Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina02']Narazie zalatwiam juz transport u kogos, moze wypali, jak nie to zadzwonie na ten telefon.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc! :loveu:[/QUOTE]
w raZIE CZEGO DZWON TAM ;)

Posted

[quote name='Itske']cholipka, we wtorek jechaliśmy z Tczewa do Krakowa! No kurcze, teraz tylko do warszawy mogę pomóc[/QUOTE]

I tak za malo by bylo czasu, bo musialam torbe wyslac do schroniska i nie doszla by na czas.

Za jaka kwote wzielabys ja do Warszawy? Mozesz mi napisac na pw jak chcesz.

Posted

[quote name='beataczl']Pan mi sie dzis przypomnial czy bedziemy korzystac z jego autka 11 luty/Tczew-Krakow......odpisac,ze na 100% nie czy jeszcze do rozwazenia.?[/QUOTE]

Beatko, za jaka kwote?

Posted

potwierdzone jest 70 zl za transport .
wszystko juz dograne miedzy Panem a Sabina02 telefonicznie/odbior Kulki w przytulisku w Tczewie. :) takze trzymam kciuki za dobra podroz 11/lutego...:)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/component/odudecard/odudecardshow/32/822.html"][IMG]http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/dzieki5ss.jpg[/IMG][/URL]sciskamyyyyy

Posted

[quote name='beataczl']moze przespi/ oby.. :)[/QUOTE]

Mam nadzieje ze przespi i ze obejdzie sie bez ekscesow. :)

Oby tylko nie zwiala, bo bedzie u Pana Andrzeja przez dwa dni, a nie wiem jakie On ma doswiadczenie z psami schroniskowymi.

Posted

[quote name='Sabina02']Mam nadzieje ze przespi i ze obejdzie sie bez ekscesow. :)

Oby tylko nie zwiala, bo bedzie u Pana Andrzeja przez dwa dni, a nie wiem jakie On ma doswiadczenie z psami schroniskowymi.[/QUOTE]

az dwa? myslalam ,ze dojada wieczrem i nastepnego dnia pojada do Krakowa.
nie wiem,czy ma takie doswiadczenie ..wiem tylko,ze ma swojego pieska.
ale szelki i dodatkowa obrozke moze trzeba dac na droge i adresatke w razie czego bo na spacerki napewno bedzie Ja zabieral na miejscu. na trasie bym wogole Ja nie puszczala,moze uczul Pana Andrzeja na to.
Pudlisia jechala z Chojnic do Katowic to troche piszczala na poczatku a potem cala droge przespala nawet nie nabrudzila ale dalam Jej kontenerek na droge do ds. to tez duzo km bylo...

Posted

[quote name='beataczl']az dwa? myslalam ,ze dojada wieczrem i nastepnego dnia pojada do Krakowa.
nie wiem,czy ma takie doswiadczenie ..wiem tylko,ze ma swojego pieska.
ale szelki i dodatkowa obrozke moze trzeba dac na droge i adresatke w razie czego bo na spacerki napewno bedzie Ja zabieral na miejscu. na trasie bym wogole Ja nie puszczala,moze uczul Pana Andrzeja na to.
Pudlisia jechala z Chojnic do Katowic to troche piszczala na poczatku a potem cala droge przespala nawet nie nabrudzila ale dalam Jej kontenerek na droge do ds. to tez duzo km bylo...[/QUOTE]

Tak, ma zawiesc Kulke do Ayame dopiero w czwartek, bo wtedy dopiero bedzie w Krakowie (mieszka 70 km od Krakowa). Wlasnie Kulka niestety nie ma adresowki ani dodatkowej obrozy. Kupilam jej tylko szelki i smycz. Prosilam Pana Andrzeja e-mailowo zeby mocno zapinal szelki i nie dopuscil do sytuacji gdzie moglaby uciec, ale nie wiem czy przeczytal ten e-mail, bo mi na niego nie odpisal. :sad:

Posted

[quote name='Agula99']No to się dobijać do pana!! A telefonów nie ma?? Zabezpieczcie psinkę, bo różne nieszczęścia chodzą, szkoda by było suni ...:shake:[/QUOTE]

W poniedzialek zadzwonie do kierowniczki schroniska i poprosze ja zeby z Panem w tej sprawie porozmawiala podczas odbioru Kulki. Poprosze ja rowniez zeby zalatwila jakas adresowke dla Kulki.

Posted

Rozmawiałam z panem, który przywiezie Nelę.
Umówilismy sie na środę, pojade po Nelę do Andrychowa. Jak już będzie u mnie, to może się Sabina będzie mniej denerwować :)
Odbiór Neli zaplanowałam około 18. Musze przygotowac w pracy wszystko na sobotę, (a trochę tego jest), wrócic do domu, zabrać Kaori na spacer a później jeszcze dojechac do Andrychowa... No a później wrócić z Nelą do domu. Zanim ją wezme do domu, planuję wspólny spacer, z zapoznaniem na neutralnym gruncie, żeby Neli nie przytłoczyło nowe miejsce i Kaori. Tak więc relacja będzie późno, czekajcie cierpliwie :)

Czwartek i pątek biorę wolne, żeby kontrolować relacje w domu i ew. uczyć Nelę czystości. Nie spodziewam się kloptów. Jednak wolę być na maiejscu, na wypadek, gdyby Nela nabrała skłonności samobójczych ;)
W sobotę pałeczkę przejmie mój chłopak, a ja pojadę popracować.

Tyle planów, a teraz zobaczymy co się wysypie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Rozmawiałam z panem, który przywiezie Nelę.
Umówilismy sie na środę, pojade po Nelę do Andrychowa. Jak już będzie u mnie, to może się Sabina będzie mniej denerwować :)
Odbiór Neli zaplanowałam około 18. Musze przygotowac w pracy wszystko na sobotę, (a trochę tego jest), wrócic do domu, zabrać Kaori na spacer a później jeszcze dojechac do Andrychowa... No a później wrócić z Nelą do domu. Zanim ją wezme do domu, planuję wspólny spacer, z zapoznaniem na neutralnym gruncie, żeby Neli nie przytłoczyło nowe miejsce i Kaori. Tak więc relacja będzie późno, czekajcie cierpliwie :)

Czwartek i pątek biorę wolne, żeby kontrolować relacje w domu i ew. uczyć Nelę czystości. Nie spodziewam się kloptów. Jednak wolę być na maiejscu, na wypadek, gdyby Nela nabrała skłonności samobójczych ;)
W sobotę pałeczkę przejmie mój chłopak, a ja pojadę popracować.

Tyle planów, a teraz zobaczymy co się wysypie :evil_lol:[/QUOTE]

Dziekuje Ci slicznie za to co robisz dla mnie i dla Neluni! Jestes niesamowita osoba! :loveu: