merryjanee Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Bjuta']Podnoszę, żeby się rzucało w oczy.[/QUOTE] no dziękuję ;) co prawda aktualnie mamy tymczasa, ale ma iść niedługo do adopcji i jakby się nic nie znalazło to może bym chłopaka przekonała, ale to jest sytuacja dużego ryzyka, bo rezydentem jest 35 kg pies alaskan malamute - jest łagodny, ale jak trafi na dominującego psa to się nie dogada Quote
kolejna kobietka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Nieee, no to teraz i banerek muszę zmienić :lol: Jest śliczny :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='merryjanee']no dziękuję ;) co prawda aktualnie mamy tymczasa, ale ma iść niedługo do adopcji i jakby się nic nie znalazło to może bym chłopaka przekonała, ale to jest sytuacja dużego ryzyka, bo rezydentem jest 35 kg pies alaskan malamute - jest łagodny, ale jak trafi na dominującego psa to się nie dogada[/QUOTE] Na razie nie wiem , w domu jest suka i kot . Nie wiem jak się dogaduje z psami , na kota furczy ale nie atakuje . Zadzwonię zaraz do pani i dam znać jak wrócę do domu . Dominujący to on raczej nie jest pani mówiła że na spacerach inne psy na niego warczą , ale tego nie wiem . Quote
merryjanee Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 trzeba by to jakby co sprawdzić, bo nie ma sensu, żebyście tyle kilometrów przyjechały tylko po to żeby wrócić, ale to jeszcze i tak nie wiadome, na razie chciałam się dowiedzieć :) Quote
Norkowa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Podnoszę wysoko! Piesku trzymam kciuki ! Musi się udac! Quote
kolejna kobietka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jak juz jestem to hopne wysoko, moze jeszcze ktos zajrzy z pomoca :cool3: Quote
Lidan Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Poczęstuję się banerkiem bo pomóc nijak nie mogę :niewiem: Quote
agat21 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Dorzucę się do kosztów transportu lub hotelu, trzymam kciuki za ślicznego Biszkopcika Quote
Malgoska Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Taki śliczny. Na pewno nikt go nie szuka? Porozsyłam zaproszenia na wątek Quote
kolejna kobietka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Lidan']Poczęstuję się banerkiem bo pomóc nijak nie mogę :niewiem:[/QUOTE] Super, bardzo się cieszę :) Quote
AgusiaP Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Cieszę się, że pojawiło się światełko dla Rudaska. Trzymam kciuki ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Panna Marple']Nie widzę innego wyjścia jak zbiórka kasy na hotelik... Obiecałam sobie po Ramzesie , że już nie oddam psa do hoteliku :( ale chyba nie będzie innego wyjścia . Obecnie trwa bazarek czapkowy na myślenickie bidy . Czapki idą jak świeże bułeczki ;) ok. 200 zł powinno z niego być . Tylko nie mam żadnego hoteliku gdzie można by go umieścić i nie wezmę na siebie niestety kolejnego bezdomniaka :( Dopiero co zabierałam z hoteliku Ramzesa który miał na koniec roku ponad 1000 zł długu i do dziś nie wiem jakim cudem udało się to spłacić , teraz Ramzes , już ponad miesiąc mieszka w gabinecie weterynaryjnym a w hoteliku spędził 220 dni :( [quote name='cancer43']Też tak myślę,ale będzie ciężko - dwa dni to bardzo mało czasu Mam nadzieję że uda się panią ubłagać żeby dała nam trochę więcej czasu , ona na szczęście wie czym pachnie NT więc mam nadzieję że uda się ją przekonać, ,choć na razie dała mi 2 dni :( [quote name='kolejna kobietka']Zapiszę, niestety nie mam jak pomóc, jedynie banerek na szybko, potem mogę zmienić opis: Ogromnie dziękuję , piękny jest :loveu: [quote name='merryjanee']no dziękuję ;) co prawda aktualnie mamy tymczasa, ale ma iść niedługo do adopcji i jakby się nic nie znalazło to może bym chłopaka przekonała, ale to jest sytuacja dużego ryzyka, bo rezydentem jest 35 kg pies alaskan malamute - jest łagodny, ale jak trafi na dominującego psa to się nie dogada [quote name='merryjanee']trzeba by to jakby co sprawdzić, bo nie ma sensu, żebyście tyle kilometrów przyjechały tylko po to żeby wrócić, ale to jeszcze i tak nie wiadome, na razie chciałam się dowiedzieć :smile: Merryjanee , przepraszam że przedtem tak na odczepne odspisałam , ale latam dziś od 5 rano i dopiero do domo dotarłam . Niestety nie udało mi się dodzwonić do tej pani , nie znam jej , nie wiem czy nie poszła spać , ,dzwoniłam kilka razy nie odbierała . Obiecała dac mi znać gdyby coś dla Misia sama znalazła . Jutro jak będę szła z Ramzesem na spacer , to postaram się z nią umówić , zobaczymy jak reaguje na psy . Porozmawiam też z nią jak układają się stosunki z zwierzakami w domu . Wielkie dzięki za światełko w tunelu :) [quote name='ania91sc']jak można pomóc??? :( Aniu jak możesz pozapraszaj ludzi na watek , jak jesteś na fb porozsyłaj wydarzenie . Jeśli zapadnie decyzja o hoteliku , to potrzebne będą deklaracje - choć wolałabym tego uniknąć :( [quote name='agat21']Dorzucę się do kosztów transportu lub hotelu, trzymam kciuki za ślicznego Biszkopcika Ogromnie dziękuję :multi: [quote name='Malgoska']Taki śliczny. Na pewno nikt go nie szuka? Porozsyłam zaproszenia na wątek Malgoska , nie wiem czy szuka , na razie nie dotarły do mnie takie informacje . Podejrzewam ze jakby go teraz zobaczył właściciel , to w życiu by go nie poznał . Wczoraj to był brudny kłębek pcheł , cały mokry , zabidzony z wiszącym u szyi łańcuchem . Mam nadzieję tak naprawdę że nikt go nie szuka . Już raz musiałam oddać psa właścicielowi na łańcuch :( Zaraz pouzupełniam w pierwszym poście co wiem . Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Macia']Zapisuję, ale nic nie mogę pomóc. Znam dobry, tani hotel ale kawał drogi od Was. My mamy 28 psów i dopóki ta liczba nie spadnie nie jesteśmy w stanie zabrać kolejnych.[/QUOTE] Macia , gdzie ten hotel ? Jakie ceny i jakie warunki ? Quote
Nadziejka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Rudziu kochana mam propozycje malunka :iloveyou: Rudziu zamiast ku mnie slac kartenke :bye: to zrob proszę bazarus z kartenka , cegieleczkowy :modla: sciskam mocno za niunia Quote
milagros19853201 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 zapisze watek i hopkne poki co wysoko Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='ewa gonzales']Rudziu kochana mam propozycje malunka :iloveyou: Rudziu zamiast ku mnie slac kartenke :bye: to zrob proszę bazarus z kartenka , cegieleczkowy :modla: sciskam mocno za niunia[/QUOTE] Ewciu, kartka spakowana i nie ma dyskusji leci do Ciebie :) dziękuję :) [quote name='milagros19853201']zapisze watek i hopkne poki co wysoko[/QUOTE] [quote name='Paja']Jestem na zaproszenie....[/QUOTE] Witam u Misia :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Podnoszę: zupełnie bez pomysłu :( Quote
terra Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jestem na zaproszenie, podniosę wątek Misia. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Ma ktoś jakiś pomysł ??? czas ucieka nieubłaganie ? :(:(:( Quote
cancer43 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Ma ktoś jakiś pomysł ??? czas ucieka nieubłaganie ? :(:(:([/QUOTE] Może spróbujmy zacząć zbierać hmm ,deklaracje deklaracji .Chyba nie możemy liczyć na cud,sprobujmy znaleźć mu bezpieczne miejsce za pieniądze. Deklaruję 10 zł miesięcznie,na razie przez pół roku. i od czasu do czasu bazarek. Może u Lilutosi będzie miejsce ? Albo u Sylwiaso ? Quote
Recommended Posts