Mysza2 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 I niech mu się dalej jak najlepiej wiedzie:):) Apartamenty niech będą, ale po stokroć ważniejsze że ludziska dobre:):) Quote
jotpeg Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 powodzenia, Tygrysku!!! Długiego, szczęśliwego życia!!! :laola: Quote
róża35 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Tygrysku ,szczęśliwego i długiego życia ci życzę w nowym domku:bye: Quote
paula_t Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Fantastyczna wiadomość:multi: Powodzenia kiciulko na nowej drodze życia:loveu: Aguś, nie zabijaj ;) Ciotki, jakbyście miały jakiś dobry chętny domek na kotka, to ja mam pod opieką kotkę. Niestety telefon milczy, bo kotka ma chorą wątrobę- dobrze by było, żeby jadła specjalistyczną karmę, ale nie jest to konieczne, bo dobrze reaguje na leki (teraz bierze Essentiale forte, a więc to koszt kilkudziesięciu złotych miesięcznie dodatkowo; leki prawdopodobnie będzie przyjmować do końca życia z małymi przerwami), no i weterynarz zalecił raz do roku badanie kontrolne. Jak widzicie koszt wcale nie jest dużo większy niż przy całkowicie zdrowym kocie, ale jak ludzie widzą, że jest chora i musi przyjmować leki, to idą dalej:shake: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215567-Kotka-bez-oczka-i-wiejskie-znalezisko-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-%29/page12[/url] Quote
Mysza2 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='paula_t']Fantastyczna wiadomość:multi: Powodzenia kiciulko na nowej drodze życia:loveu: Aguś, nie zabijaj ;) Ciotki, jakbyście miały jakiś dobry chętny domek na kotka, to ja mam pod opieką kotkę. Niestety telefon milczy, bo kotka ma chorą wątrobę- dobrze by było, żeby jadła specjalistyczną karmę, ale nie jest to konieczne, bo dobrze reaguje na leki (teraz bierze Essentiale forte, a więc to koszt kilkudziesięciu złotych miesięcznie dodatkowo; leki prawdopodobnie będzie przyjmować do końca życia z małymi przerwami), no i weterynarz zalecił raz do roku badanie kontrolne. Jak widzicie koszt wcale nie jest dużo większy niż przy całkowicie zdrowym kocie, ale jak ludzie widzą, że jest chora i musi przyjmować leki, to idą dalej:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215567-Kotka-bez-oczka-i-wiejskie-znalezisko-szukają-domów-)/page12[/URL][/QUOTE] Paula to my może damy namiary na Ciebie Marzence, u której był Tygrysek? Quote
paula_t Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Mysza2']Paula to my może damy namiary na Ciebie Marzence, u której był Tygrysek?[/QUOTE] Jeśli tylko możesz, to pewnie, byłabym wdzięczna :) Kotka jest w BDT pod Kielcami. Szukamy tylko najfantastyczniejszego domku pod słońcem ;) Kotka jest młoda-ma ok.dwóch lat, a już naprawdę sporo przeszła (przybłąkała się pod dom dziewczyny mojego brata, prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił, bo od początku była megaprzytulakiem, umiała robić do kuwety, nie bała się ludzi). Podczas sterylizacji okazało się, że miała martwe kociaki w brzuchu, a teraz jeszcze ta wątroba, ehhhh... Quote
AgusiaP Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Jestem na wątku tej kiciuni, długo czeka, ale wierzę, że się doczeka ;) Tak jak w przypadku Brenki ;) Czekała, czekała i się doczekała :):):) Wiem, że w przypadku kotki może być dużo trudniej, bo ma chorą wątrobę, ale musimy być dobrej myśli ;) Quote
AgusiaP Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Kochani ponieważ Tygrysek już DS, chciałam zapytać, czy nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, że przekażemy jego pieniążki na Murzynka-Rico ? :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252168-Murzynek-dziecko-d%C4%85browskiej-ulicy[/url] Quote
Mysza2 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Bardzo będziemy wdzięczne za pomoc dla Murzynka:) Będziemy musiały zapłacić za operację, diagnozę, leki, szczepienia i hotelik. Quote
Gabi79 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) [quote name='AgusiaP']Kochani ponieważ Tygrysek już DS, chciałam zapytać, czy nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, że przekażemy jego pieniążki na Murzynka-Rico ? :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252168-Murzynek-dziecko-dąbrowskiej-ulicy[/URL][/QUOTE] [quote name='Mysza2']Bardzo będziemy wdzięczne za pomoc dla Murzynka:) Będziemy musiały zapłacić za operację, diagnozę, leki, szczepienia i hotelik.[/QUOTE] Przelałam 147,20 ma konto Murzynka-Rico. Ciekawe, co u Tygryska??? Edited April 26, 2014 by Gabi79 Quote
AgusiaP Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Dziękuję Gabrysiu :) Pewnie wszystko ok, Państwo są nim zachwyceni :):):) Quote
Mysza2 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Bardzo dziękujemy za pomoc dla Murzynka :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Gabi79']Przelałam 147,20 ma konto Murzynka-Rico.[/QUOTE] Pieniążki już na koncie Murzynka:) Jeszcze raz bardzo pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts