wiewoira Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Doda_']może coś nie zrozumialam.. ale czy podejrzewacie ze ma nowotwor?[/QUOTE] No niestety może mieć coś paskudnego z jajcętami ale mam nadzieję że jest to do usunięcia i wyprowadzenia go na prostkę Dziś w końcu zmolestowałam weta i w poniedziałek jak bedzie w schronie to obiecał że zbada Tolka i pogada z kierownikiem żeby zrobić chłopakowi podstawowe bad krwi żeby już nam te koszty odpadły a jeśli by była możliwość wycięcia go i że to ten wet zrobił by mu kastrację i Tolek mógłby być przez ten czas u nich w poradni a nie w schronie to zostało by już tylko dbanie o Tolunia i doprowadzenie go do super stanu w hoteliku ;) Mam nadzieję że uda się to przeforsować w schronie ... Quote
wiewoira Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31/1614255_644145595643528_2092302216_o.jpg[/IMG] Quote
wiewoira Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/1782302_644145348976886_50921472_o.jpg[/IMG] Quote
wiewoira Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Malgoska']on jest piękny w schronie cały czas?[/QUOTE] Jeszcze tak ,niestety :( Quote
Malgoska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 on jest podobny to tego pieska z awatarka wegielkowej, tez taki misiu. Quote
Doda_ Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='wiewoira']No niestety może mieć coś paskudnego z jajcętami ale mam nadzieję że jest to do usunięcia i wyprowadzenia go na prostkę Dziś w końcu zmolestowałam weta i w poniedziałek jak bedzie w schronie to obiecał że zbada Tolka i pogada z kierownikiem żeby zrobić chłopakowi podstawowe bad krwi żeby już nam te koszty odpadły a jeśli by była możliwość wycięcia go i że to ten wet zrobił by mu kastrację i Tolek mógłby być przez ten czas u nich w poradni a nie w schronie to zostało by już tylko dbanie o Tolunia i doprowadzenie go do super stanu w hoteliku ;) Mam nadzieję że uda się to przeforsować w schronie ...[/QUOTE] Wiesz, u mojego Nera we wrzesniu zeszlego roku zauwazylam guz pod odbytem, ktory w ciagu tygodnia urosl ... szybko trafil na stol operacyjny ale przed operacja oczywiscie badania krwi i wet na podstawie uzyskanych wynikow powiedzial ze operacja odbędzie sie bez komplikacji . .. usunieto guza i wykastrowano. wet mowil ze to nie wróci, bo nie ma już jąder. czemu nie jestes pewna czy jest to do usuniecia ?? kastracja+usuniecie guza chyba ze cale jadra maja paskudztwo . . .na tych chorobach ja sie nie znam, nie wiem co wtedy nalezy zrobic itd .. ma przerzuty ? Quote
Nadziejka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ciudny dziadziunio ciudnyyyy :iloveyou: :iloveyou: wiewióreczko wczoraj wysylalam num konta Twego do wplat z bazareczku , od kochanych cioteczek :iloveyou: za cegieleczki Quote
Cantadorra Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Miś Uszatek, klapnięte uszko ma... Jakoś to tam leciało na dobranocke :) Quote
wiewoira Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Doda_']Wiesz, u mojego Nera we wrzesniu zeszlego roku zauwazylam guz pod odbytem, ktory w ciagu tygodnia urosl ... szybko trafil na stol operacyjny ale przed operacja oczywiscie badania krwi i wet na podstawie uzyskanych wynikow powiedzial ze operacja odbędzie sie bez komplikacji . .. usunieto guza i wykastrowano. wet mowil ze to nie wróci, bo nie ma już jąder. czemu nie jestes pewna czy jest to do usuniecia ?? kastracja+usuniecie guza chyba ze cale jadra maja paskudztwo . . .na tych chorobach ja sie nie znam, nie wiem co wtedy nalezy zrobic itd .. ma przerzuty ?[/QUOTE] Pisząc że nie jestem pewna mam na myśli to że musi to zobaczyć wet,trzeba wiedzieć dokładnie co mu dolega i jak bedzie wiadomo to bedzie sie działać.Nie ma co gdybać i myśleć na zapas,najpierw potrzebna diagnoza. Jeśli się uda to wszystko załatwi sie tutaj a jeśli nie to przynajmniej podstawy bedziemy mieli czyli morfologia i biochem. Quote
mdk8 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 podajcie proszę nr.konta podeślę coś jednorazowo. Quote
wiewoira Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Toleczku jeszcze troszkę jeszcze ciut i pojedziesz do lepszego życia ;) Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 tak, pytalam tylko czy on ma guz, czy tylko jaderka 'dosc brzydkie' sa. . . podniose psiura !!! mam nadzieje ze się z nim spotkam w drodze do dexterki :) Quote
Raczyna Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Cantadorra']Miś Uszatek, klapnięte uszko ma... Jakoś to tam leciało na dobranocke :)[/QUOTE] no, jakoś tam ;P [video=youtube;i5RRa6vf_yc]https://www.youtube.com/watch?v=i5RRa6vf_yc[/video] ja też poproszę nr konta, cobym się mogła przyobiecaną dyszką dorzucić Quote
wiewoira Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Porozsylam wszystko wieczorkiem bo na razie w pracy jestem i tylko telefon do dyspozycji mam :/ Quote
paula_t Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [COLOR=#000000]Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu:[/COLOR] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250766-B%C5%82agam-o-pomoc-mamy-2-dni-p%C3%B3%C5%BAniej-czeka-go-schron-w-Nowym-Targu-(-(-(?p=21839362#post21839362"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362[/URL][/B] Quote
cancer43 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Staruszkom należy sie opieka,zbieramy,co ? Zapraszam na bazarek na dwa staruszki,w tym dla Tolusia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250775-Walentynki-papierowa-wiklina-serwetki-na-3-cele-do-08-02-godz-21?p=21840732#post21840732[/url] Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 zaciskam z całych sił za zdrówko chłopaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sharka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 dziewczyny jak Tolo będzie już u dexterki to można to Skarpety zawnioskować o pomoc finansową na badania (moja sygnaturka) Quote
asikowska Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='sharka']dziewczyny jak Tolo będzie już u dexterki to można to Skarpety zawnioskować o pomoc finansową na badania (moja sygnaturka)[/QUOTE] też o tym myślałam i mogę go zgłosić:) Quote
Recommended Posts