Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']To miło Ziuta - ja jestem druga....

A Zgredzio przypomina o ogromnych potrzebach w jego miejscu zamieszkania.... W "Kocim Świecie" !!!!!!!!!

To czekamy jeszcze na wujka Zmysła.........:lol:

I przypominamy, że Zgredzio i koci świat mają wielkie potrzeby :cool3:

Posted

[quote name='koci-świat']Oj nie jest dobrze:-(
Zgredzio ślepnie na drugie oczko-ma już całkiem widoczną zaćmę

Kasiu, a byliście z oczkami u dr Garncarza ?????
Może by coś pomyślał.....

Zgredzio biedny..... Staruszek prosi o pomoc !!!!!!

Posted

[quote name='Gosiapk']
Pan Garncarz jest bardzo drogi, wizyta 80zł a operacja zaćmy 1800! :-(
jakie 80 zł!:icon_roc: wizyta kosztuje 40 zł-jeśłi pies w potrzebie to obniża cenę wizyty-jestem jego staą klientką z moimi psami w tym jedną ślepą z tzw. suchym okiem i drugim psem również z tzw. suchym okiem,
pomaga leczy po kosztach materiałów psie oczy, dr Warzecha od niego konsuluje od jakiegoś czasu na SGGW ale babola walnęłaś Gosiapk z ceną:grab:
P.S. cynk o drGarncarzu dostałam tu z wątu i o cenie więc zabieram bezpośrednio głos bo znam realia i wielkie serce drGarncarza-nie tylko od strony jego luxusowej klniki i studiów na Cambridge w Wielkiej Brytanii:roll:

Posted

dr Garncarz przyjmuje zwierzaki KŚ za darmo. Przy zabiegach też bierze dużo mniejsze kwoty. Największy problem jest w tym, że Zgredzio ma bardzo słabe serce i nie wiem jak to będzie z narkozą. Na razie muszę pojechać i go pokazać.

Posted

koci-świat napisał(a):
Największy problem jest w tym, że Zgredzio ma bardzo słabe serce i nie wiem jak to będzie z narkozą. Na razie muszę pojechać i go pokazać.

No tak, to rzeczywiscie problem. Zgredzio, trzymaj sie!

Posted

Gosiapk napisał(a):
Dlaczego Zgredek ma być pod anastezą?

Gosiu, to tylko gdyby mial miec operacje oczka, bo ma zcme. Ale to moze zbyt ryzykowne. On tak jak jest, tez jest teraz szczesliwy.

Posted

hesia napisał(a):
Gosiu, to tylko gdyby mial miec operacje oczka, bo ma zcme. Ale to moze zbyt ryzykowne. On tak jak jest, tez jest teraz szczesliwy.

Najważniejsze, że jest szczęśliwy! :multi: