alicy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bazyliah napisał(a):Przypominam o głosowaniu w Krakvecie. Dla Zgredka bardzo ważna jest dobra karma! wczoraj zagłosowałam :p Quote
Zmysł Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 alicy napisał(a):wczoraj zagłosowałam :p Brawo! Dziękujemy Quote
przyjaciel_koni Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 O tym samym pomyśleliśmy..... No to ma dzisiaj dwie Osoby..... Wciąż Zgredziowi potrzebna jest nasza pomoc. Nie zapominajmy w ferworze .... Quote
Ziutka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 przyjaciel_koni napisał(a): No to ma dzisiaj dwie Osoby..... I Ja się dołączę jako trzecia...........ot tak, na dobranoc :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No zobacz Ziuta - aż trzy Osoby !!!!!! Zgredzio liczy na nas wszystkich !!!!! Pomóżcie !!!!! Prosimy !!!! Karma z Krakvetu dobra by była dla chorego staruszka.... Quote
Ziutka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dzisiaj jako pierwsza odwiedzam Zgredzia :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To miło Ziuta - ja jestem druga.... A Zgredzio przypomina o ogromnych potrzebach w jego miejscu zamieszkania.... W "Kocim Świecie" !!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']To miło Ziuta - ja jestem druga.... A Zgredzio przypomina o ogromnych potrzebach w jego miejscu zamieszkania.... W "Kocim Świecie" !!!!!!!!! To czekamy jeszcze na wujka Zmysła.........:lol: I przypominamy, że Zgredzio i koci świat mają wielkie potrzeby :cool3: Quote
Zmysł Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wujek Zmysł wpadł dopiero rano, bo wieczorem ciężko pracował nad agitacją - tylu dawnych znajomych się zdziwiło, jak się z nimi skontaktowałem.:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 no to ciocia beatka tez sie z rana przylączy do próśb o p-amieć o zgredzia i glosoanwia w krakvecie na karme dla niego:multi: Quote
koci-świat Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Oj nie jest dobrze:-( Zgredzio ślepnie na drugie oczko-ma już całkiem widoczną zaćmę Quote
przyjaciel_koni Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='koci-świat']Oj nie jest dobrze:-( Zgredzio ślepnie na drugie oczko-ma już całkiem widoczną zaćmę Kasiu, a byliście z oczkami u dr Garncarza ????? Może by coś pomyślał..... Zgredzio biedny..... Staruszek prosi o pomoc !!!!!! Quote
hesia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Koci-swiat, mozna to oczko leczyc? Na bazarku (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8601406&posted=1#post8601406) jest 100zl. Reszte jakos dozbieramy. Kochane Cioteczki wspomagaja juz Zgredka suma 165zl! Cioteczki dziekuje!!!! Quote
Gosiapk Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Pan Garncarz jest bardzo drogi, wizyta 80zł a operacja zaćmy 1800! :-( Quote
hesia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Koszty operacji, to rzeczywiscie bardzo duzo. Moze inny lekarz moglby zrobic taniej, a rownie dobrze. Poczekajmy, co koci-swiat o tym mysli. Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Gosiapk'] Pan Garncarz jest bardzo drogi, wizyta 80zł a operacja zaćmy 1800! :-( jakie 80 zł!:icon_roc: wizyta kosztuje 40 zł-jeśłi pies w potrzebie to obniża cenę wizyty-jestem jego staą klientką z moimi psami w tym jedną ślepą z tzw. suchym okiem i drugim psem również z tzw. suchym okiem, pomaga leczy po kosztach materiałów psie oczy, dr Warzecha od niego konsuluje od jakiegoś czasu na SGGW ale babola walnęłaś Gosiapk z ceną:grab: P.S. cynk o drGarncarzu dostałam tu z wątu i o cenie więc zabieram bezpośrednio głos bo znam realia i wielkie serce drGarncarza-nie tylko od strony jego luxusowej klniki i studiów na Cambridge w Wielkiej Brytanii:roll: Quote
hesia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Oktawia, to moze uda sie ze Zgredziem. Kochane dziewczyny wylicytowly juz 180zl, ja moge troche dolozyc. Ale zobaczymy co powie koci-swiat. Quote
koci-świat Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dr Garncarz przyjmuje zwierzaki KŚ za darmo. Przy zabiegach też bierze dużo mniejsze kwoty. Największy problem jest w tym, że Zgredzio ma bardzo słabe serce i nie wiem jak to będzie z narkozą. Na razie muszę pojechać i go pokazać. Quote
hesia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 koci-świat napisał(a): Największy problem jest w tym, że Zgredzio ma bardzo słabe serce i nie wiem jak to będzie z narkozą. Na razie muszę pojechać i go pokazać. No tak, to rzeczywiscie problem. Zgredzio, trzymaj sie! Quote
hesia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Gosiapk napisał(a):Dlaczego Zgredek ma być pod anastezą? Gosiu, to tylko gdyby mial miec operacje oczka, bo ma zcme. Ale to moze zbyt ryzykowne. On tak jak jest, tez jest teraz szczesliwy. Quote
Gosiapk Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 hesia napisał(a):Gosiu, to tylko gdyby mial miec operacje oczka, bo ma zcme. Ale to moze zbyt ryzykowne. On tak jak jest, tez jest teraz szczesliwy. Najważniejsze, że jest szczęśliwy! :multi: Quote
Recommended Posts