brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Yona :lol: one nie maja 100 lat Sunia corka ma 10 lat,a Diana-matka...coz,pewnie z 12. Quote
Yona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Obie to smarkule przy mnie :evil_lol: Wykasowałam tutaj swój wiek :evil_lol: Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Stwierdziłam, że jednak wystawię Diankę i Sunię oddzielnie... Dianka pierwsza, bo starsza... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=280235418 Quote
brazowa1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Kolejne piekne allegro,Yona.Dziekuje. Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ni ma za co... Dzisiaj porobiłam tym z Trójmiasta trochę innych ogłoszeń... Może pomoże... trochę... Quote
Yona Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No właśnie się zapieniłam okrutnie :angryy: Wczoraj i dzisiaj rano wstawiałam psy na gumtree we wszystkich miastach. Zdążyłam "obrobić" 8 psów. Łącznie to 56 ogłoszeń. Napracowałam się nieźle, a tam... jak całkiem przypadkiem zajrzałam wieczorem... pojawiły się jakieś pojedyncze :angryy: A zajrzałam wieczorkiem, bo o Diankę pytali właśnie, a raczej o to, skąd sunia. Więc zajrzałam tam, żeby sprawdzić, czy może gdzieś muszę dopisać, bo pominęłam.... A tam takie coś :mad: PS Dianka ma na allegro 2 obserwatorów :loveu: Quote
akucha Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Yona :lol:, pracowita babeczka z Ciebie. No nie zamartwiaj się, komputery to złośliwce, specjalnie tak robią :comp26: Trzymam mocno za Sunię!!!!!!!!!!!! Quote
Yona Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To nie komputer, ino ten portal przebrzydły. Dzisiaj też tam wklejałam i nie wszystko się pokazało :mad: Quote
brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 duza robote Yona robisz:) chyle czoła Quote
Yona Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No właśnie chciałam zrobić, ale robota coś nie wyszła :mad: Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 w jej adopcje to ja w ogole juz nie wierze. Quote
Yona Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No to ja powiem tak... Ostatnio mają u mnie szczęście staruszki... i oby jak najdłużej... Od czasu adopcji Wigora (którego do dziadków jeszcze nie zaliczam) znalazły się domki dla 3 ponad 10-letnich piesków... Pierwszy grzeje doopkę pod Lublinem :) Drugi znalazł domek. Państwo mieli po niego przyjechać, a on... odszedł za TM dzień wcześniej :-( Chrupek namalże zawracała Państwa z drogi :-( Trzeci jedzie teraz, przed świętami... Będzie Łodzianinem :) Fakt... Wisiały na portalach z ogłoszeniami... Ale... trochę nadziei można mieć... Ja tam mam... Nie spodziewam się tych chętnych tak szybko, ale... ech... może ktoś zadzwoni... :mad: No i teraz: tfu, tfu... żeby nie zapeszać... Quote
Yona Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ciotki chyba zakupy przedświąteczne robią, bo coś na dogo ich ni ma :shake: Quote
brazowa1 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 to bylby taki bezproblemowy i kochany pies.Idealny dla starszej pani,chodzilyby sobie razem na zakupy,wieczorkiem ogladaly telewizje,obie bylby szczesliwe ... Quote
Yona Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A wiecie, że dzisiaj odebrałam z allegro wiadomość od pewnej ciotki dogomaniaczki (która może się nam ujawni :)) z zapytaniem, czy przypadkiem te fotki Dianki nie są pomylone :lol: Ząbki ponoć za ładne :cool3: PS Czy ktoś tutaj oglądał "Balladę o Narajamie" :razz: (tak mi się głupio skojarzyło...) Quote
brazowa1 Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 nie,nie sa pomylone-zabki suczka ma ladne.A na ladnych fotkach suczka jest po fryzjerze-a to zawsze da rade zalatwic:) Quote
Yona Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 :lol: Trzeba się w takim razie zastanowić, czy przypadkiem nie dopisać, ze fotki nie są pomylone... Pewnie więcej takich ciotek :lol: Ja też myślałam, że Dianka pewnie jest córką Suni :cool3: Młodo kobitka wygląda :) Quote
akucha Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Bo ona się tak mocno stara, żeby dom znaleźć! Quote
akucha Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A która to cioteczka z dogo taka wstydliwa :evil_lol: Na wątku zapytać się boi? Quote
Recommended Posts