jotpeg Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ale bidulek. Będę pomagać. Może zawołać Neelith, ona piękne banerki robi? Quote
AgusiaP Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='jotpeg']ale bidulek. Będę pomagać. Może zawołać Neelith, ona piękne banerki robi?[/QUOTE] Dziękujemy kochana, ze jesteś z nami :buzi: Napisze do Neelith wieczorkiem ;) Quote
róża35 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Belzik-tygrysek spory kawał z niego kocura,witaj,kociu:) Quote
Mysza2 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Witamy u Belzika:) Spora bestia jest:) (a Belzik to od Belzebuba :evil_lol:) Quote
AgusiaP Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Nocka minęła spokojnie ;) Mikra, która jest u Marzenki troszkę fuczy na niego, ale nie jest źle ;) Nasz tygrysek został oceniony na roczek a duży z niego kocurek:loveu: ja myślałam, że ma ze trzy latka, ale ja się nie znam. Quote
Mysza2 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 To i dobrze że młodszy, zawsze to łatwiej o domek:) Quote
jotpeg Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 koty to mistrzowie nie tylko w ukrywaniu swojej płci, ale i wieku :p Quote
AgusiaP Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Tak szczególnie płci, albo ja mam takie doświadczenie:evil_lol: Już dwa razy się pomyliłam, ale pocieszające jest to, że weci też kiedyś myśleli, że mają do czynienia z kotą a to był wykastrowany kotek ;) Quote
jotpeg Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='AgusiaP']Tak szczególnie płci, albo ja mam takie doświadczenie:evil_lol: Już dwa razy się pomyliłam, ale pocieszające jest to, że weci też kiedyś myśleli, że mają do czynienia z kotą a to był wykastrowany kotek ;)[/QUOTE] na koty nie ma mocnych! :lol: jak się miewa Tygruś? Quote
Mysza2 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='jotpeg']na koty nie ma mocnych! :lol: jak się miewa Tygruś?[/QUOTE] Marzenka mówiła, że dobrze:) Nie za bardzo dogadują się kocicą Mirą, ale dają radę:) Quote
AgusiaP Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Jutro będę znowu dzwonić, to będą nowe wiadomości :) Quote
paula_t Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Mysza2']Marzenka mówiła, że dobrze:) Nie za bardzo dogadują się kocicą Mirą, ale dają radę:)[/QUOTE] Dopóki nie ma rozlewu krwi, to nie ma się czym martwic, już oni sobie ustalą hierarchię:evil_lol: Spory kocur z Tygryska:crazyeye: [COLOR=#000000]Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu:[/COLOR] [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250766-B%C5%82agam-o-pomoc-mamy-2-dni-p%C3%B3%C5%BAniej-czeka-go-schron-w-Nowym-Targu-(-(-(?p=21839362#post21839362"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362[/URL][/B] Quote
AgusiaP Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Rozmawiałam wczoraj z Marzenką ;) Nasz Tygrysek to straszna gaduła :) Jak ma pustą miskę stoi nad nią i gada sobie cichutko po kociemu, jak Marzenka idzie do kuchni a on się boi suni Tosi też ją woła i gada sobie :) Tak ogólnie wszystko jest ok :) Quote
jotpeg Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 ale super! Lubię takie komunikatywne koty. Tygrysek - miodzio! A z kuwety korzysta bezbłędnie? Quote
AgusiaP Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='jotpeg']ale super! Lubię takie komunikatywne koty. Tygrysek - miodzio! A z kuwety korzysta bezbłędnie?[/QUOTE] Tak to grzeczny chłopczyk ;) Quote
paula_t Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='AgusiaP']Rozmawiałam wczoraj z Marzenką ;) Nasz Tygrysek to straszna gaduła :) Jak ma pustą miskę stoi nad nią i gada sobie cichutko po kociemu, jak Marzenka idzie do kuchni a on się boi suni Tosi też ją woła i gada sobie :) Tak ogólnie wszystko jest ok :)[/QUOTE] Słodzizna mała:loveu: Aguś, ogłaszasz już powoli Tygryska? Quote
AgusiaP Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='paula_t']Słodzizna mała:loveu: Aguś, ogłaszasz już powoli Tygryska?[/QUOTE] Ponieważ Tygrysek jest pod opieką Marzenki a Marzenka działa w Kociej Chatce, dziewczyny będę robiły mu ogłoszenia i na jedną z nich będzie telefon kontaktowy. Ja z Elunią będę robić tylko wizytę PA ;) Quote
paula_t Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ok Aguś, bo w razie czego chciałam zaproponować pomoc ;) Quote
AgusiaP Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='paula_t']Ok Aguś, bo w razie czego chciałam zaproponować pomoc ;)[/QUOTE] Dzięki kochana :) wiem, że na Ciebie zawsze możemy liczyć:loveu::loveu::loveu: Marzenka była dzisiaj z Tygryskiem u weta. Tygrysek dostała jakieś lekarstwo na świerzbowca, ale nie zapamiętałam nazwy, koszty wizyty 50 zł. Gabrysiu możesz przelać pieniążki z Lakusia na Tygryska i Majeczkę, bo nikt nie zgłosił sprzeciwu ;) Poproszę Elunię, żeby wysłała Ci numer konta do Marzenki to wyślij jej to 50 zł ok ;) Ja po paragon będę mogła podjechać dopiero w następny tygodniu. Quote
Gabi79 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='AgusiaP']Dzięki kochana :) wiem, że na Ciebie zawsze możemy liczyć:loveu::loveu::loveu: Marzenka była dzisiaj z Tygryskiem u weta. Tygrysek dostała jakieś lekarstwo na świerzbowca, ale nie zapamiętałam nazwy, koszty wizyty 50 zł. Gabrysiu możesz przelać pieniążki z Lakusia na Tygryska i Majeczkę, bo nikt nie zgłosił sprzeciwu ;) Poproszę Elunię, żeby wysłała Ci numer konta do Marzenki to wyślij jej to 50 zł ok ;) Ja po paragon będę mogła podjechać dopiero w następny tygodniu.[/QUOTE] Aguś, jutro zrobię rozliczenie i wyślę Marzence 50zł Quote
AgusiaP Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Gabi79']Aguś, jutro zrobię rozliczenie i wyślę Marzence 50zł[/QUOTE] OK Gabrysiu :) Quote
Recommended Posts