumtree we wszystkich miastach. Zdążyłam "obrobić" 8 psów. Łącznie to 56 ogłoszeń. Napracowałam się nieźle, a tam... jak całkiem przypadkiem zajrzałam wieczorem... pojawiły się jakieś pojedyncze :angryy:

A zajrzałam wieczorkiem, bo o Diankę pytali właśnie, a raczej o to, skąd sunia. Więc zajrzałam tam, żeby sprawdzić, czy może gdzieś muszę dopisać, bo pominęłam.... A tam takie coś :mad:

PS Dianka ma na allegro 2 obserwatorów :loveu:

Posted

No to ja powiem tak...
Ostatnio mają u mnie szczęście staruszki... i oby jak najdłużej...

Od czasu adopcji Wigora (którego do dziadków jeszcze nie zaliczam) znalazły się domki dla 3 ponad 10-letnich piesków...
Pierwszy grzeje doopkę pod Lublinem :)
Drugi znalazł domek. Państwo mieli po niego przyjechać, a on... odszedł za TM dzień wcześniej :-( Chrupek namalże zawracała Państwa z drogi :-(

Trzeci jedzie teraz, przed świętami... Będzie Łodzianinem :)

Fakt... Wisiały na portalach z ogłoszeniami...
Ale... trochę nadziei można mieć... Ja tam mam... Nie spodziewam się tych chętnych tak szybko, ale... ech... może ktoś zadzwoni... :mad:

No i teraz: tfu, tfu... żeby nie zapeszać...

Posted

A wiecie, że dzisiaj odebrałam z allegro wiadomość od pewnej ciotki dogomaniaczki (która może się nam ujawni :)) z zapytaniem, czy przypadkiem te fotki Dianki nie są pomylone :lol:
Ząbki ponoć za ładne :cool3:

PS Czy ktoś tutaj oglądał "Balladę o Narajamie" :razz: (tak mi się głupio skojarzyło...)

Posted

:lol: Trzeba się w takim razie zastanowić, czy przypadkiem nie dopisać, ze fotki nie są pomylone... Pewnie więcej takich ciotek :lol:
Ja też myślałam, że Dianka pewnie jest córką Suni :cool3: Młodo kobitka wygląda :)