Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzicie, widzicie, widzicie?
Powiedziałam, że jak przyjadę z wakacji, to chcę widzieć dobre wiadomości.
I co widzę? Dom dla Adagira! Chyba to wywróżyłam. Muszę częściej wyjeżdżać i zapowiadać takie losy dla psów, bo to dobrze im robi!
Jak się cieszę, jaka jestem szczęśliwa.

Czyli o psie dowiedzieli się poprzez Dogo, tak?

Posted

Rybc!a widzimy , widzimy , widzimy i jeśli rzeczywiście jest zależność między twoimi wyjazdami , a znajdowaniem domków to kochana będziesz musiała być ciągle poza domem , no wrócisz jedynie na Wigilę i Wielkanoc;)

Posted

Co napisać...? Domek sprawdzony, ma już jedną bidulkę ze schroniska, chce dwie następne do pilnowania ponad póhektarowej działki... Koniecznie ze schroniska bidulki. Są to znajomi jednych z dogomaniaków. :) Adagir może przyjechać dopiero we wrześniu, bo działak musizostać odgrodzona... :)

Psiak jeszcze nie wie - nie mogę od prawie dwóch tygodni pokazać się w schronisku... Najpierw pilnowałam swojego psa po zabiegu, teraz sama skaleczyłam się w stopę i jutro idę do chirurga... :roll: A miałam dzisiaj być w schronisku. :shake:

Posted

A no, stopa odgrywa w tym dość istotną rolę. :)
Ja też się nie mogę doczekać. Mimo, że rozpocznie się wtedy moja klasa maturalna, brrr! ;)

Posted

nie wiem czy widziałaś Bonsai, ale Adagir został przerzucony do swojej starej budy (tzn tam gdzie był wcześniej - za tą szopę z kartonami). Jak przyszłam głaskać szczeniaki to się wystraszyam czemu go tam nie ma. i już najczarniejsze myśli chodziły mi po głowie. Ale jednak jest wszystko ok. PAn A. mnie uspokoił. :p
P.S. trzymam kciuuuki (chyba się powtarzam :) )