Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Podnoszę, żeby się rzucało w oczy.[/QUOTE]

no dziękuję ;)
co prawda aktualnie mamy tymczasa, ale ma iść niedługo do adopcji i jakby się nic nie znalazło to może bym chłopaka przekonała, ale to jest sytuacja dużego ryzyka, bo rezydentem jest 35 kg pies alaskan malamute - jest łagodny, ale jak trafi na dominującego psa to się nie dogada

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='merryjanee']no dziękuję ;)
co prawda aktualnie mamy tymczasa, ale ma iść niedługo do adopcji i jakby się nic nie znalazło to może bym chłopaka przekonała, ale to jest sytuacja dużego ryzyka, bo rezydentem jest 35 kg pies alaskan malamute - jest łagodny, ale jak trafi na dominującego psa to się nie dogada[/QUOTE]

Na razie nie wiem , w domu jest suka i kot . Nie wiem jak się dogaduje z psami , na kota furczy ale nie atakuje . Zadzwonię zaraz do pani i dam znać jak wrócę do domu . Dominujący to on raczej nie jest pani mówiła że na spacerach inne psy na niego warczą , ale tego nie wiem .

Posted

[quote name='Panna Marple']Nie widzę innego wyjścia jak zbiórka kasy na hotelik...

Obiecałam sobie po Ramzesie , że już nie oddam psa do hoteliku :( ale chyba nie będzie innego wyjścia . Obecnie trwa bazarek czapkowy na myślenickie bidy . Czapki idą jak świeże bułeczki ;) ok. 200 zł powinno z niego być . Tylko nie mam żadnego hoteliku gdzie można by go umieścić i nie wezmę na siebie niestety kolejnego bezdomniaka :( Dopiero co zabierałam z hoteliku Ramzesa który miał na koniec roku ponad 1000 zł długu i do dziś nie wiem jakim cudem udało się to spłacić , teraz Ramzes , już ponad miesiąc mieszka w gabinecie weterynaryjnym a w hoteliku spędził 220 dni :(

[quote name='cancer43']Też tak myślę,ale będzie ciężko - dwa dni to bardzo mało czasu

Mam nadzieję że uda się panią ubłagać żeby dała nam trochę więcej czasu , ona na szczęście wie czym pachnie NT więc mam nadzieję że uda się ją przekonać, ,choć na razie dała mi 2 dni :(

[quote name='kolejna kobietka']Zapiszę, niestety nie mam jak pomóc, jedynie banerek na szybko, potem mogę zmienić opis:

Ogromnie dziękuję , piękny jest :loveu:

[quote name='merryjanee']no dziękuję ;)
co prawda aktualnie mamy tymczasa, ale ma iść niedługo do adopcji i jakby się nic nie znalazło to może bym chłopaka przekonała, ale to jest sytuacja dużego ryzyka, bo rezydentem jest 35 kg pies alaskan malamute - jest łagodny, ale jak trafi na dominującego psa to się nie dogada
[quote name='merryjanee']trzeba by to jakby co sprawdzić, bo nie ma sensu, żebyście tyle kilometrów przyjechały tylko po to żeby wrócić, ale to jeszcze i tak nie wiadome, na razie chciałam się dowiedzieć :smile:

Merryjanee , przepraszam że przedtem tak na odczepne odspisałam , ale latam dziś od 5 rano i dopiero do domo dotarłam .
Niestety nie udało mi się dodzwonić do tej pani , nie znam jej , nie wiem czy nie poszła spać , ,dzwoniłam kilka razy nie odbierała . Obiecała dac mi znać gdyby coś dla Misia sama znalazła .
Jutro jak będę szła z Ramzesem na spacer , to postaram się z nią umówić , zobaczymy jak reaguje na psy . Porozmawiam też z nią jak układają się stosunki z zwierzakami w domu .
Wielkie dzięki za światełko w tunelu :)

[quote name='ania91sc']jak można pomóc??? :(

Aniu jak możesz pozapraszaj ludzi na watek , jak jesteś na fb porozsyłaj wydarzenie .
Jeśli zapadnie decyzja o hoteliku , to potrzebne będą deklaracje - choć wolałabym tego uniknąć :(

[quote name='agat21']Dorzucę się do kosztów transportu lub hotelu, trzymam kciuki za ślicznego Biszkopcika

Ogromnie dziękuję :multi:

[quote name='Malgoska']Taki śliczny.
Na pewno nikt go nie szuka?
Porozsyłam zaproszenia na wątek

Malgoska , nie wiem czy szuka , na razie nie dotarły do mnie takie informacje . Podejrzewam ze jakby go teraz zobaczył właściciel , to w życiu by go nie poznał . Wczoraj to był brudny kłębek pcheł , cały mokry , zabidzony z wiszącym u szyi łańcuchem .
Mam nadzieję tak naprawdę że nikt go nie szuka . Już raz musiałam oddać psa właścicielowi na łańcuch :(

Zaraz pouzupełniam w pierwszym poście co wiem .

Posted

[quote name='Macia']Zapisuję, ale nic nie mogę pomóc. Znam dobry, tani hotel ale kawał drogi od Was. My mamy 28 psów i dopóki ta liczba nie spadnie nie jesteśmy w stanie zabrać kolejnych.[/QUOTE]

Macia , gdzie ten hotel ? Jakie ceny i jakie warunki ?

Posted

Rudziu kochana mam propozycje malunka :iloveyou: Rudziu zamiast ku mnie slac kartenke :bye: to zrob proszę bazarus z kartenka , cegieleczkowy :modla: sciskam mocno za niunia

Posted

[quote name='ewa gonzales']Rudziu kochana mam propozycje malunka :iloveyou: Rudziu zamiast ku mnie slac kartenke :bye: to zrob proszę bazarus z kartenka , cegieleczkowy :modla: sciskam mocno za niunia[/QUOTE]

Ewciu, kartka spakowana i nie ma dyskusji leci do Ciebie :) dziękuję :)

[quote name='milagros19853201']zapisze watek i hopkne poki co wysoko[/QUOTE]

[quote name='Paja']Jestem na zaproszenie....[/QUOTE]

Witam u Misia :)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ma ktoś jakiś pomysł ??? czas ucieka nieubłaganie ? :(:(:([/QUOTE]
Może spróbujmy zacząć zbierać hmm ,deklaracje deklaracji .Chyba nie możemy liczyć na cud,sprobujmy znaleźć mu bezpieczne miejsce za pieniądze.
Deklaruję 10 zł miesięcznie,na razie przez pół roku. i od czasu do czasu bazarek.
Może u Lilutosi będzie miejsce ? Albo u Sylwiaso ?