Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluje i tu!

bardzo dziękuję:):) Oleniu Ty podwójnie mi gratulujesz:):) Kasiu ! Tobie również dziękuję:):) dzisiaj mam z jednej strony imieniny sąsiadki a z drugiej strony zmarł mi sąsiad i idę na różaniec, Kasiuniu jutro idę na 8.00 do szkoły i przed wyjściem zrobię Ci zaległy przelew:):) przepraszam, że tak odciągam, ale zawsze coś wypadnie:):), wrażeń też ogrom!!!! pozdrawiam wszystkich

• 2 weeks later...
Posted

Tak, wszystko u nas ok. Mam uszkodzony router i jeśli dobrze pójdzie to może za tydzień go dostanę. Na razie piszę z doskoku z roboty, ale to tylko dzisiaj. Pieniądze dla Kluseczek dostałam. Zdjęcia Kluseczek są, a jakże ale na razie z uwagi na brak dostępu do własnego netu trza poczekać. Jabłuszka już wprawdzie wyszły, ale jeszcze gdzieś tam w trawie wymarają. W nastepnym tygodniu będę wkładała słomę do bud, co by michom w dupki było cieplutko

Posted

Był u nas dzisiaj wujek Maciej777 ( właściwie w Klusi ), ale i Pandusi zrobił kilka ładnych fotek. Jedna, czy dwie są nawet na wątku Klusi. Ależ u nas pioruńsko zimno. Kluska miała w piątek w kojcu założony kubrak, Pandusi też założę. Buda niby ocieplona, ale jak są poza budą to zimno w dupkę.   

Posted

poszło 50ł od mamy na grudzien juz i ode mnie 50zl jednorazowo

A Na Klusie to chyba bedzie z bazarku Macka

tak, tylko mamy zrobić Klusce badania, nie wiem ile yo będzie kosztowało, ale rzeczywiście Maciek ją poratuje:) bardzo dziękuję obie jesteście kochane:) podziękuj mamie:)