Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']może coś nie zrozumialam.. ale czy podejrzewacie ze ma nowotwor?[/QUOTE]

No niestety może mieć coś paskudnego z jajcętami ale mam nadzieję że jest to do usunięcia i wyprowadzenia go na prostkę

Dziś w końcu zmolestowałam weta i w poniedziałek jak bedzie w schronie to obiecał że zbada Tolka i pogada z kierownikiem żeby zrobić chłopakowi podstawowe bad krwi żeby już nam te koszty odpadły a jeśli by była możliwość wycięcia go i że to ten wet zrobił by mu kastrację i Tolek mógłby być przez ten czas u nich w poradni a nie w schronie to zostało by już tylko dbanie o Tolunia i doprowadzenie go do super stanu w hoteliku ;)
Mam nadzieję że uda się to przeforsować w schronie ...

Posted

[quote name='wiewoira']No niestety może mieć coś paskudnego z jajcętami ale mam nadzieję że jest to do usunięcia i wyprowadzenia go na prostkę

Dziś w końcu zmolestowałam weta i w poniedziałek jak bedzie w schronie to obiecał że zbada Tolka i pogada z kierownikiem żeby zrobić chłopakowi podstawowe bad krwi żeby już nam te koszty odpadły a jeśli by była możliwość wycięcia go i że to ten wet zrobił by mu kastrację i Tolek mógłby być przez ten czas u nich w poradni a nie w schronie to zostało by już tylko dbanie o Tolunia i doprowadzenie go do super stanu w hoteliku ;)
Mam nadzieję że uda się to przeforsować w schronie ...[/QUOTE]

Wiesz, u mojego Nera we wrzesniu zeszlego roku zauwazylam guz pod odbytem, ktory w ciagu tygodnia urosl ...
szybko trafil na stol operacyjny ale przed operacja oczywiscie badania krwi i wet na podstawie uzyskanych wynikow powiedzial ze operacja odbędzie sie bez komplikacji . ..
usunieto guza i wykastrowano. wet mowil ze to nie wróci, bo nie ma już jąder.
czemu nie jestes pewna czy jest to do usuniecia ?? kastracja+usuniecie guza
chyba ze cale jadra maja paskudztwo . . .na tych chorobach ja sie nie znam, nie wiem co wtedy nalezy zrobic itd .. ma przerzuty ?

Posted

Ciudny dziadziunio ciudnyyyy :iloveyou: :iloveyou: wiewióreczko wczoraj wysylalam num konta Twego do wplat z bazareczku , od kochanych cioteczek :iloveyou: za cegieleczki

Posted

[quote name='Doda_']Wiesz, u mojego Nera we wrzesniu zeszlego roku zauwazylam guz pod odbytem, ktory w ciagu tygodnia urosl ...
szybko trafil na stol operacyjny ale przed operacja oczywiscie badania krwi i wet na podstawie uzyskanych wynikow powiedzial ze operacja odbędzie sie bez komplikacji . ..
usunieto guza i wykastrowano. wet mowil ze to nie wróci, bo nie ma już jąder.
czemu nie jestes pewna czy jest to do usuniecia ?? kastracja+usuniecie guza
chyba ze cale jadra maja paskudztwo . . .na tych chorobach ja sie nie znam, nie wiem co wtedy nalezy zrobic itd .. ma przerzuty ?[/QUOTE]

Pisząc że nie jestem pewna mam na myśli to że musi to zobaczyć wet,trzeba wiedzieć dokładnie co mu dolega i jak bedzie wiadomo to bedzie sie działać.Nie ma co gdybać i myśleć na zapas,najpierw potrzebna diagnoza.
Jeśli się uda to wszystko załatwi sie tutaj a jeśli nie to przynajmniej podstawy bedziemy mieli czyli morfologia i biochem.

Posted

[quote name='Cantadorra']Miś Uszatek, klapnięte uszko ma... Jakoś to tam leciało na dobranocke :)[/QUOTE]

no, jakoś tam ;P
[video=youtube;i5RRa6vf_yc]https://www.youtube.com/watch?v=i5RRa6vf_yc[/video]

ja też poproszę nr konta, cobym się mogła przyobiecaną dyszką dorzucić

Posted

[COLOR=#000000]Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu:[/COLOR]
[B]​[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250766-B%C5%82agam-o-pomoc-mamy-2-dni-p%C3%B3%C5%BAniej-czeka-go-schron-w-Nowym-Targu-(-(-(?p=21839362#post21839362"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362[/URL][/B]

Posted

Staruszkom należy sie opieka,zbieramy,co ?
Zapraszam na bazarek na dwa staruszki,w tym dla Tolusia

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250775-Walentynki-papierowa-wiklina-serwetki-na-3-cele-do-08-02-godz-21?p=21840732#post21840732[/url]

Posted

[quote name='sharka']dziewczyny jak Tolo będzie już u dexterki to można to Skarpety zawnioskować o pomoc finansową na badania (moja sygnaturka)[/QUOTE]
też o tym myślałam i mogę go zgłosić:)